dimarts, 25 de novembre del 2008

Partit aplaçat del Sènior Masculí

El partit de la 3ª jornada front el C.B. CASINO DE CAMPELLO, que quedà aplaçat per culpa de les inclemències meteorològiques (més conegudes com a "pluja"), ja te data; es jugarà el proper 13-12-2008 a les 18h.
El Sènior Masculí ondarenc, qui descansava en aquesta data, corresponent a la jornada 9, tindrà com a rival a un dur conjunt.
Els de Campello porten el mateix balanç que els ondarencs: 4 victòries i 2 derrotes, mentre els de Campello estan quarts en la classificació els ondarencs son cinquens.
Els campellers jugaran el dia següent (14-12-08), a la seva visita a Ondara, en la pista del Maristes d'Alacant, per tant tindran en dos dies consecutius dos complicats rivals als qui fer front!
En quant a la classificació, continua davant l'Innova amb 6 victòries i una derrota, però just darrere està situat l'Onil (Onix C.B.), qui guanyà aquest diumenge en la seva visita a Altea per 58-69, i compta amb 6 victòries i cap derrota. En la tercera plaça està el Maristes amb 5 victòries i 2 derrotes.
Darrere de l'Ondara hi ha un grup de 4 equips amb 3-3, Altea, Alacant, Racing San Gabriel i Pedreguer ocupen de la sisena a la novena plaça.
Per darrere amb 2-4 l'Ibi, amb 1-6 el Pego, amb 1-5 el Carolinas i amb cap victòria i 6 derrotes l'Alcoi ocupa la 13ena i darrera plaça del grup.

El proper dissabte 29 de novembre el nostre equip Sènior Masculí viatjarà fins Alacant per enfrontar-se al setè classificat de la lliga a les 20.30h.
Desprès, a la seva arribada a Ondara, se celebrarà un sopar de l'equip Sènior Masculí en el Restaurant de la Plaça de Bous.

Salut a tots.

26 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala pos, ja ho sabeu, la jornada d descans del dia 13 ja no la tenim!!! però encara tenim lliure la setmana anterior (pont d l'immaculada), del 6-8 d decembre!!! x la meva part faré una escapadeta al país basc!
jeje
quin bloc més mort!

eloiet ha dit...

Pues jo vaig a vore el Barça - Valencia. He vist que ja has acceptat la oferta par a un nou amistós. Ja vorem que passa.

Au

Rafa Durá ha dit...

¿Y un poco de respeto o vergüenza te queda a ti entrenador-educador del junior femenino de Ondara?

Por lo que veo tenemos diferentes conceptos de la realidad, ya que eso de que mis chicas hicieron faltas muy duras y no hacian otra cosa que provocar yo no lo veo así, ya que precisamente no fueron las mias las que se rieron de las otras y las que provocaron con insultos y demás... pero bueno, aquí cada uno va a tener su opinión.

Y si importante es saber perder más importante es saber ganar.

Y veo muy lamentable reirse de todo eso... en fin.

P.D.: Soy el entrenador del Altea, por si quedaba alguna duda

leilaond ha dit...

anem a vore xic, nosaltres vam provocar?? tu creus? les teues xiques son unes pallases que no van fer res mes que esclafir i nosaltres no podiem ni tocar-les, i les que van vacilar son la 11 i la 9 del teu equip, i la que va vindre a buscar a neus va ser la 11, i els unics que van intentar separar de seguida van ser Pep (el nostre entrandor) i jo, i la que va voler seguir amb la bronca va ser la tal carla i unes quantes del teu equip que hi havia una que anava arrimant-se a una del meu equip, i a carla la van tindre que aguantar tot l'equip xk no volia parar.
A mes, les que despres ens estaven ensenyant el ditet i diguentmos de tot va ser elles que nosaltres estavem agarrant les coses al vestuari, ens van dir elfes, gordes, putes, guarres i un llarg etc.
I en 8 anys que porte jugant al basquet, mai havia viscut una cosa aixi, i Neus tampoc, ara si, si ens provoquen no ens tenim que callar.
Aixi que no teu prengues aixina perque no.
I nosaltres vam saber guanyar, elles son les que no van saber perdre.

ale, aeu

Rafa Durá ha dit...

A ver, nada de esto hubiera pasado si hubiera pitado un árbitro en condiciones, eso lo primero.

Y sobre lo que pasó al final del partido te doy toda la razón del mundo, y os lo dije. Y también os dije que mal unas por provocar y otras por caer en la provocación.

Pero lo de las faltas duras... eso si que no porque los 2 equipos dieron los mismos palos.

Pero durante el partido no me puedes negar que no os reiais de las mias y les deciais de todo hasta incluso cuando ellas (mi equipo) hablaban entre si.
Pero bueno, eso para el Altea va a tener la razón el Altea y el Ondara va a decir que el Ondara.

Lo que me jode es tener que leer las gracias del "moño de pelo" porque gracia ninguna... Lo que pasó pasó y se queda ahí.

Y por cierto 13, en ningún momento te ordené callar ni quise hacerlo, simplemente os hablé para intentar calmar las cosas, no porque fuera en contra vuestra.

Bueno, que espero que todo lo ocurrido se quede donde quedó y punto. Pero sin faltar al respeto a nadie...

leilaond ha dit...

pero a vore, venen a pegarli una manota al braç i nosaltres ens em de callar i abaixar el cap per no caure en la provocacio??

ademes, jo vag aguantar a neus a mitat partit mentre una del teu equip l'insultava, i no, nosaltres no ens reiem d'elles, per a res, en el moment que van començar a vacilar-nos perdent que anaven, pues si que ens va fer gracia, pero ni les vam insultar ni vam anar a pegarlis ni res de tot el que elles si que van fer.

pero xic, no li pegues mes voltes, lo que esta ahi s'ha quedat i punt, el comentari del metxó es una broma que potser tinga poca gracia, pero ja esta. Al nostre entrenador li va fer tanta poca gracia com a tu el final del partit...

per cert pep, no anire a entrenar xk el dijous no puc anar i tu n vols canviarlo aixina que..

ale aeu

_lluis_ ha dit...

yee pero asò qin caxondeo és? asi parlen entrenadors daltres eqips i diuen lo q els dona la gana. WEno yo no manclave pero aso ya es anpasarsen un poc. Els d ondara poden dir la q vullguen q per aixo es el seu blog i punto, i a qi no li a grade q no ho mire.

Pep ya em contaras lo q tu saps q yo se, q se q eu saps.jaja

elpepgf ha dit...

valero, en primer lloc, dir-te q lo del trocet de "mexonet" en la ma, era una broma. tal vegada d mal gust, però no pretenia ofendre ningú!
jo vaig ser el primer en renyar a les jugadores del meu equip quan va ocòrrer tot, fins i tot durant el partit, una de les teves es va encarar, ja, a neus i la va insultar i li vaig dir q no li contestara.
en fi, espere q la propera vegada q juguem no ocórrega res d tot açò i pugam gaudir d'un bon partit d bàsquet amb un àrbitre en condicions (o dos), q al cap i a la fi és tan sols això el q demanem!

lluis, ja parlarem d'això q tu saps q jo sé q tu saps!

leilaond ha dit...

no comenceu a rallarvos en lo k un sap k latre o sap k ell sap....!

Pep Sivera ha dit...

asi que passa, que no comente jo i aço es desmadra???
asi la rao la tenim els xics...a vore leila molts partits de bàsquet de xics has vist en que acaben agafant-se del moño a vore, una cosa es pegar-se durant el partit (que es una cosa que t'apanya de lo mes, i no ho pots negar...jejej es broma) i l'altra es agafar-se a brega despres del partit xiques, pero b el que conta es la victoria, i contaria mes si en conter de jugar dos quarts com sempre, jugareu tot el punyetero partit.
bueno lluis parla en pep per a que em diga el que tu saps que ell sap que em te que dir que tu saps i que jo no se pero que ja ho sabre ok??
au un sabut!!!!

elpepgf ha dit...

sabut a manta!!!
tu no saps q jo sé, q lluís sap, q jo sé q tu no ho saps i lluís sap q tu no ho saps???
a veure com està el tema!

leila, tu ho saps???!!! jejeje
si et va b vindre demà dimecres i més xiques també venen el canviem a demà!!!
però confirmeu-vo JAAAAAAAAA!!!
Sandra si q podia vindre, però ni vane ni carla podien demà dimecres.
ja em dieu alguna cosa!

eloiet ha dit...

Al final el blog del basquet es farà universal i tot. Pep, fas propaganda o que?? Quanta pasta et gastes en Google AdWords per a posicionar la pàgina??

En quant al partit que no vaig vore i del que esteu discutint... sols dir que l'arbrit es l'encarregat de parar qualsevol situació no normal en un partit.

En quant a les bromes es qüestió de filosofia d'equip. De vegades ens riguem del rivals i sempre ens riguem de nosaltres mateixos, això si, sempre amb respecte i bon rotllo.

eloiet ha dit...

Ale, ací estem tots comentanta la vegada o que?? Pep, posa un poc d'ordre, no ??

elpepgf ha dit...

eloi, sàpigues q et tinc encara en el punt d mira, i no oblide q em vas llevar el +75 q duia d'avantatge en l'amistós!!!
si en el proper, el +100 eixe no es compleix tu i jo tindrem més q paraules (tindrem cervessetes, cassalletes...), val o q??? jejeje

en vàries ocasions (3 ó 4) li vaig protestar a l'àrbitre faltes d les contràries sobre les meves al contraatac, q finalitzaven (x sort en cistella) i el q l'àrbitre feia, en lloc d xiular la falta, era un gest com dient: "tranquil, q guanyeu d 20 i no cal xiular eixes coses". però és q si és falta s'ha d xiular i ja està!
q, a tot això, amb la nova reglamentació, es deurien xiular com a faltes antiesportives, xq era l'última defensora...
però b! així es quedà la cosa!

la_ilu ha dit...

Collons.. menut discurset.. en un día seu inspirat eh!altres dies ningú comenta i ara... fea falta barallarse xa k la gent comente o k?? jeje

Aixó que sabeu k tots els demes no sabem que.... no ralleu tant

xiques, totes a entrenar sense escuses que despres...no aneu concienciaes jeje

weno gent, ens vegem

eloiet ha dit...

Pep, el +100 está ahí, ara falta que el Cyberdunk l'aplique. Potser estiga posat a la pàgina pero no s'aplique en la simulació, igual que els emparellaments defensius o altres coses que no funcionen encara.

Les cassalles i les cervesses son obligatories passe el que passe!!
I al qui no li agrade el Cyberdunk que brinde pels nostres equipsi prou.

la_ilu ha dit...

NEUS:

Hola Mister..!!! l´esquena la tinc axina aixina jeje..!!!

I sobre lo del mechó encara em kden alguns pels d esta xika per ahi...xo b...ella encara tindrà la calvicie i lull morat...!!!!

Per vec el senyor entrenador d l´altea s´ha possat dur...No pot reconeixer q les seues "xiketes" son unes brutes i unes rabioses jugant...i damunt amenassen molt mentre juguen...xo a l´hora d la veritat mira...la
xo a l´hora d la veritat mira...la q volia pegar-me...q valenta es va possar xo...van eixir ferides elles i jo intancta...ale! (qui no vulga pols q no vaja a l´era)


Senyor entrenador del altea siento mucho loq ocurrió pero te digo q les digas a tus jugadoras q se conttrolen, porque hay equipos q van a matar, así q si siguen así,acabaran la temporada en el hospital...( y no es broma)


ah! mister, perk no em deixes comentar??

elpepgf ha dit...

jo deixe comentar a tothom sempre q no insulte o falte al respecte! si no pots comentar serà un problema del teu ordinador o q no saps com comentar, dic jo, no? jeje

basquet ondara ha dit...

sempre igual, ja vos deia que ereu uns marrulleros/es!!!!!!!!!!!!!!

Rafa Durá ha dit...

A ver, voy a repetir lo dicho porque no quiero malentendidos.

Lo que ocurrió al final del partido teneis toda la razón, la cosa tenia k acabar cuando el "árbitro" pitó el final y cada una da la mano a la contraria y punto, pero algunas de mis chicas no supieron ser deportivas al final del partido y pasó lo que pasó, eso lo reconozco.

Pero también teneis que reconocer que vuestra conducta (igual que las mias) durante el partido no fue apropiada porque os dijisteis de todo incluso hasta cuando las mias hablaban entre ellas... pero bueno, aquí cada uno va a tener su opinión así que ya está.

Lo que me da rabia es esas bromas de que si el moño, que si calvicie, k si ella se ha llevado no se que y yo nada... porque en fin.

Por si queda alguna duda esto no es para critícaros ni para hecharos la culpa de lo que pasó, porque la culpa fue de los 2 equipos.

Y que nada, que como ya visteis yo también le pegué la gran bronca a las mias y las tiré al vestuario y os separé incluso llevandome golpes... así que por mi parte no quedó.

Pediros disculpas por el comportamiento de mi equipo al final del partido y nada, que esperemos que no vuelva a ocurrir.

Y ya he hablado con federación sobre lo ocurrido para que ni nos sancionen a nadie ni para que se vuelva a repetir este "arbitraje".

Bueno un saludo!!

leilaond ha dit...

pobre xic, ja esta be el temeta.

a vore xiks jo se que volsatros sabeu que jo se que vosatros ho sabeu, encara que se que vosatros sabeu que Pito sap que no ho sap, i es que lluis i pep saben que un sap que l'altre sap lo que ell tambe sap, i de rebot, jo tambe ho se!

basquet ondara no tan dit mai que ers un pringao?? i a mes, covard??

ale aeu aeu

*..alBetaa..* ha dit...

buas qina merda perfavoooor... jodeeer qe rabiiiaaa...fa mig ora qe estava escriviint...i mavia desaogat kom mai...mekagen tot!! va i no se q ma posat i no sa dexat el comentarii...uffffff!!!!! ara ja no tink gana deskriure...

jo estic am eloi, pr exe comentariet...

pfff...q maaaal xee q maaal...!!!

basquet ondara ha dit...

tu lpivot13 no em faltes al respecte que li ho diré a elpepgf eixe i et borrarà tots els comentaris!
MARRULEROS!

leilaond ha dit...

jaja basquetondara antes et borren atu els comentaris que a mi listo!
covard!

basquet ondara ha dit...

perdó, no volia dir MARRULLEROS, volia dir MARRULLERES.jejejeje(risa malvada que digueu per ahí!)

elpepgf ha dit...

jejeje, este tio, el "bàsquet ondara" em fa bastant gràcia! i també la seva forma d'insultar... q tampoc considere insultar a dir marrulleros, no? o sí! si voleu li esborre els comentaris!!!
és molt pillo, eh! s'ha amagat el perfil x a q no es puga veure el seu e-mail!!!
quin crack!

avui no tindrem apostes en el cyberdunk, xq és dia lliure!