dijous, 8 de gener del 2009

Tornada a la realitat!

Aquest cap de setmana els nostres equips tindran partits ben complicats en visites fora d'Ondara.

El Júnior Masculí serà l'equip que tornarà a descansar aquesta jornada, mentre que la propera setmana rebrà en Ondara el Montemar, un partit que es presenta com a una nova oportunitat per aconseguir una altra victòria i aprofitar el mal moment del rival, qui porta 4 derrotes consecutives.

El Júnior Femení visitarà la pista de l'absolutíssim líder, l'Alboraia, el diumenge 11 a les 12.30h.. Les dels fartons son indiscutibles líders del grup amb un balanç de 7-0 i uns resultats que li donen 82,6 punts a favor per partit i 30,4 punts en contra. Son uns números que assusten de veritat i les nostres xiques tindran que fer el possible per que el resultat del seu partit no siga tan favorable a les locals i posar-los les coses un poc complicades.
La propera setmana jugaran en la veïna localitat de Gata, el dissabte 17 a les 17h., un partit per a tornar a la lliga que li interessa a l'Ondara.
Si el Júnior Femení te un partit molt complicat, no és menys difícil el que jugarà el Sènior Masculí aquesta jornada, el diumenge 11 a les 18.30h. en Altea. El rival del conjunt ondarenc arriba en un moment brillant de forma i porta 3 victòries de forma consecutiva, aconseguint un balanç de 6-4, encaramant-se a la 4ª posició de la lliga. Al mateix temps, degut a l'hora intempestiva del partit, els ondarencs no podran contar amb 2 dels seus puntals, ja que han de treballar, un d'ells en Eivissa.
La propera jornada l'Ondara rebrà el Racing de San Gabriel, qui porta un 5-4 i està just darrere de l'Altea.
Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale leila ací ho tens!
si et fixes bé, a la dreta, on estan els enllaços pots veure: "classificacions de l'equip" i ahi entres a la web d la federació i veus els partits!!!
si es q espavilant-nos tots un poquet no cal patir massa!!!

elpepgf ha dit...

tornem a les apostes de vanilla, amb els taiwan magic:

taiwan division 8
x12.72 Lukang Burnt - Taiwan Magic
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=502&name=Division%208

ara, si no confieu: "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

tornarem a apostar amb els taiwan magic, que ahir vaig apostar mal i vaig perdre pasta!!

Menuda merda de partit el de Cinc Lloms ahir no?? Haig de cambiar les tàctiques, ja que es un triplista i no va tirar cap tir de 3, normal que no en fera ni una... si vols que aplique tactiques específiques ja em dius algo. Trobe que tenim algun partit complicat estos dies, a vore que fem.

elpepgf ha dit...

te contestat el pm, dona un cop d'ull i ja em dius!!!

*..alBetaa..* ha dit...

leila, no tens el calendari qe ens va fer alianz segurs??? jaja

no juem disapte no patisqees!!
juem dumenge de matii!! i si qe podrem anar TOTES!!!