divendres, 21 de novembre del 2008

La prèvia de la jornada 7

En aquesta nova jornada s'obre una nova oportunitat per a l'equip Júnior Masculí de trencar eixa ratxa de derrotes, que ja comença a pesar en les esquenes dels jugadors ondarencs!
El Júnior d'Ondara jugarà el dissabte 22 a les 16h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara front el LYCÉE FRANÇAIS "PIERRE DESCHAMPS" del Campello, equip que tan sols a aconseguit una victòria i 4 derrotes, ocupant la setena posició. Els ondarencs son oncens, tan sols per davant del Verger i amb el mateix balanç: 0-5. Justament l'equip del Campello aconseguí aquesta victòria front El Verger per 25-62.


Just desprès, a les 18h., jugarà el Sènior Masculí, dins de casa, front el S.C.D. CAROLINAS d'Alacant. L'equip ondarenc recuperà la bona imatge la passada setmana guanyant en la pista de l'Ibi amb tan sols 5 jugadors i finalitzant el partit amb 3. El nostre equip ocupa la setena plaça de la categoria amb 3-2, mentre els alacantins ocupen la dotzena (penúltima) plaça amb tan sols una victòria i 4 derrotes.
L'equip ondarenc intentarà tornar a guanyar aquesta setmana per a no deixar escapar els primers llocs de la classificació.


En darrer lloc, el Júnior Femení jugarà el diumenge 23 a les 16.30h. en el pavelló d'Altea. L'equip ondarenc és qui menys partits ha jugat de la categoria i ara mateix ocupa l'avantpenúltima (7ena) plaça amb 2 victòries i una sola derrota, mentre l'Altea és el darrer classificat (9é) amb 0-4.

Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

quin bloc més aborrit!!!
ningú comenta res??? joe!

eloiet ha dit...

Va comentaré algo, pero només per a fer temps fins que siguen les 3.

Pep, el diumenge tenim l'amistos al CyberDunk ehh!! Demá prepararé les tàctiques pero jugaré relaxat ja que els úlims parits no he repartit minuts i la gent es mosqueja de seguida. Hui casi mos guanya un equipillo de la sexta divisió a la copa!! He posat táctiques sense fixar-me massa i casi la cague. Menys mal que hem passat.

Bo, vaig a fer uns combats al Le Brute que ja els tinc en nivell 6!

Ens vegem demá... en el meu cas desde la banqueta ja que no vaig a jugar segurament. Organitzaré una partideta de padel per al diumenge. Ahh!! Si encara tens les invitacions eixes per al gimnas podries passar-me alguna... ja et convide a una cervessa quan fem una sopaeta, que espere no tarde molt.

Au

Pere ha dit...

ANDELE,ANDELE!!!!!VOLEU UN TEQUILETA ABANS DE QUE ME L`ACABE JO TOT??????
COM VA TOT XAVALS?JOM ESTIC AL CEL,ASO ES UNA FLIPA I LO MAL ES QUE ESTIC ACOSTUMANTME A ALSAR EL BRAS I QUE EM PORTEN UN MOJITO,UNA PIÑA COLADA,UNA MARGARITA UNA CORONITA UN TEQUILA A QUALSEVOL HORA I NO ACABES BORRATXO PERDUT PERQUE A TOT HORA TENS BUFET LLIURE,BARBACOA A LA PLATJA,HOTDOGS ALA PISCINA....O SIGA QUE TORNARÈ A CASA AMB UNA CIRROSI DE CAVALL I AMB 25 KILOS DE MÈS(JA TENIU AL NOU PIVOT ACI!!!!JAJAJA)ENHORABONA PEL PARTIT!!SOU UNS CRACKS!!!

elpepgf ha dit...

ahi pere, ahi!!! com sempre, tal i com fem tots els responsables q juguem a bàsquet a ondara i no estem al poble: ens cuidem el màxim possible!!! jo també he estat dimarts i dimecres a unes reunions d'allianz i m'he posat les botes... el dimarts amb el buffet lliure i el dimecres en un assador a valencia molt bo!!! mmmhhh

eloi, sàpigues q vaig a guanyar-te!!! eixe +75 q em vas donar serà la teva perdició!!! jejeje
això espere, q si no desprès em tinc q tragar les meves paraules... tal i com faig sempre, vamos!

eloiet ha dit...

Qué cabró com t'enveje!!!

Vaig a dir-li a Lauren que fem una boda imaginaria només per anar a algun lloc així i fartar i beure hasta rebentar!!

Pere, quan tornes amb llargada de base i circunferència de pivot posa't ben pronte a regim que encara em llevaras els minutets que em queden!!

Au, passa-ho el millor posible. Ja parlarem a la tornada.

elpepgf ha dit...

la mateixa aposta dels darrers dies... els taiwan magic estan q se n'ixen!!!

Taiwan Div. 7
Taiwan Magic vs. Taiping Tigers x13.49
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=408&name=Division%207

sort i bon partit, xics!

elpepgf ha dit...

ELOI, TRAMPÓS!!! TRAMPÓS!!! ON ESTAN EIXOS 75 PUNTS D REGAL!!! MAGANXERO!!! VULL REVALIDA EN EL MEU PAVELLÓ!!! MAGANXERO!!!

x ara açò és el més decent q he trobat per avui en les apostes:

Taiwan Div. 7
x17.43 Čiukčių žudikai vs Taiwan Magic x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=408&name=Division%207

Netherlands div. 8.
x1.1 Eindhoven Martians (c24.13) vs. Kandavas Dinamo (c26.79) x7.12
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=489&name=Division%208

però avui no em fan massa gràcia cap d les dos... m'esperaré a la vesprada, però ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!!!"