dilluns, 17 de novembre del 2008

La èpica i la fortuna aliades!

El diumenge de vesprada es disputaven els partits dels Júnior i dels Sènior en Dénia i en Ibi respectivament.

El Sènior Masculí mostrà la seva cara més trista al viatjar a Ibi amb tan sols 5 jugadors! Era, en un principi, un partit fàcil vists els resultats que havia aconseguit l'equip d'Ibi, però el que no s'esperaven els ondarencs era viatjar amb tan sols 5 jugadors...
El partit començà igualat, però en el minut 6 del partit l'Ondara ja aconseguia un 3-7 que els posava amb un lleuger avantatge de 4 punts, avantatge que anirien augmentant fins a la fi del primer quart, on arribaven amb un clar 8-15. En el segon quart encara es materialitzà més encara la superioritat del conjunt ondarenc tant en defensa com en atac, arribant al descans amb un clar 15-29.
Al descans l'únic ondarenc que duia 3 personals era Jordi, mentre Cèsar i Pep en duien 2. Començà el tercer quart i a Jordi li xiularen ràpidament la quarta, en el minut dos, jugada on havia robat clarament la pilota sense tocar el contrari. A Cèsar també li xiularen ràpidament dos faltes, gairebé, consecutives i es posava amb 4 igual que Jordi. Quan encara quedaven 3 minuts per finalitzar el tercer quart l'àrbitre entengué que Jordi feia la cinquena, deixant els ondarencs amb 4 jugadors, 13 minuts per davant i un marcador de 23-39 a favor. Aquest quart finalitzà 28-42, els ondarencs aguantaven les embestides rivals com podien amb 4 jugadors, i en el minut 3 del tercer quart, quedant-ne encara 7, li xiularen a Cèsar la cinquena, una vegada més una falta inexistent! En eixe moment el marcador reflexava un 37-50, o el que és el mateix: en 6 minuts, tan sols havien aconseguit retallar els d'Ibi 3 punts contra 4 jugadors. Però ara començava un nou partit a l'heroica!
En el moment de fer fora Cèsar els ondarencs resistiren 3 minuts més amb un parcial de 5-4 (42-54), però en eixe moment els d'Ibi començaren a rodar millor la pilota i aconseguiren un parcial de 10-0, que els col·locava amb un 52-54 quedant 2 minuts justos per a la fi, i amb Pito caient lesionat. Però els ondarencs no ho havien dit tot encara i Sergi anotà una gran cistella, anant-se'n de 3 contraris i dos tirs lliures (52-58 i quedaven un minut i mig), de nou dos cistelles consecutives del conjunt local apretava el marcador a 56-58, Sergi anotà un tir lliure (56-59) i a continuació un robatori de Pep i una gran passada llarga per a Pito anotà la darrera cistella del partit, quedant 56-61.
L'anotació: Sergi 26 punts, Pito 16, Cèsar 7, Jordi i Pep 6 punts.

El partit del Júnior Masculí finalitzà, un cop més amb derrota, en la sempre difícil pista del Dénia per 50-26. Els ondarencs, encara que aquest cop comptaven amb tot l'equip, no pogueren plantar cara als deniers que estigueren recolzats per l'equip arbitral en tot moment.
Els ondarencs no poden perdre l'ànim, encara que porten tots els partits jugats fins aquest moment perduts, ja que han d'aconseguir la victòria que trenque aquesta dolenta ratxa quan abans millor!

Salut a tots.

12 comentaris:

eloiet ha dit...

QUE GRANS QUE SOU!!!

M'alegre de llegir esta crònica. En un futur es convertirà en un article dels Partits memorables.

Per la meua part, estic a casa en valencia sense treballar, ja que ahir vaig estar amb calentura i hui no estic molt millor. Trobe que vore a Pere casar-se em va sentar molt malament.

Pep, tens ofertes pendents d'acceptar en el teu equip!! Si pots accepta-les abans de les 2 així els meus jugadors poden jugar el partit de hui!!

Ale, ja parlem

elpepgf ha dit...

no,no,no!!!
ja estan acceptades, però això d q no m'indemnitzes amb cap dolor... això no m'apanya li ho diré a ghengiskhan, a veure si això és legal!!!
au, me'n vaig al fisio q tinc la cama dreta del partit d'ahir destrossada i el braç dret, també!

eloi, no sols el partit es contará com a partit èpic, també el viatget...
ja sabràs més quan toque!!! jejeje

Unknown ha dit...

Ei pep

Pos no tenien que ser roins eixos ni res, contra tres i que no vos guanyen...

Crec que volies fitxar al meu base dels Ondara Mazz, no? Pos fes-li una oferta i te l'accepte de seguida. Tins un altre base tb de 30 i pico que es ofensiu i li diuen "vaig fumat" si el vols oferis-me i au. (Jugue per amor al arte)

Bo adeu i ja entraré més per ací.

_lluis_ ha dit...

pep el resultat dels juvenils es desastros. vam perdre de 25 inclus siguent lequip al complet. No res es pot fer ya. Avore si em guañem algun.

ale dew

elpepgf ha dit...

tranquil, q segur q algun en guanyareu, al dénia dins d casa els podeu guanyar (trobe jo), al verger, al teulada dins d casa també, i a l'adesavi segurament també. es a dir q últims no quedareu, tranquil i ànims!

toni, estàs dubtant d la nostra destressa com a jugadors d bàsquet??? en ibi vam traure tot el bàsquet q duiem dins i vam fer una autèntica exhibició d professionalitat, no perdent en cap moment la concentració!
fins i tot, absolutament, tota la grada ens animava a nosaltres, imagina't!!! menys 4 tarambanes q hi havia asseguts a la primera fila...

Pep Sivera ha dit...

bueno, hi ha que dir que molt bons la veritat no eren, pero feia gracia vore com anaven perseguint-nos com si forem tom i jerry...jejeje sergio s'hen anava de tres la pasava, jo (en la meua velocitat punta) m'hen anava de tres, li la pasava a pep, pep en el seu magnific dribling, s'hen anava de tres...balo a sergio que els desmontava a tots i canasta...jajaja quin partidas...
SERGIO ERES EL PUTO AMO!!!!!
de jordi i cesar no comentare res perque ahir casi els matem al vestidor despres del partit.
bueno dit aço, que malo que soc tirant tirs lliures (abans de que entre cesar i ho pose)
Pere bon viatje i a vore si tenim sort i no et deixen tornar...jejeje

la_ilu ha dit...

esteu desmoronats, dos semanetes sense vorem i mira.... mister: encara tinc a ma casa les fixes del junior femení, trobe, disli a leila que es pase a arreplegarles.

per cert, conteu anecdotes de la boda... jeje

besets a tots

_lluis_ ha dit...

ola a tots. Q cracs en el partit, 5 nomes!!!jaja. Ya no poses + apostes pep?jaja es coña, qan pugues.Es que sense les teues sugerencies no se apostar jaja

dew

elpepgf ha dit...

disculpeu lluis i companyia, estic en unes reunions d feina, ara m'he pogut escapar un moment, però fins demà a la vesprada no estaré x ondara.
vaig a veure si trobe alguna aposta x avui d'última hora i x a demà i les pose lluis!

ilu, el diumenge juguem en altea a les 16.30, no vindràs o q???

elpepgf ha dit...

si encara podeu apostar no vos podeu perdre aquesta x avui:

day 43
x13.48 Meinung Golden vs Taiwan Magic x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...08&name=League

no vos assuteu x la mitja dels taiwan magic, el manager fa jugar els npc per a perdre els partits, és una aposta segura q dona vora 450.000 dolors! encara q qui no ho tinga clar "caù panye amb els seus dolors!"

elpepgf ha dit...

perdó! l'aposta aquesta és x a demà: dijous 20!

*..alBetaa..* ha dit...

clar qe vindra...i la aficio de smpre tame...osinos malament. pep, informamos sobre les d'altea...
inga, fins el divendres si no plou.
per cert, altea es en pavello?