dijous, 22 de gener del 2009

El Cyberdunk i el bàsquet en Ondara XI

Avui mateix s'ha disputat en el ja conegut Cyberdunk (www.cyberdunk.com) un partit amistós d'un dels equips dels nostres jugadors del Bàsquet Ondara. L'equip dirigit per Pep on hi ha jugadors de Toni i d'Eloi ha guanyat un renyit partit (http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=game&id=4186096) front els Helsinki Arctic Foxes per 101-120.
Ha estat un partit molt dur que s'ha decidit en el 3er i darrer quarts, quan els membres del "The Team" han començat a posar les primeres distàncies serioses en el marcador.
Al descans un ajustat i favorable 47-51 estava reflexat en el marcador. Els més destacats d'aquest primer temps per part dels nostres foren Bobby Ray amb 4 punts i 5 robatoris de pilota, Marlon Brando amb 8 rebots, Akira Toya amb 3 robatoris i 5 assistències i per suposat Oncle Roc amb 28 punts, 2 robatoris, 1 tap, 2 assistències i 1 rebot.
Un cop va començar la segona part, un parcial de 30-36 deixava el marcador amb un clar avantatge de 77-87, i en el darrer quart sentenciaven el partit amb un nou parcial de 24-33, deixant el marcador final en el ja esmenat 101-120 favorable a l'equip dels nostres jugadors.
Els més destacats d'aquesta segona part foren Alberto Leite amb 18 punts, 1 tap i 4 assistències, Cinc Lloms amb 12 punts (sense errades) i 1 robatori, Akira Toya 6 robatoris, 1 tap, 1 assistència i 1 rebot i un cop més Oncle Roc amb 20 punts, 1 robatori, 1 tap, 7 assistències i 4 rebots.

Aquest partit amistós i moltes més coses les podreu trobar en la ja coneguda web del simulador de bàsquet www.cyberdunk.com. Animeu-se a entrar i crear els vostres propis jugadors, i formar-los poc a poc fins agafar experiència suficient i dirigir un equip de bàsquet.

Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

jo no m'enfade, jo soc una bassa d'oli... ara... el dia q explote intenteu estar lluny... xq això d vindre tan sols 3 a l'entrenament i la resta tan sols havia avisat carla q no vindria... vos mataré a totes!!!
b, a totes tampoc, a carla q va avisar no, ni a alba, vane i vero q van anar, però a tu (leila), a neus, a sílvia, a andrea, a sandra i fins i tot a lorena x no a haver passat a saludar vos mataré!!!

elpepgf ha dit...

lore, era broma, eh!
parlant d tu, q se q llegeixes el bloc d tant en tant: a veure quan et passes x l'entrenament i veig eixe genoll com va!!!
Q ENS FAS MOLTA FALTA!!!