divendres, 30 de gener del 2009

La prèvia de la jornada 14

Aquesta jornada serà completament "dominical", ja que els dos equips que juguen ho faran en diumenge i per la vesprada.

El Júnior Femení, qui també jugava diumenge de vesprada en Godella ha aplaçat el seu partit fins els proper diumenge dia 8 a les 17h. Es a dir, que aquesta jornada descansaran.

El Sènior Masculí començarà amb aquest partit la segona volta. Serà el primer a jugar i ho farà a les 16.30h. en la la capital de l'Alcoià, Alcoi, el diumenge 1 de febrer. Serà un partit complicat, ja que els resultats que ha estat obtenint l'Alcoi darrerament certifiquen que estan en bona forma. Dels darrers 5 partits, 3 han acabat amb victòria, 2 d'ells en casa seva i l'altre en la pista del Carolinas.
Els nostres no s'han de confiar del resultat de la primera jornada, on guanyaren a l'Alcoi en Ondara per 67-35. Aquest és un partit molt diferent i els alcoians han millorat molt.

El següent en jugar serà el Júnior Masculí, el mateix diumenge 1 a les 17h. en La Vila. Serà una visita complicada, ja que els de La Vila venen de dos derrotes consecutives, situant-se cinquens en la lliga i no volen perdre de vista les posicions d'ascens. Els nostres, deuran jugar el més regularment possible per evitar que la derrota siga molt abultada. Tindran que jugar com en la primera volta en casa on tan sols van perdre per 33-36.

Salut i sort a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

ací q passa, q la gent comenta a primers d setmana i prou??? el bloc no serveix x a la resta d la setmana o q??? podem seguir rajant igualment, eh! no te res a veure q siga dilluns en q siga divendres, al contrari, el divendres q estem més animats xq està el cap d setmana davant deuriem d rajar més encara!!!

vinga va, tots a una:

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

El divendres estem tots mes cansats i no tinc ganes de rajar mes als bufats de Pere i Toni, al 'bocas' de Pito i al tronc de Pep(ui que eres tu :)

No se si arribaré a hora de entrenar hui, que Lauren està en un acte i no sap a quina hora acabarà. Si no ens vegem bona sort al partit. La semana que ve contiuaran les rajaes.

Au

n3us ha dit...

hola gentetaaa...!!

quan de temps...!!!!

Mister ja saps estos dies xk no puc anar a entrenar...ens vorem els divendres...una besaeta ben fortaaa!!!


muaks a tots!

elpepgf ha dit...

la besadeta serà molt forta, però avui era divendres i tenies q vindre...

elpepgf ha dit...

eloi, vas veure q ahir jugarem també un amistós, no?
http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=game&id=4186094
front un equip amb la mateixa mitja q nosaltres (62.71 vs 62.67), i els guanyàrem 133-89!

apostes x avui:

Day 29

Chile Division 9
x13.89 San Frogs vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

Switzerland Division 3
x1.1 Nijmegen Matrix Bet vs Albany Blue x10.61
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=614&name=Division%203

jo me la jugaré en xile, vosaltres el q vulgau... "caù panye amb els seus dolors!"