dilluns, 12 de gener del 2009

Doble derrota i vergonya!

En el primer partit disputat el passat diumenge 11 de gener per l'equip Júnior Femení es perdé per un clar 91-36 front l'Alboraia, líder indiscutible de la categoria. Malgrat tot el partit tingué dos cares completament diferents.
En la primera part, les ondarenques aguantaren molt bé les embestides de les locals, arribant al descans a tan sols 16 punts (35-19), però en la segona part, on el físic de les d'Alboraia s'imposà clarament a les ondarenques, aconseguiren en el tercer quart un parcial de 28-9 i 28-8 en el darrer quart, propiciat també per què les ondarenques, degut a les lesiones de 3 de les seves jugadores, viatjaren tan sols amb 6 jugadores i finalitzaren el partit amb 4, ja que quedant 7 minuts d partit Leila cometé la cinquena falta personal i quan en quedaven 4 Neus provocà la seva, quedant-se, a més, sense cap pivot en pista. Així i tot les ondarenques realitzaren un bon partit dins les seves possibilitats.
Anotadores: Vane 13 punts, Carla 11, Alba 8 i Leila 4.
L'altra cara de la moneda la presentà el Sènior Masculí, que viatjà fins Altea amb tan sols 6 jugadors, contant a Rafa (45 anys) i el júnior Lluís. Per tant, dels Sènior tan sols es presentaren per a jugar, demostrant interés, Sergi, Jordi, Felip i Pep.
Amb tot açò els qui viatjaren intentaren fer-ho el més decentment possible. El primer quart finalitzà amb un empat a 18, però un parcial de 17-6 en el segon quart deixava els d'Altea 11 punts dalt al descans: 35-24. En el tercer quart els ondarencs no podien reaccionar, amb Rafa limitat per la seva edat, Pep lesionat i Jordi amb 4 personals a la banqueta, el parcial fou de 20-18 i un nou parcial en tan sols 2 minuts en el darrer quart de 12-0 posava l'Altea 67-45 manant en el marcador i quedant 4 minuts, la remuntada ja es feia una quimera, a la fi un marcador de 69-48 que no reflexà en absolut les ganes dels ondarencs per guanyar el partit, si no el mal joc ofert per la falta de recanvis en la banqueta.
Anotadors: Pep i Sergio 15 punts, Lluís 8, Felip 7 i Jordi 3.
Salut a tots.

5 comentaris:

basquet ondara ha dit...

si q sou vergonyosos, si
jojojojojojojojo

leilaond ha dit...

i tu patetic...anormal

el dimecres a kina hora pep??
i si no eres tu el d basquet ondara, bloquejali els comentaris!

aeu aeu

elpepgf ha dit...

no es poden bloquejar els comentaris, xica! el puc fer es esborrar-li'ls, però mentre no diga res ofensiu, com tu... q li has dit "anormal" no els esborraré!
a més, te raó, el partit dels sènior va ser vergonyós!
però mira és el q hi ha...

Pep Sivera ha dit...

gracies per lo del interes!!!

Unknown ha dit...

Ie
pq no es dediqueu a jugar a les birles!
Així tal volta guanyeu algun partit, que esteu deixant al senior per terra.
Au