dijous, 26 de febrer del 2009

Nova derrota ondarenca!

L'equip Sènior Masculí no alça el cap i s'anotà una nova derrota en el seu caseller, quedant-se amb un greu balanç de 8 victòries i 8 derrotes. Hem d'agraïr als Júniors que vingueren a jugar a Pedreguer la seva presència, ja que debut a l'hora del partit, els ondarencs tan sols tenien a 6 jugadors del primer equip.
No obstant la derrota, el conjunt ondarenc es mostrà més disposat a jugar que en els darrers partits. Mostrà la seva millor cara durant molts instants del partit, i d'ací que estigueren sempre amb un marcador proper. El primer quart fou per al conjunt visitant per un parcial de 15-17, ja es veia vindre que seria un partit molt dur i lleig, propiciat pels àrbitres del partit, que deixaren que les zones foren "camps minats"! El segon quart el Pedreguer bombardejà des de la línia de 6.25 (4 llançaments anotats, 3 d'ells consecutius), aconseguint un lleuger avantatge al descans de 41-38 (16-11 en aquest quart).
El partit es reprenia amb un tercer quart que passà amb un joc molt lent i brut, de fet, el parcial d'aquest quart ho diu tot, 10-11 i tot per decidir al darrer quart. Amb el començament d'aquest darrer quart s'aconseguí un intercanvi de cistelles que no duia a cap lloc els ondarencs, però els locals reaccionaren ràpidament per posar distàncies al marcador amb un parcial de 8-0, que els catapultava a 10 punts (51-41), encara que els ondarencs no volien deixar perdre el partit amb tant facilitat i amb una cistella de Pere i dos llançaments lliures de Jordi s'acostaven novament. Més apretat haguera estat el marcador, si els àrbitres, un cop més, protagonistes, li hagueren donat validesa a un llançament triple de Pep, que quan anava a entrar un dels locals tragué la pilota per baix tocant la xarxa, però els àrbitres anul·laren la jugada per què no sabien el que havia passat i li donaren la bola al conjunt local...
Desprès d'açò el marcador continuava 51-45 i 4 minuts per jugar, els ondarencs aconseguiren acostar-se un poc més, però no el suficient, i en el darrer minut no aconseguiren la tant buscada cistella triple que els posara a un punt, finalment el 55-51 deixà un regust amarg, però a l'hora dona esperances als ondarencs de recuperar el bon joc.
Anotació: Jordi 18 punts, Pere 9, Cèsar 3, Pito 9 i Pep 10 - cinc inicial - Rafa 2, Lluís 0 i Niko 0.
El dissabte jugaran en Onil a les 18h. El bus eixirà a les 15.15h. des del Prat.