dilluns, 16 de febrer del 2009

Una única victòria maquilla la jornada!

La victòria que aconseguí ahir el Júnior Femení dins de casa maquilla les derrotes aconseguides pels equips masculins.

El Júnior Masculí perdé en la seva visita a Alacant en la pista de l'Adesavi "B" per 86-33. El partit que estigué marcat pel canvi d'horari d'última hora (en un principi es tenia que disputar diumenge de matí i no dissabte de vesprada).
Però de totes formes els nostres no podien aguantar durant molt de temps els atacs dels locals, qui duien fins la passada jornada una ratxa de 9 victòries consecutives, ara ja en son 10!

El Sènior Masculí, qui també jugava dissabte, perdé en la pista del Casino Campello. Els ondarencs realitzaren els primers 5 minuts de partit més brillants i vistosos que es recorden en tota l'història del Club Bàsquet Ondara. On, a pesar del bon joc, tan sols manaven al marcador per dos punts. Cinc cistelles d'Eloi i dos de Pep gairebé consecutives marcaven aquests primers minuts, més encara per què cada cistella venia acompanyada de l'assistència de l'altre pivot, foren moments extraordinaris, però fins ací tot. En aquest moment s'acabà el partit.

El Júnior Femení pel seu costat, aconseguí una victòria molt treballada des del primer minut del partit. Tenien ganes les ondarenques de jugar aquest partit front el Comenius, ja que en la seva visita a València caigueren derrotades per un curt 37-30.
Aquest cop fou ben diferent, ja que les ondarenques des de l'inici manaren del marcador amb un parcial d'eixida de 10-0, arribant a la fi del primer quart 18-6, aconseguint nombrosos robatoris de baló. El domini continuà en el segon quart, encara que s'igualaren un poc les forces: 7-4 de parcial i 25-11 al descans.
Començava la segona part i tots esperaven que no els agafés la "pàjara" a les ondarenques, i la "pàjara" no aparegué, ja que en el tercer quart continuaren les forces igualades, però amb lleuger avantatge ondarenc, un cop més: 11-10 i 36-21 per encarar el darrer quart, on tot fou més fàcil que en els dos anteriors, ja que les nostres furtaren més balons i aconseguiren cistelles més fàcils, aconseguint un parcial final de 14-4 i un resultat final de 50-25.
Anotació: Carla 19 punts, Alba 13 , Leila 9, Sandra 6 i Neus 1 -cinc inicial- Sílvia 2, Vane i Andrea 0.

Salut a tots.

23 comentaris:

elpepgf ha dit...

xé! q grans resums em casque, tu!!! la propera setmana juguem dins d casa front el pego, xavals a veures i guanyem un partidet!!! q açò q ens està passat pareix molt estrany, eh!!!
serà q ens faltava toni, bramant x allí darrere, o q!!!

x cert, l'aposta d'avui val la pena:

Day 45
Chile Division 9
x14.59Limache Alemana vsWashington Generals x1.1

si algú no vol apostar ací: "caù panye amb els seus dolors!"

Pere ha dit...

Perfecte Pep!!No fa falta que dones cap detall més del partit del dissabte.Qui vulklga saber més coses que hagués vingut a vore el gran espectacle!!

Lo que no podre soportar és el proxim comentari de Pito,per que supose que estarà crescudet despres de saber el resultat!!!jaja!!Va Pito que estem esperante,PEGA FORT!!!!!

Toni ens vas deixar a soles i mira el que ens passa!!!!El dissabte t´haveres posat les botes clavan-te amb els arbits!!Que malos eren!!!(ara que supose que ells pensaran el mateix de nosaltres...)

q conste q no he pogut fer un resum més ampli, no xq no volguera, si no xq l'acta se la va quedar el míster, i no tinc ni idea del resultat final, ni d parcials x quarts, ni res, eh!
si pito haguera vingut, estic segur q l'hagueren expulsat x protestar, xq s'ho guanyaven a pols!!!
xq ell sol fer entrades a cistella des d fora, i si cada vegada q entrara li hagueren espolsat com ens feien a tots i no li n'hagueren xiulat cap, ai mare!!! es menja a l'àrbitre!!! jejeje

Pep Sivera ha dit...

vaig a ser elegant i no vaig a dir el que pere espera que diga, pero si aço es un blog on es te que donar informacio del C.B Ondara, no entenc la censura del resultat, les anotacions, etc etc, perque per el resum jo arribe a la conclusio de que varen jugar eloi i pep. pensava que la epoca de franco i les seves censures havien passat ja fa mes de 30 anys!!
menys mal que el dissabte front el pego torne jo....jijijiijij
(tenia que dir-ho que si no pere no esta content i es carrega als pobres estudiants)

torne a dir q no és censura!!! l'acta la te el míster, xq ell anava amb el seu cotxe i la seva novia (oooohhhhh!) i no va entrar al vestidor a donar-me-la (l'acta, no la novia, eh!!!)
i x tant no puc saber les anotacions, estic com si fora un partit dels júnior, q sempre pose: "estema l'espera d la confirmació del resultat" o alguna cosa així! xé, carambos!!!

perdona home, no se si t'has adonat que el meu comentari esta despres del teu!!!!! home pero hi haura resultat o tampoc??? mes o menys!!!

el resultat si el vols saber tindràs q entrar en en la web d la federació!

VAL, ja entenc el secretisme, i per el meu be, jo mantindre el secret...no se a que es vau dedicar!!!!!

t'ha costat, eh! però x fi ho has pillat!!!
jo tampoc se ben be a q ens vam dedicar, però això sí: els primers 5 minuts van ser x alucinar!!! vam recuperar el joc vistós, ràpid i alegre q deia jo fa un parell d jornades!!! i sense conya, eh!

si pero no cal jugar nomes 5 minuts que el partit en dura 40!!!!

ja! però nosaltres anàvem sobrats! al menys eixos 5 minuts... jejejjejjejejeje

garrot i pa dur ha dit...

Xe Pep, eres un artista del maquillatge informatiu!! Eres digne de Canal 9 jejejeje. Deuries haver fet menció del gran arbitre el senyor Loquillo i l'altre (com no se ningún paregut amb ell ho deixe aixina) que era pitjor encara.
La ventaja de que el Mister es quedara l'acta és que esta volta per lo menos no has posat Fer 0, que ja està bé home!

Pito, calma't fes el favor jejeje

fins el divendres xiquillos

tens tota la raó fer, no recordava q un dels àrbitres era clavat a loquillo!!! i l'altre sencillament era la mala llet i el mal arbitratge personificats!!! jejeje

sí, pareix q finalment pito ho ha pillat i ha deixat estar el tema!!!

n3us ha dit...

hola gentetaa...!!

mister si no fos pel basquet femení estarieu arruinats jajajajajaja...!!!

vinga us deixe q demà tinc un altre examen ( pa variar))

adeuuuu

tampoc cal pasar-se que el masculi te una lliga un poc mes complicada que la vostra ehhh cosina!!!tampoc molt pero algo mes!!de totes formes no hi ha excusa per al del dissabte xics!!!

Sols diré 4 numeros màgics.15,9,9,0.
Pito investiga!!

Unknown ha dit...

Xeeeeeeee!!!!
Açò es posa interesant, ja entra més gent i tot, i es tiren els trastos els uns als altres, mola!
Pere, no em digues que vau fer 0 punts a l'últim quart... sereu roins. I si saps els vostres parcials, també sabràs els d'ells no? pq no els poses? vergonya? mare meua. I ja supose que un dels 9 no es deuria a q tu vas fer tres triples, sinó t'haguera faltat temps per posar-ho, jejeje.
Pep, tu veus com lo q jo et deia del Marca i tu no anava molt desencaminat... ja te l'han dita pitjor i tot, el Canal 9, jajajaja eso si q seria bueno.
Eloi, ja no entres per ací? en això de q ara tens un caralibro o feisbuc... ja no t'interesa este bloc eh. Bueno, si pel q he pogut llegir, tu vas fer 5 canastes al principi del partit, això vol dir q com a mínim vas fer la 3 part dels punts de l'equip, i soles en 5 minuts! la resta q feia?
Pito, si es q si o vas a montar-la els teus companys no espabilen, eh. Eso no puede ser.
I per últim, el Último Mohicano molts punts va fer? menos q faltes segur, jajaja. Jo aposte per 1-5 en punts-faltes, jejeje
I a garrot i pa dur no li dic res q li tinc por, jajaja.

Vinga campions, a la pròxima serà.
P.D. Jo crec q perdereu pq estaveu tots en el cap en altre lloc..., supose q pensant en la xicona del mister, calents q sou uns calents,jajajaja

eloiet ha dit...

Fotre Toni quina energia matinal que tens tu, que no vas eixir el cap de setmana o que?? Bo, contestem per parts:

Com has dit, vam fer 0 punts a l'últim quart i si, es molt penós. No preguntes per l'anotació rival perque no val la pena saber-ho. Els 9 punts d'anotació als altres quarts no responen a 3 triples consecutius de Pere... ja que va voler fer un homenatge a Pito i se les va tirar totes(sense fer-ne cap clar!!).

En quant a l'anotació, tenia interes en saber si vaig arribar a anotar la mitat dels punts de l'equip. No crec que faltara molt. Ahir si que vaig entrar al blog pero mo tenia ganes d'escriure res! Ara que tinc un carallibre d'eixos estic mes entretés pero seguiré llegint el blog este regentat per un inquisidor com Pep, que ja el comparen en canal nueve i tot. Pep jo començaria a preocupar-me, has cambiat desde que vas obrir este blog!! Pareix que les visites se te pujen al cabet no??

Bo, despres mes

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH!!!! QUE FUERTE ME PARECE, CHICOS!!!!!!!!!!!!!
q conste, q jo tan sols vaig seguir el vostre consell, eh!!! al vestidor vam fer un pacte d cavallers on diguérem q ningú parlaria sobre el resultat, ni sobre el partit, i quan jo ja havia aconseguit q pito no fera més preguntes arribeu i ho amolleu tot, alaaaaaaaaaaaaaaa!!!

toni, els parcials dels rivals no els recordem, nos som tant bons d memòria, però a la fi feren 70 puntacos... res més a dir... ah, sí! q pere no feia un triple ni enganyant-se! jejejejejejeje

i lo dels 0 punts al darrer quart li ho pregunteu a sergio i a jorde, els germans lópez alguna cosa tindran a dir... no xq fora culpa d'ells, si no xq gairebé maten a l'àrbitre... jejeje, cada vegada q intentaven trencar la zona cap a la cistella rebien unes 5 manotades i fins i tot patades... això sí, mai eren falta, segons els àrbitres!!! molt fort!!!

JEJE, veig q vos he acollonit, eh! ja ningú s'atreveix a comentar res!!!
VISCA LA DICTADURA DEL BLOC DEL BÀSQUET ONDARA!!!

M´encanta la llògica de Toni quan comença a divagar i a imaginar el que va passar.La veritat és que ho has acertat tot!!!!! Quan et trauras el carnet d´investigador privat?eh,Sherlock Holmes!!!

Jo trobe que el que va passar és que varem calfar massa antes del partit i per això vam ixir a tope però la gasolina soles ens va durar els 5 primers minuts,despres els del Campello passaven pel nostre costat com si anaren en cotxe.Mare meua!!!Fins i tot el més rapid de´l´equip que soc jo no podia seguir-los...així que Eloi que s´ha especialitzat en carregar tota classe de mobles ni te cuento...

Fixeu-se com estava de ficat dins el partit que Pep en un comentari anterior diu que Sergi i Jordi cada vegada que inentaven trencar la zona rebien manotades i tal... PEP, ens van fer defensa a l'home tot el partit!! Be, el resultat no es d'extranyar amb detalls com aquest

Pep, no t'ho agafes en serio i continua donant-me assistencies com les del principi, que van estar molt be!!

Lo dels mobles es cert, si algú vol fer una mudança antes d'un partit que sapiga que pot contar amb mi... com que no em canse mai!!

XODER!!! es q no puc comentar... comentari q faig: rajaeta al coll q em guanye!!! jejejejeje
he dit lo d trencar la zona, xq done x assumit q sempre se n'anaven del seu marcador!!!

i sàpigues q ja no et donaré més assistències com les d'eixe partit!!! ale, li les donaré a l'altre pivot! ui! hi ha un altre?
AH, SÍ!!! A FER!!!! JEJEJEJEJEJE

NOOOOOOOOOOOOOO, a fer NOOOOOOOO, q el tio l'única cosa q feia eren estadístiques, vos adonareu d com les fallava d baix l'anella apostes pa agafar-se el rebot i q li acabaren fent falta??? sempre, eh!!! quin tio! sempre pensant en les estadístiques, en el joc individual i no amb el col·lectiu: amb l'equip!!!
JA ESTÀ!!! VAM PERDRE X CULPA D FER!!! XQ TAN SOLS MIRAVA Q X ELL!!! tenim q fer-lo fora d l'equip!!!

x cert, un dels defectes del calfament és q el míster va vindre amb el temps justetet, x no dir a l'hora d començar el partit i tan sols ens va poder q dir mentre feiem entrades a cistella: "upa, upa, upa!" q jo no sé el q voldrà dir... si algú ho sap q m'ho explique!!!
i no ens va dir la ja famosa i motivadora frase d: "SI GUANYEU, GUANYEU VOSALTRES, PERÒ SI PERDEM, PERDEM TOTS!"