divendres, 9 de gener del 2009

La prèvia de la jornada 11

Una jornada complicada, la que tindran que disputar aquest cap de setmana els representants d'Ondara.

En primer lloc, el diumenge 11 a les 12.30h. el Júnior Femení visitarà la més que difícil pista de l'Alboraia, l'equip dels "fartons i l'orxata" no ha perdut cap partit, i per contra els ha guanyat tots d'una forma insultants, destacant els 109-12 i 91-15 que els endosà a l'Altea i al Comenius respectivament.
Confiem en que les nostres jugadores donen tot el que porten dins per a que, si es perd el partit, el resultat siga el menys dolorós possible.
L'eixida del bus serà a les 10.15h. des de "El Prat".

Desprès d'aquest partit tindrà lloc el del Sènior Masculí, qui visitarà la pista de l'Altea el mateix diumenge a les 18.30h.
L'equip Sènior ondarenc tindrà una complicada eixida fins a la propera localitat d'Altea, ja que està demostrant una perillosa irregularitat, mentre el conjunt de la Marina Baixa està en plena forma.
Els jugadors de l'Ondara esperen trobar, per fi, un bon arbitratge i que les baixes que tindran de jugadors importants no els facen perdre massa punts.
L'eixida del bus serà a les 16.45h. des de "El Prat".

El Júnior Masculí descansarà aquesta jornada.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala pues, com veig q molta gent comenta i esteu tots interessats en q pose la prèvia, ací la teniu!!!
lluís: a les 16.45 eixirem del prado, eh! recorda d dur la fitxa!

ja d passada vos pose l'aposta bona per avui:

switzerland division 3
x1.1 Nijmegen Matrix Bet vs Herne Sound x10.23
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=614&name=Division%203

avui els taiwan magic tan sols tenen un x1.6, així q no dona diners, x sort ja no és l'únic equip q fa aquestes "cosetes" i podem triar, però ja sabeu q "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

uff, menudes horetes per a jugar el diumenge, caguen tot. Faré el que puga per anar, encara que no ho puc assegurar.

pep, demà tenim un partit prou complicat amb el Team of Illusion eixe teu (nom un poc cursi, per cert). He mirat un poc l'altre equip i tenen bons blockers interiors pero no exteriors així que pense que deuriem atacar en PG, SG i SF i olvidar-mos un poc del interiors per a este partit. Li he donat un +20 a Oncle Roc en Floor Shooting (245 actualment) així que aprofita'l!!

elpepgf ha dit...

sí, ja ho havia vist, en el partit d la Continental OmTal Cup!
espere q aconseguim la victòria q ara ja tenim molt bon equipet!!!
l'altre manager trobe q és català, xq es diu "patorrat"... jejeje
intentarem aprofitar com dius la fluixa defensa dels exteriors! demà pel matí prepararé el partit (o aquesta nit si tinc temps desprès d veure el teatre d xavi castillo... ja ho veuré!)

jo ja contava amb la baixa d pere per al partit, encara q això és un punt a favor, xq tal i com va dir ell l'altre dia sopant: "a 3 partits q he anat 3 partits q hem perdut..."!!! la cosa és un poc sospitosa, b, menys al d l'alcoi!
fes el possible per vindre, amb tu segurament podrem guanyar!;·)

elpepgf ha dit...

nyas cabàs! en els dies previs a començar la temporada el dia 7 (avui) estava com a "free day" i vaig quedar amb un altre equip x un amistós.
resulta q avui juguem jornada d lliga, xq posteriorment ho van canviar, i així i tot l'amistós s'ha simulat, x si no pots entrar al tindre dos partits avui, ací et deixe l'enllaç del partit:

http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=game&id=4172393

elpepgf ha dit...

no comenteu tant per favor, no tant! uffff! q m'agobie!!!

elpepgf ha dit...

ací vos deixe una possible aposta per avui, en el talkdep estan parlant d posar un PF als tweelbaeke coast, q és l'únic jugador en condicions q els falta per a fer-la més segura, d totes maneres, jo m'arrisque, xq te prou bona pinta!!!

ShareHog Cup
x9.15 Tweelbaeke Coast vs Canarias Purgatorio x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=2&id=3&name=ShareHog%20Cup

encara q ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

eloi i lluís, també podreu trobar les apostes en els foros privats dels equips, eh!
fins demà, q vaja bé!