dijous, 13 de novembre del 2008

Entrenament del dimecres suspès!

Una vegada més, ahir dimecres 12 de novembre, tinguérem que suspendre l'entrenament degut a les pluges que caigueren en Ondara i els pobles del voltant a mitja vesprada i que deixaren una vegada més el nostre "pavelló descobert" ple d'aigua degut a les nombroses goteres del sostre.

Ens veiem obligats a sol·licitar des del Club Bàsquet Ondara, que l'Ajuntament de l'exl·lentíssima Vila d'Ondara repare les nombroses goteres que hi ha en el sostre del pavelló o que ens tornen a deixar entrenar en la pista de fora, més coneguda com a "l'Infern de la Categoria", ben temuda per tots els equips contraris!

En protesta per no poder entrenar, els membres de l'equip Sènior mantingueren una intensa i acalorada reunió en el Eddie's Rockets del C.C. d'Ondara per a prendre les mesures necessàries de cara a futures reclamacions sobre el sostre del "pavelló descobert".

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

deies d frikis???! nyas article friki!!! jejeje, i quan tinga un ratet, aquesta vesprada em casque un article sobre el cyberdunk i 100 cyberpoints a la saca!
nyas cabàs!

eloiet ha dit...

Molt be, he acceptat el contracte hui perque fins 4 dies no poden tornar al meu equip, aleshores han d'estar 4 dies al teu. En 6 dies tenim un partit semi-difícil i faran falta els jugadors. Si van a jugar hui digues de que i a qui li passe boles i cambie les tactiques.

Al SG de 48 el pot secar Sangatxoboy i al C de 32 Eloiet li fará una faena bonica... si vols, clar

elpepgf ha dit...

no, no! avui esperat! q avui és el primer partit d cèsar stojakovic i el vull provar!
avui q es queden sense jugar, demà ja els explotarè un poc!
i el dissabte a xuplar-se 48 minutets, igual q tu en els bons temps!!! jejeje, es a dir, abans d q arribara el súper-míster q tenim ara!!! jejeje