dilluns, 23 de febrer del 2009

Jornada de derrotes i mals arbitratges!

Aquest passat dissabte visquérem en el poliesportiu Vicent Zaragoza el que no volíem viure, i no fou altra cosa que una doble derrota i un arbitratge pèssim en tots dos partits. El Júnior Femení descansava.

En primer lloc jugava el Júnior Masculí front el Benissa, el tercer classificat. La derrota del conjunt local era previsible, ja que els visitants porten una gran temporada amb 11 victòries i tan sols 2 derrotes. Encara que els ondarencs lluitaren com mai i aconseguiren jugar un partit molt bo en defensa, els benissencs aconseguiren dominar la zona local, amb el jugador número 17 imposant la seva llei en la pintura, utilitzant els seus centímetres i els seus moviments, des de fora tenien el número 10, qui anotava amb facilitat llançant de mitja distància.
Estem esperant la confirmació del resultat.

Desprès entraren en acció els equips Sèniors d'Ondara i Pego. El partit, com sempre entre tots dos equips, es preveia igualat. No obstant la classificació que mantenia el Pego tercer per la cua amb tan sols 3 victòries deixava veure el mal moment del conjunt visitant.
Les coses començaren com ningú esperava, un parcial de 0-9 disparava el Pego en el marcador, distància que l'Ondara arrossegà durant tot el partit. El primer quart acabà 6-11, mentre el segon, continuant amb la distància finalitzà amb un parcial de 15-17 (al descans 21-28).
Començava el tercer quart i els ondarencs no sabien frenar les cistelles dels visitants, a més, en cap moment contaren amb la complicitat arbitral, ja que aquests xiulaven descaradament en contra del conjunt local. El quart finalitzà, de nou, amb avantatge visitant de 10-15, i un marcador total de 31-43 ja insalvable!
En el darrer quart, l'Ondara intentà l'impossible per remuntar, però amb Jordi, Pito i Pep fora del partit per 5 personals (més que tot el Pego junt), poc podien fer els ondarencs.
Finalment el 47-61 donava la victòria a l'equip visitant, i deixava un regust amarg en la boca dels jugadors locals, per l'impotència del mal joc practicat durant les darreres jornades i per un arbitratge que xiulà 28 faltes personals als locals per, tan sols, 12 dels visitants, que ens deixa pensant si ens haurem equivocat d'esport i no deuríem practicar rugbi o alguna cosa de més contacte........
Anotacions: Sergi 8 punts, Jordi 3, Pito 1, Pep 4 i Fer 4 - cinc inicial - Eloi 14, Pere 11, Lluís 2, Cèsar 0 i Rafa 0.

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, lleuger resum del q va ser el partit...
pel meu costat sentia pura impotència d l'arbitratge, està clar q no ens podem "escudar" en ells xq nosaltres també vam jugar fatal, però, la diferència en les faltes personals és BRUTAL!!!
espere q com a mínim ens envien millors àrbitres als propers partits... encara q front l'onil veurem el q es pot fer...

definitivament, tenim q entrenar MOLT MÉS... i el dimecres front el pedreguer a veure si podem estar tots els disponibles... 3, 4...??? quants sèniors anirem???

garrot i pa dur ha dit...

No se que es puga dir del lamentable partit del dissabte...

sort als que aneu a Pedreguer!

elpepgf ha dit...

gràcies, ens farà falta, i molta!!! jeje (riure pa no plorar...)
a veure si fem un treball decent allí... encara q acostumats a perdre front equips d la part baixa, ara mateix el pedreguer és el colista... no vull dir res més...

elpepgf ha dit...

iiiiiieeeeeeeee, no parleu, o qqqq!!!!! pareix q teniu vergonyeta... jejeje
b, ací vos deixe unes apostes MOOOOLLLLLLTTTTTTTT BOOOONNNEEEESSSSS x avui i x a demà:

Day 53
Indonesia Cup
[b]x18,05 Biak Champions [/b]vs Medan Boomers x1,1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=3&id=101&name=Indonesia%20Cup

Day 54
Chile Division 9
x1,1 Washington Generals vs [b]Concepci�n Sharks x18,04[/b]
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

i si no les voleu: "caù panye amb els seus dolors!"

Pep Sivera ha dit...

vaig a pedreguer

eloiet ha dit...

Buenas, no cal fer comentaris del partit passat... menos mal que Toni no comenta esta setmana que si no mos posa a caldo. Tal vegada com sap que te raó no està motivat.

Pep, com va l'assunt del partit de demà contra els Raptors eixos? Has preparat algo? Estava mirant i potser no seria mala idea posar a King James de PG per a defendre al Calderón (27 ppp) i a Monster blocker de C amb Illgauskas (27ppp també). Com ho veus.

Per cert, has vist que hi ha un altre equip humà a la lliga? per ara no es una amenaça pero caldrà vigilar per vore que fan.

au cacaus.

elpepgf ha dit...

sí! ja m'ho havia plantejat... això d posar-los uns damunt dels altres (q lleig sona... jeje)

l'equip humà està des del principi d temporada, ja ho vaig comentar amb el manager dels raptors tugas ninja, però no tenia cap jugador a tindre en consideració, ara a millorat un poc, però supose q no serà problema!

elpepgf ha dit...

x cert, algú em podria facilitat el telèfon d vicent (el júnior)??? es x a q vinga el dimecres a jugar front el pedreguer!!!

garrot i pa dur ha dit...

669 725 461, número de vicent. Una altra cosa serà que vaja...

elpepgf ha dit...

HOME!!! trobes q no vindrà???!!!
i si no ve ell, vindria "l'arxi-conegut i famós uelo d vicent"???
encara q siga major, segur q l'home algun profit li podrem traure, no??? jeje
estos d garrot i pa dur... esteu com una col!!!

Salva ha dit...

uiiiiiiiiiiiiiiiii