dijous, 15 de gener del 2009

Nova jornada perillosa

Un cop més el Sènior Masculí te una visita més que complicada en la seva pista del pavelló "descobert" d'Ondara. Aquest cop serà el Racing San Gabriel qui visitarà les excel·lents instal·lacions ondarenques d'una antiguitat no més elevada de 50 anys i presentaran un partit molt difícil pels ondarencs qui deuran lluitar amb molta força si no volen abandonar els equips de la part alta de la taula definitivament.
Actualment l'Ondara està situat en la setena posició amb un perillós 5-4. Pareixia que començaven a agafar-li el to a la lliga amb 3 victòries consecutives front el Teixereta, el Carolinas i l'Alacant, però les darreres dos derrotes front el líder (l'Innova) i l'Altea han deixat molt que desitjar, tan en el joc de l'equip com en les ganes demostrades per guanyar partits.
Ara tenen una nova oportunitat de reivindicar-se i de poder guanyar un rival que està per dalt d'ells amb un balanç de 6-4 i que ve d'una ratxa de victòries idèntiques a les 3 consecutives dels ondarencs: Teixereta, Carolinas i Alacant.
L'Ondara deu guanyar aquest partit, pel contrari entrarà en una zona perillosa de la taula classificatòria on no ha estat mai en els darrers anys i des d'on seria molt complicat arribar a una posició més digna per al Club. Més encara, si pensem en la jornada de la propera setmana, on a banda d'enfrontar-se en el derby a un Pedreguer sempre complicat en la seva pista, eixe mateix diumenge es jugarà el partit aplaçat front el Casino Campello.
3 partits en 8 dies que seran molt importants!!!
Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

com m'ho curre, eh!!!
demà x a la prèva gairebé no tinc q fer res més q copiar i pegar i au... jejeje

x cert, en l'anterior article havia posat l'aposta d'avui, és pa variar un poquet dels taiwan magic...

Pep Sivera ha dit...

pareix que toni torna per a posar-nos a caldo a tots!!!m'agrada xe, m'agrada.
el dissabte que torne jo a la pista no hi ha que patir, el partit esta guanyat!!!!jejejeje floretes pa mi!!!

elpepgf ha dit...

oh, déu meu!!! esperem q li entren els primers tirs xq si no, començarà a bramar: "CANVIAM, CANVIAAAAAAM, VOLS CANVIAR-MEEEEE"