dilluns, 24 de novembre del 2008

Àmplies victòries i una derrota!

Una vegada més, l'equip Júnior Femení ens donà una alegria en quant al resultat del partit, ja que aconseguiren la victòria per un ampli 45-71 en el partit jugat ahir diumenge a les 16.30 en el pavelló de l'Altea.
Però no fou tot or el que refulgia, ja que el partit realitzat per les ondarenques tan sols tingué dos fases de bon joc, en el primer quart, on aconseguiren un important parcial de 9-27 i en el tercer quart on n'aconseguiren un altre de 8-23. Però tant en el segon quart com en l'últim, els resultats foren a favor de l'equip local per 13-9 i 15-11. Uns quarts molt mal jugats per les ondarenques que deixaven a les d'Altea anotar amb facilitat des del centre de la zona.
Al final del partit hi hagué una picabaralla al mig del camp entre la nostra jugadora Neus i la contraria Carla Bernabeu. I es que les d'Altea encaixaren molt mal la derrota i no pararen durant tot el partit de fer faltes bastant dures i d'insultar a les jugadores ondarenques, cosa que l'àrbitre no aturà en cap moment.
Esperarem a finals de setmana per a saber la sanció d'ambdues jugadores.
L'anotació del partit: Carla 20 punts, Alba 18, Sandra i Vanessa 10, Neus 6 i Leila 4.

El dissabte a les 18h. tenia lloc en el poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara el duel entre el Sènior Masculí i l'equip alacantí "Carolinas". El partit estigué dominat en tot moment pel Sènior ondarenc, qui estigué reforçat pels Júniors Vicent i Lluís, tots dos realitzaren un bon partit.
El primer quart evidencià el que seria el partit, ja que els primers 10 minuts finalitzaren amb un clar 22-4. En el descans el 41-17 ja donava la victòria als locals.
El resultat final fou de 81-39 i els ondarencs sempre estigueren per davant en el marcador.
L'anotació del partit: Eloi 18 punts, Felip 12, Pep-ito 11, Jordi 10, Lluís 8, Pep 7, Cèsar 6, Sergi 5.
Em veig obligat a apuntar, per la pressió de tot l'equip, que dels 11 punts que va anotar Pep-ito, 9 foren en el darrer quart, quan ja estava tot més que aclarit, van ser punts per fer estadística.

El Júnior Masculí jugava el dissabte, just abans que el Sènior Masculí, front el Lycée Français i pergueren una gran oportunitat d'encetar el seu caseller de victòries, ja que perderen en un molt gris partit en defensa i pitjor en atac. El resultat final fou de 30-68.

Salut a tots.

13 comentaris:

eloiet ha dit...

Bon dia, no sabia que haviem guanyat de 42!! No està mal. En quant a la meua anotació, pensava que sería un número impar, ja que vaig fer 3 tirs lliures, pero no passa res, tots sabem que Pep s'inventa les anotacions i els resums... de fet lo del bàsquet no es real, simplement ocorre en la seua ment i nosaltres li seguim la corrent.

per altra banda el Cyberdunk si que es real!! Pep, no se que ha passat amb el +75 eixe. Deu ser un del nombrosos bugs que encara te el cyberdunk. De totes formes si sumem 75 al resultat seguim guanyant!! Podria haver-te donat el +100 inicial sense patir massa pero ja es sap que soc un poc conservador per a eixes coses.

elpepgf ha dit...

bonico d la mare, segons l'acta (q tot siga dit, te unes quantes errades...) vas fer 7 cistelles d 2 punts, q sumen 14! més 3 d 4 en tirs lliures sumen 17 i un tir adicional en el darrer quart sumen 18!!! així q no em ratlles! q prou tinc ja amb el cyberdunk!!!
jejejejeje

i no no m'invente res! bueno, els resums del júnior masculí quan no coincidim en casa, això sí! però lluís em va comentar q s'assemblen prou a la realitat!!!

a veure quan em dones la revalida per jugar en el meu súper pavello i em fas un +100! miedica!!!

_lluis_ ha dit...

molt bo el resum del resum dels junior. Joer que curtet las fet!!!

Res més, felicitar-te per este blog que va funcionant i el diumenge que ve a la fira atravolta, jaja.

dew

Pep Sivera ha dit...

si, si, pero sempre acabe en mes anotació que tu!!!!jajajaja que malo que soc, podries posar el percentatge en tirs lliures dels dos ultims partits??? es per a riurem de mi mateixa...ale a pastar panets

elpepgf ha dit...

pos ho posaré en un altre moment, xq ara tinc les actes a casa, q les he pujat abans d dinar, demà pel matí ho tindràs!
i és prou normal q faces més punts q jo, més q res xq tires el triple d vegades q jo... ahí queda eso...

XIQUES, L'ENTRENAMENT DEL DIMECRES EL PASSEM A DIJOUS A LES 16H.!!! OK???
Q QUEDE BEN CLAR!!!!!!!!!!
DIMECRES NO!!! PERÒ DIJOUS A LES 16H. SÍIIIIIIIIII!!!

leilaond ha dit...

ah pues ja no puc nar valent! despues keixat d k n anem a entrenar!

a vore, no vam kdar k posaves k aviem guanyat 71-35 o 25?? i gracies x posar una foto on ixira jo!

ale au

la_ilu ha dit...

leileta wapa, k, eu vau fer a proposit perdre quan fea jo de mister no?? k trist.
i aixó que aneveu totes "cremaetes" jeje de tant de festival.

mister, no us preucupeu que este divendres si k aniré a entrenar, no cal k em trobeu a faltar (ja se que no em trobeu a faltar), xo be..

weno pues, besets pa tots

la_ilu ha dit...

leileta wapa, k, eu vau fer a proposit perdre quan fea jo de mister no?? k trist.
i aixó que aneveu totes "cremaetes" jeje de tant de festival.

mister, no us preucupeu que este divendres si k aniré a entrenar, no cal k em trobeu a faltar (ja se que no em trobeu a faltar), xo be..

weno pues, besets pa tots

*..alBetaa..* ha dit...

ilu stas ralla o qe??

bueno pep, si leila i neus poden anar el dimecres lentrenament es fa dimecres. faltem carla i jo i ja esta...
total ui erem 4, el dimecres seran 4 tambe mes o meñs.
i mosatros ens vegem el divendres ja totes...

x cert...qina m...d cronica...ja podries currateu mes boniic...dspres dius q aso es un aburriment jaja! ara el q tns q fer es un per un. mira, dema el nostre, el dimekres junior masculi el dijous senior i el divendres la jorna dexe finde. :)
i posa els dos triples!!! jaja
i posa tb lo del mexo d moño etc etc...
i sobre larbrit clar jaja!

elpepgf ha dit...

neus, no voldria q vinguera a entrenar aquesta setmana, així descansa un poc més l'esquena! eh, neus! res d carregar molt d pes, els dius als mestres q no pots portar motxilla a l'institut!!! i si no volen q vinguen a parlar amb mi, ale!
encara et queda algun trocet d "menxonet" d la xica d l'altea a la ma, o q??? jeje

aposta x avui:

Taiwan Div. 7
x1.1 Taiwan Magic vs Hkcm Salamanders x17.28
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=408&name=Division%207

ja tenim un altre cop els taiwan magic pel mig... aquesta vegada pareix més segura, xq els salamanders tenen un C de 47.5!
i ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

Rafa Durá ha dit...

¿Y un poco de respeto o vergüenza te queda a ti entrenador-educador del junior femenino de Ondara?

Por lo que veo tenemos diferentes conceptos de la realidad, ya que eso de que mis chicas hicieron faltas muy duras y no hacian otra cosa que provocar yo no lo veo así, ya que precisamente no fueron las mias las que se rieron de las otras y las que provocaron con insultos y demás... pero bueno, aquí cada uno va a tener su opinión.

Y si importante es saber perder más importante es saber ganar.

Y veo muy lamentable reirse de todo eso... en fin.

P.D.: Soy el entrenador del Altea, por si quedaba alguna duda

n3us ha dit...

Hola Mister..!!! l´esquena la tinc axina aixina jeje..!!!

I sobre lo del mechó encara em kden alguns pels d esta xika per ahi...xo b...ella encara tindrà la calvicie i lull morat...!!!!

Per vec el senyor entrenador d l´altea s´ha possat dur...No pot reconeixer q les seues "xiketes" son unes brutes i unes rabioses jugant...i damunt amenassen molt mentre juguen...xo a l´hora d la veritat mira...la q volia pegar-me...q valenta es va possar xo...van eixir ferides elles i jo intancta...ale! (qui no vulga pols q no vaja a l´era)


Senyor entrenador del altea siento mucho loq ocurrió pero te digo q les digas a tus jugadoras q se conttrolen, porque hay equipos q van a matar, así q si siguen así,acabaran la temporada en el hospital...( y no es broma)




Adeuuu gentetaaaa MUAKAAAA!!!!!

n3us ha dit...

Mister q ha passat amb el meu últim comentari??? me l´has sansionat??? no possava res mal!!!