dimarts, 4 de novembre del 2008

Els equips invictes!

Repasem els rivals, fins ara, més perillosos en tots tres grups on juguen els equips ondarencs, ja què hi ha diversos equips invictes que estan presentant-se com a durs rivals.

En el grup D del Sènior Masculí ondarenc de la Primera Zonal trobem a un rival que destaca per dalt de tots, i no és altre que l'actual líder de la classificació, l'INNOVA CONSULTORES "B" del Campello, qui conta els seus quatre partits per victòries. En el mateix grup de l'Ondara està, també, l'ONIX C.B. d'Onil, encara què més dissimulat en la 10ena plaça, ja que tan sols ha jugat 2 partits, aquests 2 finalitzats en victòries i bastant abultades.
L'Ondara està en una discreta sisena plaça amb 2 victòries i una derrota.

En el grup F del Júnior Masculí de la Primera Zonal, destaca per davant de tots l'AVV ALBUFERETA PLAYA BLANCA d'Alacant, ja que, igual que l'Innova, ha guanyat els 4 partits que ha jugat, a més, els darrers dos partits els ha guanyat front els qui s'espera que siguen els rivals per guanyar la lliga: el Benissa i l'Altea.

En el grup C del Júnior Femení de Preferent, junt amb les ondarenques que tenen 2 partits jugats i també guanyats (recordem que el tercer triomf, front l'Abastos, s'ha donat per nul, ja que el rival es va donar de baixa), hem de mencionar a l'ALBORAYA-UPV, equip què ha jugat 3 partits i els ha guanyat, però, front a rivals de màxima adversitat com son Benifaió i Pego.
Però el que més destaca de les d'Alboraia "no és l'orxata", és els escandalosos resultats que aconsegueixen, en la segona jornada guanyaren 109-12 a l'Altea, en la tercera 62-87 al Benifaió en sa casa i en la quarta al Pego per 94-36. Vistos aquests resultats, i coneguent el potencial del Pego i el Benifaió, podem dir que l'Alboraia serà el màxim candidat a emportar-se la lliga quedant, segurament, vàries jornades per disputar-se!

Salut a tots.

35 comentaris:

Pep Sivera ha dit...

jo el dissabte em quede a casa!!!!!

la_ilu ha dit...

no, tens cumple de desi

Pep Sivera ha dit...

no jo em quede a casa!!!

la_ilu ha dit...

xk??? i no tens k vindre al cumple? ya liu as dit??

Pep Sivera ha dit...

estic diguent-ho aposta, pero no ho se el que fare...

elpepgf ha dit...

jo no puc anar, encara q ningú em pregunte, es q tinc boda!!!

açò pareix una conversa d besugos, falta dir, tan sols, monosílabs, tipo: si, no, q...
jejeje

la_ilu ha dit...

tas flipat,,,,weno ja parlem k men vax a la duxa k despres tinc k anar a vore el futbol jeje

basquet ondara ha dit...

panda d pringaos

*..alBetaa..* ha dit...

uff...ja sta asi el meu amic basquet ondara....jummmm...¬¬

pere, sqe a exes coses no es sol fallar...despres a lo de partits o entrenaments ja un seu pensa més...pro lo q es despedides, bodes etc...no es pensa una vegada...:)

ale adeuu fins dema! A LES 4.

*..alBetaa..* ha dit...

pr cert, n psa res pep, segon puesto tampoc sta mal...:)

elpepgf ha dit...

AIXÒ XIQUES, AVUI A LES 4 AL POLI, EH!!! TOTES!!! (menys la pobra lorena q encara estarà xunguita!)

eloi, avui és quan jugaveu l'altre partit front els oslo holly cows, no? a veure si els doneu bona tocata també! i q s'escarmenten un poc, a veure si en la lliga perden 3 partits i els passe (ai q xungo!)

toni, eixe maltès d'ondara q tens x ahí és el jo busque, un PG d mitja 40-45 i defensiu, però no crec q vulgues soltar-lo dels ondara mazz, no?
jo x ara faré defensiu a muerte el PG q tinc creat d fa poc, q te d mitja tan sols 20...

eloiet ha dit...

Hui juguem contra els Holy Cows altra vegada. No pense tocar les tactiques d'ahir que van funcionar força be, a vore que tal defensa tenen, ja que ahir vam fer 198 puntets contra els que anaven tercers.

Potser Toni si que voldrà portar el seu maltes al teu equip ja que no anem a renovar eixe equip. En cuant als meus C i SG he vist que ja tens 2 jugadors en eixes posicions així que ja parlarem mes avant si alguno se'n va. Els deixaré de banquilleros en l'equip que ve be per a quan expulsen a algun jugador.

eloiet ha dit...

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=match&id=3829995

Hem guanyat sense massa problemes, encara que la tàctica no ha funcionat tant be com ahir.

Bo ahí tens el link per si vols entretindre't un rato

la_ilu ha dit...

sempre esteu enganxats an cyberdrunk eixe, sou uns viciats jeje.

ke conteu..no nian novetats per ai???

elpepgf ha dit...

sí ilu! moltes novetats! x exemple, q ara mateix deuria estar al poli entrenant a les teves companyes, però tan sols a vingut alba i neus q ha avisat q no podia vindre!!! la resta teniu un 10!!! sí senyoretes!!! molt bé!!!
vos agrairia q si no teniu q vindre a l'entrenament m'avisareu, xq també tinc altres coses a fer!!! bufff, em calle, q estic d mosquejaaaaatttt..........

* D€$y * ha dit...

pep! tio pon orden hay!! valla equipo siempre estan igual!
a que hora tienes la boda??
jooo yo queria que estuvierais todos!!
esta noche nos vemos y lo ablamos
por cieto que peli toca hoy??

leilaond ha dit...

xo no era a les 8?? a mi em maregeu! morganitze duna forma i mixiu al reves! pos ale, no nia entreno k valga pa ui!

si k tinc novetats ilu xo como tu mvil n da ni senyal........pos k kieres??!!??!! jejeje

ale adeu

*..alBetaa..* ha dit...

MIREU XIQETES ESTIC HASTA ELS P...OVARIS SABEU?? VINC D'OLIVA, VAIG AL COCHE MENJANME DOS P...MANDARINES I UNA BARRETA DE BIOCENTURI DEXES PER A MATAR LA FAM UN POC, ARRIBE A LES 4 MENOS 10 A MA CASA, ALE, CANVIAT RAPIDISIM QE ES FAN LES 4 I AGARRA LA MERDA DE MOTO QE DESDE LACCIDENT QE NO VA BE I DAMUN LI TINC PORETA...BUENO, PUES NO ARRANCA...ALE, DEU MINUTS MES INTENTANT ARRANCALA DE LA MERDA DE PATETA QE SENGANXA...NO ARRANCA...PATAES A LA MOTO DE RABIA, MA MARE SEN ANAVA A TREBALLAR I DISCUTINT AM ELLA PR A QE SASPERARA PRQE SI NO ARRANCABA MEN TENIA QE NAR AM ELLA...PUES NO PODIA ESPERASE I LENVIE A LA MERDA...MES CABREG ALE...CRIDE A L'HOME PA QE ME LARRANQE I PER FI ARRANCA, ALE, A PRESES I CARRERES NO LE DEXAT RESPIRAR, CAP A ONDARA (DE BENIMELI) COM UN LLAMP...PUTO FRED... MES RAPID QE PODIA...QE ARRIBAVA TART... I AM UNA MALA OSTIA...QE NO SE COM NO ME LE PEGA...XQ AXO NO BAXAVA DE 70 NI A LES CURVES, MES DE 90 NO PODIA PRQ NO VA MES... I TOT ASO PA QE?? PA ARRIBAR I...VORE UN DESERT...PIJOR QE UN DESERT!!! A ON ESTAN??? POS NI IDEA...TOCANSE LA BACORA...COSA QE PODRIA FER JO TAME...PERO NO TINC TEMPS COM VOREU!!! EL PERC PROU ANANT AMUNT I AVALL PREOCUPANME... NO SE COM ESTIC JO EXPLICANT LO QE ES EL COMPROMIS SI SOC LA PRIMERA QE MA MARE EM DIU QE NO NE TINC...(O MEU DIA)...
LORENA PR STAR LESIONA
Y NEUS PER AVER AVISAT
ESTEU PERDONAES.
KATA MAN DIT QE VA EN MULETES...
I LES ATRES...
BE, QE CONSTE QE NO TINK NI MIG KABREIG DEL QE TENIA KUAN HE ARRIBAT A KASA...OSIGA A LES 4 I MIJA PRQE A SEGUT ANAR I TORNAR...
BÉ, ANEM BÉ.


ATENCIÓN: AVISE...EM COSTA MOLT DIR ASO...I ESTE DISAPTE VAG AL PARTIT, ETS CLAR, PRO PRQE TINK UNES GANES TREMENDES DE JUGAR...PRO Q SAPIAU Q POT SER ESTE DIVENDRES SIGA LULTIM DIA QE EM VOREU A LENTRENO...I SI AIXO EL DISAPTE ES DESPEDIU DE MI...
SI ALGUNA TE UN DUPTE QE HO DIGA ASI, NO TINC MANIES, MEU PENDRE DE LA MILLOR MANERA...PRO PARLEU!!!

elpepgf ha dit...

XIQUES, A LES 8 VINDRAN A ENTRENAR VANESSA, SANDRA, CARLA I ANDREA; NEUS, ALBA I LEILA, I SI ALGUNA MÉS LLIG AÇÒ Q S'ACOSTE AL POLI I FAREM ENTRENAMENT A LES 8. PER FAVOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pep Sivera ha dit...

ostia!!!!la veritat es que alba te rao ehhhh....
jo anire a entrenar hui per fi!!!! a que no ve el mister si no ara voras....

leilaond ha dit...

no tinc res a dir, totes sacrifikem algo o em sacrifikat algo, uns dies x unes atres x atres, jo em pensava k era a les 8...despres e cridat a pep xa avisar k n anava, si n jugues mes, pos wno sacabat ekip i punto i pelota. vag a seguir estudiant aeu aeu

elpepgf ha dit...

intenteu no tirar-vos els trastos al cap i penseu q sou amigues i companyes d'equip, q és més important.
jo, me'n vaig a fusar al cyberdunk, q des d les 7 q no he entrat i ja estic nervioset... jejee, quin friky!

* D€$y * ha dit...

haver alba tienes razon!
pero tambien eske llevais un jaleo de horario! yo creo k ahora que ya empieza el frio y han cambiado el horario pues ya podeis ir a las 4! pero eso ablarlño entre todas! va no os desanimeis k aun sin hacer casi ni un puto entreno en condicones mirar k bien vais!
no os acostumbreis k el año k viene nos pegaran muchas palizas!

basquet ondara ha dit...

panda d pringaos, jojo
voleu una pistola?

elpepgf ha dit...

molt b desi, menys mal q estàs tu ací x a posar ordre i sabiduria...
l'horari el vam canviar fa 3 setmanes a les 4 (menys el divendres), el q havia passat, era q x disponibilitat uns dies la majoria d la gent no podia a les 4 i ho vam canviar eixos dies a les 8, però res més!
es a dir: q lio d'horaris cap! no parles sense coneixement d causa!!!
ala, ahí queda!

tu, basquet ondara, ja ho tens b, eh! si poses coses d'eixes et borraré els comentaris!

elpepgf ha dit...

x cert, l'aposta del cyberdunk:

Day 29
Slovakia Division 1
x1.1 Los Jose (v.24) vs London Frankfurt x8.07 (v.27)

supose q durant el dia n'ixiran més, si voleu esperar-vos podeu, si no... "caù panye amb els seus dolors!"

basquet ondara ha dit...

blog muermo

leilaond ha dit...

basket ondara no tens res mes a fer?? tu si k eres pringao.

*..alBetaa..* ha dit...

pep, estic amb tu. els horaris estaven clars. i mes clars no podien estar diguento tots els dies pep i jo...i esta comprovat qe asi entren totes menos les noves...ademes, soc la unica qe no va a linstitut dondara...no es pot parlar, comentar?? jo lañ pasat ho recordava tots els dies a les demes...: vas a entreno??? etc!!

res mes qe dir.


EL DIVENDRES A LES 8!!

ho senc pero mes gran no ho puc posar...pep, si aixo actualiza i posa a qin hora sera...pero posau al titol...chau bss!!

*..alBetaa..* ha dit...

leila, al final va ser a les 8 el entreno...com tu et pensaes.

Pep Sivera ha dit...

que se besen!!!que se besen!!!!jejeje menys mal que sou amigues que si no...no vull ni pensar-ho!!!!
bueno ara rajarem als seniors que no venen a entrenar...cesar quin puto dia penses vindre a entreno??? no em val com a excusa que estigues en toronto que avions hi han a montonaes i si no mira spanair com els amontona...jeje
pere tu tampoc et lliures que per 50km que hi han, els dimecres podries agafar el bolido i vindre que tampoc sera tant dificil flotar per el mediterrani no?????
i despres d'aço a eloi no el raje perque esta clar que vindre de valencia asi un dimecres es un empreño i mes per a entrenar...jejejeje
au fins dema qui vinga a entrenar i fins dissabte a la resta...

elpepgf ha dit...

sí, això, q es besen i deixeu ja d dir coses ofensives pel bloc o comence a esborrar comentaris com si estiguera boig, eh!!!
q ací qui mana soc jo, està clar!!! q no m'he passat tota la vesprada preparant el partit d l'equipet q he comprat, x a guanyar tan sols d 100 i ara entrar ací i veure q vos estireu dels cabells!!!
això NO!!!

demà a les 8 no, DEMÀ DIVENDRES A LES 7.30h. (19.30) AL POLI, així quan arribe jo a les 8 ja esteu un poc suadetes, xq si no sempre acabem tard i les mares (les pobres) estan allí esperant-vos i gelant-se d fred!

recordeu: DIVENDRES 07 DE NOVEMBRE DE 2008, A LES 19.30H. AL POLIESPORTIU MUNICIPAL "VICENT ZARAGOZA" D'ONDARA!!!
jejeje. fins demà! (qui diga demà q no sabia a quina hora era hi ha pa matar-la... jejeje)

leilaond ha dit...

i jo a les 6 vag crdar a pep xa dirli k n podia anar a entrenar axina k, jo vaig avisar.


Pito molt bo lo d k se besen k se besen jaja

ale

*..alBetaa..* ha dit...

jaja pep...qina basila xaval jaja
magra magraaaa!!
bno, ja se ma llevat el cabreg jaja
hui e fet el primer partit am els xiqetss!! i ho han feet molt bee jeje meñs algunes coses qe sageren pogut evitar pero bueno...es el seu primer partit jeje i stic prou orgullosa :D han perdut pero sols d 15 i han fet 20 i pico punts, cosa qe no avien fet en sumant totes les canastes dels entrenos jajaja!! (un poc dexageracio...)

bueno DEMA A LES 7.30!!!
i el dsapte?? jopee...
ni entrenaor ni aficio :(

pito, magraen les teues filosofaes jeje!! teu curres prou...a mi aixo no se me ocurrix...jijiji

adeu payasos!! un kiss

*..alBetaa..* ha dit...

pr cert, pr a peixo, salva, dani etc etc...necesitem entrenador el dsapte........................jajaja no ho dic pr res....au kakau