divendres, 13 de febrer del 2009

La prèvia de la jornada 16

Una nova jornada tenim aquest cap de setmana on els equips masculins tindran que desplaçar-se per a jugar, mentre el Júnior Femení serà l'únic en jugar dins de casa.

En primer lloc jugarà el Sènior Masculí en Campello a les 17h. del dissabte 14. El partit ve marcat per l'enfrontament que disputaren tots dos equips en la primera volta, i que per culpa de la pluja es tingué que aplaçar dos vegades, jugant-se finalment fa tan sols 3 setmanes, el passat 25 de gener, on s'imposà el conjunt ondarenc per un ajustat 45-41 en un partit molt dur.
Els ondarencs intentaran continuar guanyant partits per aconseguir pujar un poc més en la classificació. Tots dos equips estan empatats amb 8 victòries, però el Campello porta un partit més jugat i és el cinquè classificat, mentre els ondarencs son sisens i ocuparien la cinquena plaça en cas de guanyar.
El bus eixirà des del Prat a les 14.40h.

En segon lloc jugarà el Júnior Masculí en Alacant front l'Adesavi "B", el dissabte 14 a les 20h. Els ondarencs que venen de guanyar el seu segon partit en lliga front el Teulada intentaran posar-li les coses el més complicat possible a un equip que ocupa la segona plaça de la classificació, empatat amb el tercer, el Benissa, amb 10 victòries i, tan sols, 2 derrotes.
L'Adesavi que duia una ratxa de 9 victòries consecutives, perdé en la darrera jornada front el líder, l'Albufereta, per 50-38.

En tercer lloc, el Júnior Femení rebrà el diumenge 15 a les 16.30h. la visita del Comenius de València, equip que aconseguí la seva primera victòria en la visita de les ondarenques a la seva pista, en un partit molt dolent, per un curt resultat de 37-30. L'altre partit que han guanyat ha estat per 29-16 front l'Altea, la resta de partits (8) els conten per derrotes.
Les nostres, que han tornat a la senda de les victòries i en porten dos consecutives han d'intentar guanyar aquest partit per continuar molestant el Pego i esperar a que tropecen un cop més, per furtar-los la quarta plaça, Pego i Ondara empaten amb 5 victòries i 5 derrotes.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

eloi, pm enviat al xic q et va secar a reballador!!! jejeje
x cert com penses intentar q oncle roc i sangatxo juguen 36 minuts si tu no ets el manager dels equips??? voldràs dir q ho has d demanar "perfavor" i agenollan-te, no??? demà parlarem a la dutxa!!! jejeje, segons el q faces i digues jugaràs 48 minuts o no!!! jajajajajajaja, q bo q soc, xe!!!
ah! i sàpigues, q vaig a dir-li al míster q no vens a entrenar xq et cau mal, així el dissabte pere i jo gaudirem d més minuts en "detriment" teu!!! jejejejejejeje, q malvado soy!!!

toni, torna-ho a explicar, xq a mi tampoc em va quedar massa aclarit... es q fas unes explicacions més farragoses... buf!

leila, a la dreta, on estan els enllaços pots mirar la web d la federació: busques el calendari del júnior femení d preferent i mires el grup C, i tens tots els partits q vulgues!!! pa algo pose l'enllaç del calendari, pa q no m'ho pregunteu cada jornada!!! a més, on tens el calendari q vos vaig donar a totes a principis d temporada?
ale, ahi queda eso!

elpepgf ha dit...

a tot això, si cada vegada q un jugador et seca a reballador, podríem acabar amb uns 30 tios a l'equip, eh!!! no vulgues tindre a tots els q et poden secar i prou!!! jejeje

elpepgf ha dit...

PAREU!!!!!!!!! NO COMENTEU TANT Q M'ESTRESSE D LLEGIR TANTS COMENTARIS, PER FAVOR!!!

ufff! me'n vaig a prendre l'aire, xq d llegir-ho tot m'he saturat!!!

leilaond ha dit...

Pep xatooo a mi no em vas donar el calendari exe! no se ni com es! azina k.... entrare a la pagina pero es de lo mes injust k a unes si i aaltres no!! jajjajaj


aeu aeu

n3us ha dit...

mare de deuu el comenius li va gunayar soles a laltea??? i a mosatross??? q patetik per deuu.....!!

vinga ens veiem ara d´asi no res...!!

leilaond ha dit...

ejem!! les unikes k em guanyat esta jornada 16 k dius tu! jajaja bien bien xikas al podeer jajaja