dijous, 12 de febrer del 2009

Els entrenaments del Cyberdunk

Com be diu el títol d'aquest article, avui tractarem sobre els possibles entrenaments que podem fer en el ja conegut per tots joc del Cyberdunk, que com ja sabeu el podreu trobar en http://www.cyberdunk.com/.
Doncs bé, per a poder evolucionar el teu jugador l'has de fer entrenar i amb els entrenaments no es pot perdre cap dia! I es que un dia que es perd és donar-li avantatge a qualsevol altre jugador que sí ha entrenat!!!
Tenim molts tipus d'entrenaments, anem a tractar-ne varis: els més vistosos o interessants, direm!
Per exemple per a fer un jugador atacant, tindrem que buscar d'entrenar el llançament, aquest s'entrenarà amb el "Floor Shooting", "Inside Shooting" o "3pt Shooting", segons com volem desenvolupar el nostre jugador li podrem fer l'entrenament més específic. Per exemple, si el volem fer un tirador de 3, està clar que tindrem que entrenar el "3pt Shooting; però si el volem fer un jugador penetrador, seria millor "Floor Shooting"; en canvi si volem un bon llançament des de mitja distància l'ideal és entrenar el "Inside Shooting". Per suposat aquests entrenaments de llançaments han d'anar acompanyats d'altres secundaris com "Strenght", "Dribbling",...
Per l'altre costat tenim els entrenaments defensius. Si volem que el nostre jugador siga un total taponador, tindrem que entrenar-li el "Blocking"; per un altre costat, si volem que siga un "carterista", li tindrem que entrenar "Stealing".
A mesura que vas entrenant un jugador en el mateix apartat o "skill", aquest entrenament va fent-se més llarg i a l'hora més car, per què aquest jugador va fent-se cada vegada més bo en aquest "skill".
Recordeu que tot açò ho podreu trobar en la web www.cyberdunk.com, no espereu més i entreu a crear-vos jugadors.
Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, nyas! ja vos he cascat un nou article del nostre benvolgut joc!!! jejeje

elpepgf ha dit...

eloi, el proper day 48 acaben contracte els lastres d Revolver Ocelot i Zydrunas Chenkinas.
al ocelot eixe el vull tirar sí o sí, no els he tirat abans xq tenen una clàusula d'un kilo d dolors! i suportar un kilo son molts dolors!!!jejeje
habia pensat x a sustituir-los aquests tios:

http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=player&id=1008187
aquest no se si acceptarà xq està prou ben classificat en blocks i si vol fer estidística no vindrà, però x preguntar... si no vol ho miraré en el foro (reballador continuaria gaudint d 36 minuts, tranquil! a aquest el faria jugar 24 min. d sg i 12 d pg, mentre a reballador com fins ara 24 d sg i 12 d sf)

i pf: http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=player&id=689590
encara q aquest no està molt definit com a defender, però el tio agafa la friolera d 23 rebots x partit (ni d. howard!jeje), encara q preferiria algú més defensiu, amb més blocking com m'has comentat aquest matí!

ja em comentaràs alguna cosa!
també li he escrit a lluís i a moro d part d lluís, a veure si aconseguim un pf d'aquests amb blocking 130!

Unknown ha dit...

Dedicat a Eloi

Jo t'explicaré el que tu no eres capaç d'emtendre.
Partint de la base de q Sangatxo juga en un equip amb molta més mitja on els companys son millors que els de l'Oncle i el poden ajudar més... I sobretot el seu colega Lloms q el coneix molt be i q no ha jugat amb ell...
Al primer quart Oncle encara esta calfant i falla per a despistar al defensor, però en el moment en que el partit es posa interasant trau la seua classe a passejar i seu fa tabaco, així de clar. I, és q això li ho vaig ensenyar jo, jajajaja. Li vaig dir, juga al despiste i no malgastes forces, i després... catapum!, els destroses, i això es lo q fa, ni més ni menys.

Ale, tot claret

Si vols teu torne a explicar...

Au.

leilaond ha dit...

buuuuf, Mister contra qui juguem??

ale

elpepgf ha dit...

front el comenius, q allí perdereu 37-30 dirigides x una lamentabilíssima ilu!!! jejeje
es a dir, q ací les tenim q apallissar!!!

eloi, has vist q el king james t'ha secat a reballador!!! menys mal q el tio no ha jugat els darrers 6 minuts del partit i has pogut maquillar un poc l'estadística amb 5 puntets, q si no... jajaja
el tio t'ha fet 6 xapes (8 en total)!!! jojojojojojojojojojojo
menys mal q ahi estava pep et per a rendir...
vaja crack defenent el king james aquest, eh!!! encara li faré oferta a ell en lloc d al wade q he posat aquest matí!!!

leilaond ha dit...

i kuan cakes juguem contra el altea?? disme k laltre finde nooo x fa!! donam una bona notcia!!


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahgggg

eloiet ha dit...

Ie Pep, pues si que m'ha secat el cabró eixe... deu tindre mes de 150 en blocking i bones secundaries. A EIXE TENS QUE FITXAR-LO!! El que jo faria es enviar-li un PM i dir-li que el altre SG acaba contrat i que necessitem un blocker per a tindre un equip potent i anar pujant de divisions. Demana-li els skills i oferix-li un bon sign fee i 24-36 minutets per partit. Deuria acceptar en eixes condicions.

TONI: No m'ha quedat clara la teua explicació del partit!! En una semaneta vorem de nou que passa. Esta vegada intentaré que juguen 36 minuts els dos per a tindre mes proves.

Pep, pense que no havia dit res la setmana passada, pero entre huí i demà al matí ens mudem de pis a Valencia així que no aniré a entrenar. Per al partit si que estaré. Avisa al mister