divendres, 28 de novembre del 2008

La prèvia de la jornada 8

Per a aquesta nova jornada de lliga tindrem que viatjar fins a Alacant en dos ocasions, en la primera d'elles s'enfrontaran l'equip local de l'Albufereta Playa Blanca front el Júnior Masculí ondarenc a les 17h. aquest pròxim dissabte 29.
Els nostres Júniors necessiten com l'aigua una victòria urgentment, però no jugaran contra el millor rival possible per intentar guanyar, ja que l'Albufereta s'està mostrant intractable en el grup i conta els 7 partits jugats fins ara com a victòries, mentre els nostres porten 6 derrotes en el mateix número de partits jugats.

El segon desplaçament a la capital serà just desprès del Júnior Masculí i molt aprop jugarà el Sènior Masculí a les 20.30h. front l'Alacant.
Els ondarencs intentaran no deixar perdre de vista les posicions capdavanteres, ara que pareix que han trobat una millor química entre tots els membres de l'equip i que han tornat a la senda de les victòries, encara que davant tindran un rival molt perillós dins de casa i que porta un balanç de 3-3.
L'eixida del bus serà a les 18.15h. des del Prat.

La jornada es tancarà el diumenge 30 a les 16.30h. amb el complicat partit entre el Júnior Femení ondarenc i el Benifaió en el poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara.
Les ondarenques han tornat a guanyar desprès de l'ensopegament que tingueren a València front el Comenius, però aquesta vegada tindran una molt difícil pedra que els costarà de moure, com son les xiques del Benifaió, que porten 4 victòries i una sola derrota. A més, dos d'aquestes victòries les han aconseguides front rivals directes, com son el Pego i el Tavernes.
Per tant, hem de suposar que les ondarenques ho tindran que donar tot a la pista si volen traure un bon resultat en aquesta jornada.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

cuidao, cuidao! q ja està la prèvia feta! no comenteu tant q m'enbolique llegint tants comentaris!!!
i gràcies x preguntar, però estic b!

Pep Sivera ha dit...

este blog es una kaka de la vaca, pep es desmaia i si no hi ha polemica ningu comenta...es que sou polemics xeeeeeeee!!!!
Xics espere la vostra victoria dema perque sino...pep tirat els meus tirs, pero si es posible fesne alguna, no com jo que en faig alguna pero, o al principi o al final del partit, per a mi el 2on i 3er quart no existixen.
i per si no ho sabieu leila em va dir l'altre dia que si que sabia el que lluis es suponia que no sabia perque li ho havia dit sergi l'altre dia, quan jordi li va preguntar si ell ho sabia, mentre pere tocava desde la barra del bar amb un mojito a la ma i li preguntava a pep que si ell ho sabia, i la resposta de pep va ser que ell no ho tenia clar que el que si que ho sabia era el entrenador que li ho havia preguntat a rafa 20 minuts abans...esta clar o lo repito!!!!
ale a rayarse un rato

basquet ondara ha dit...

quin bloc mes animat, uf!
porqueria de bloc!
JO JO I JO

Rafa Durá ha dit...

Casualidades de la vida o no... el domingo voy yo a anotaros... jajaja

Buen rollo eh! xD