dilluns, 10 de novembre del 2008

Jornada per oblidar!

Aquest passat dissabte 08 de novembre els tres equips d'Ondara jugaven els seus partits, el Júnior Femení jugava a les 18h. a València, mentre els dos representats masculins jugaven en Ondara.

La jornada començava a les 16h. amb el partit del Júnior Masculí. L'equip dirigit per un bon entrenador, com és Vicent Màs, no ha aconseguit encara cap victòria, ja que tornà a perdre en aquest partit front l'Altea, un dels equips forts de la categoria, però que l'Ondara li plantà cara fins a la fi del partit. Dirigits des de la pista per un gran Lluís, perderen, tan sols, d'onze punts.
El resultat final fou de 44-54.

A les 18h. jugaven les xiques a València. Visitaven la pista de les escoles Juan Comenius, per enfrontar-se al C.P. Comenius. El partit estigué marcat per l'arribada justa que tingueren les jugadores ondarenques al Col·legi, ja que arribaren tan sols 10 minuts abans del partit i això els trastocà l'escalfament i el mateix partit i per què un cop més, tan sols n'eren 7 per a jugar el partit, on dirigides per una veterana com Ilu, no aconseguiren la victòria per ben poc. El resultat final fou de 37-30.

A la mateixa hora que les xiques, jugava el Sènior en Ondara front l'Onil. L'equip d'Onil arribava amb totes les seves figures per aconseguir el millor resultat possible en la pista de l'Ondara. Però els ondarencs no son fàcils de guanyar, al descans s'arribava en un marcador de 40-38, amb una gran primera part de Pere i Felip, qui amb 8 punts cadascun aguantaven les cistelles dels rivals fins el segon quart on l'eixida d'Eloi proporcionà aire nou a l'atac ondarencs amb 12 punts (la meitat en aquest quart: 24).
Però arribava el tercer quart, i un cop més venia una gran "pajara", el parcial d'aquest quart fou de 2-17, i ací s'acabà el partit, ja que en el darrer quart cada cistella dels nostres tenia sempre resposta per la part dels onilencs. El partit finalitzà amb un 60-78, encara que si no es contara el tercer quart, els nostres estigueren sempre ací!
Els millors dels ondarencs foren Pere amb 15 punts, Eloi amb 12, Sergi amb 10 i Felip amb 8.
El partit estigué en tot moment marcat per les protestes dels rivals contra els àrbitres, però tan sols mirant l'acta es veu que no tenien raó: 25 faltes personals dels locals per 17 visitants.

Salut a tots.

13 comentaris:

eloiet ha dit...

Quin desastre de jornada!! Pensava que hauriem perdut de mes encara ja que en la segona part no vam fer res de res, y es que eixir sense base al tercer quart quan anaven a fer-mos presió ens va matar!!

Per a que Cesar no raje massa de mi... 12 puntets en 14 o 15 minutets de joc no està tan malament. Estava tan fresquet que el diumenge vaig anar a jugar a padel i tot.

Pep, ja he vist que has pujat de nivell al teu 'bruto'... així m'agrada que cada vegada em donen 1 puntet d'experiencia

elpepgf ha dit...

eloi, no et tires tantes floretes, q TOTS els punts els vas fer en el segon quart, eh!
això sí, jugar d'inici el tercer quart sense base (tinguent a lluís i a sergi) és un delit, igual q tindret a tu sentat més d mig partit!!! qui pren eixes decisions??? xq ara ja no faig jo els canvis, ni rafa... a qui pren les decisions el tindrem q seure a la banqueta!!!

eloiet ha dit...

No tire flors, es la veritat. Al tercer quart nomes vam fer 2 punts i evidentment no van ser meus ja que no vaig tocar ni un baló... igual que tu si no m'enganye. Bona la de sentar a la banqueta al de les decisions... ho aprove!!

Per cert Pep, dos cosetes. Enhorabona per la victoria provincial al supermanager, menys mal que no tens eixe equip a cap lligueta.

Aposta prou arriscada encara que amb grans beneficis...
x9.86 Differents Aliance Finland vs Xtiran.jame.club x1.1 de la Finland div 1

Son dos equips humans pero els Differents tenen jugadors de Moro (mira el Hall of Fame - top managers) així que segur que son molt bons. Vaig a jugar-me els dolors a vore que passa

elpepgf ha dit...

sí, també l'havia trobada, però no sé... havia llegit q eren prou especialistes els del differents!
va toca, si tu ho dius, apostaré en aquesta!

no sabia q havia quedat el primer d la província... i sèptim!
aquests dos equips han fet el 66 i 196 d'espanya!!! q fort! si amb 207 punts he estat el 66 això vol dir q ha estat una jornada prou roineta, xq sempre q he passat dels 200 he quedat prou enrere...

Pere ha dit...

Voleu moure-li la cadira a algu?...Estes vaques sagrades ja comencen a conspirar..jajajaja!!!!Menys mal que els jovenets com jo estem a muerte amb el qui pren les decissions!jaja!!
Eixe tal Eloi per fi es dona conter que estava sobrevalorat.A vore si es pensa que per fer 12 punts,agafar un fum de rebots i fer-li front i defendre a una bèstia com la de l´Onil en 12 minutets es pensarà que és bo i tot.Juga al padel,juga...que l´altre dia em vaig fixar que està ixinte un bigotet que comença a se molt sospitós!!!!!!!!!!!!

Cesar,el dissabte vaig tindre el millor partit possible com a regal de boda:vaig ser el màxim anotador del partit(cosa que no passava des de l´any 1962)i el que és millor encara...UN TIO DE L´ONIL ES VA ENCARAR EN MI (SENSE JO HAVER-LI FET RES,PER SUPOST...)I EM VA TIRAR UNA CABOTADA QUE EM VA ROSAR UNA MIQUETA LA BARBILLA.EN EIXE MOMENT VA SORTIR L´ACTORAS QUE PORTE DINS I VAIG FER LA MILLOR ACTUACIÓ DE LA MEVA VIDA:VAIG CAURE DESPLOMAT EN TERRA COM SI M´ESTIGUERA MORINT (A CAMERA LENTA PER A FER-HO MÉS DRAMATIC I SOBRETOT NO FERME MAL,QUE JA TINC UNA EDAT)I PER SUPOSAT LI VAN PITAR TÈCNICA AL DE L´ONIL.

QUIN GRAN MOMENT!!!!EM PROPOSE A MI MATEIXA PER LÓSCAR DE JOLLIWUD!!!

CESAR SOLS FALTAVES TU COM A MILLOR ACTOR SECUNDARI REPARTINT LLENYA.HAVERES DISFRUTAT COM UN XIQUET!!RECORDS DES D´EIVISSA CANADENC!!!!

elpepgf ha dit...

q bo pere!!!!!!!!!!!
no tinc molt a dir, ja q m'estic pixant d risaaaaaaaaa!!!

has vist l'enquesta? vota! vota!!! jeje

el moment en q et va pegar la cabotada va ser molt bo!!! i l'actuació millor encara! el mal d si haguera estat cèsar, era q d'allí no eixia ningú viu! ni d'ells ni d nosaltres, el tio s'haguera engrescat en tots, això t'ho assegure!!!

eloiet ha dit...

Molt bo Pere, la teua actuació va ser memorable, sobretot perque et vas tirar a terra 4 o 5 segons despres de la "cabotada". Quant a lo de màxim anotador... ja podras ja, eres el 'ojito derecho' del mister... quina enveja, a mi no em trau a jugar i soc mes jove que tu!!

n3us ha dit...

uoooo....si q ha segut una jornada deprorable...q fort...va ser una cosa extrnaya tot acompanyava...el mister no estava, l´autobusero es va pedre i no sabia com arribar...va faltar res xa no arribar a ora al partit...un desastre...! Xo b quan vinguen a ondara esta clar q guanyarem si siii!!! ( o això esperem)

x cert pere no coneixia eixa faceta teua d fer teatre...mecauen!



mua a tots!

elpepgf ha dit...

XICONES EL DIMECRES A LES 8!!!!!!!!!
VAL????????

elpepgf ha dit...

jeje! ja tinc a la meva "brute" al nivell 4!
apostes d'avui:

Day 34
New Zealand Division 5
x1.1 Porirua Sundown (17.72 C) vs x5.16 Viagra Humongos (23.78 C)
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%205

avui tan sols he trobat aquesta com a decent, les altres no m'han apanyat o han igualat a 1.1x!
però si voleu esperar-vos... "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Ja que ahir l'aposta va anar força be, deixe per a hui un altra prou arriscada de la meua lliga:

Bangladesh div 1
x6.09 Efecua Shishu Nikaton vs La Vinotinto Fire x1.1

Crec que els Nikaton guanyaran ja que tenen un equip jovenet pero molt especialitzat, amb grans blockers i amb un manager molt bo com Errado. Nosaltres els vam guanyar de 20 nomes i als Vinotinto Fire els vam pegar una 'tocata' interessant (99-198). Si mires la diferencia de mitja dels equips dona un poc de por, pero crec que guanyaran.

Si t'agrada el risc i no tens por de perdre uns quants dolorets, esta es l'aposta del dia.

vaig a fer uns quants combats a vore si puje a nivell 5 al meu marianoelbruto

elpepgf ha dit...

anem a confiar en el tercer classificat d la vostra lliga!!!
no em fa por d perdre dolorets xq tinc més d 13 kilos en gairebé tots, xq si no...

marianoelbruto? ui! eixe és un altre... vaig a fer-ne un altre jo també!

eloiet ha dit...

Els Nikaton han guanyat 128-101 així que aposta a la saca.

Tinc 4 o 5 brutos creats, casi tots de nivell 4. Es que 3 combats al dia es fa molt curt... i necessite mes!!