dimecres, 26 de novembre del 2008

12.000 visites i una mica de polèmica!

En el dia d'ahir superàrem les 12.000 visites. Fou un dia on es registraren en total 164 visites al bloc, igualant el màxim de visites en un dia. Tal vegada un poc polèmic pels comentaris que es feren, però al cap i a la fi ha de perdurar el joc net i, com no, la cordialitat.
Aprofitarem aquest article per a repassar la trajectòria i els propers partits del Júnior Femení.
El passat diumenge aconseguiren la victòria en la pista de l'Altea, i en aquest moment tenen en el seu caseller 3 victòries i 1 sola derrota, quedant-se en la cinquena posició de la taula. Just per dalt està el Pego amb 3-2 i el Tavernes amb 3-3. Com a segon classificat el Benifaió (proper rival de l'Ondara) amb 4-1 i com a líder indiscutible, amb 6-0, l'Alboraia. I es que les d'Alboraia ja han jugat front als 3 equips que tenen just darrere en la classificació i que en teoria els han de discutir el liderat, però s'han mostrat intractables, obtenint en tots els partits uns resultats ben amplis.
Per darrere de l'Ondara trobem el Gata amb 1-5, el Godella amb 2-2, el Comenius amb 1-4 (l'únic partit guanyat ha estat front les ondarenques) i tancant el grup l'Altea amb 0-5.
Aquest pròxim cap de setmana les ondarenques rebran al Benifaió en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara el diumenge 30 a les 16.30h.
Els desitgem molta sort, ja que el Benifaió ha guanyat amb facilitat tots els partits (menys la derrota front l'Alboraia).
Salut a tots.

15 comentaris:

elpepgf ha dit...

xicones, ací teniu nou article dedicat a vosaltres, més q res, x a veure si vos poseu ja el xip per al proper partit front el benifaió q serà MOOOOOOOOOOOOOLT difícil, però per sort ja podrem contar amb silvia, i esperem q també amb andrea!!!
fins desprès

Ladislao Kubata ha dit...

quina marrulleria que hi ha en aquest blog!!!! menys mal que a alzira no ens clavem en ningu que tinga pavello com es el cas del altea (un gran pavello tot siga dit) i no com els camps que teniu per ahi la marina com pedreguer o ondara, que son del tercer mon!!!!

elpepgf ha dit...

home! ja estem tots! jejeje
la veritat q raó en tens, senyor kubata, xq tenim un camp d joc q és prou deplorable!!!
però mira, tenim el q la majoria ha triat, i ha sigut un govern q no fa RES pel b del poble i sí x la butxaca d'alguns pocs... ahí ho deixe!!!
q cadascú opine o pense el q trobe!

aquest diumenge quan vam estar en altea, tenia orgasmes d veure el peazo d pavelló q tenen, i aixó sense contar el vell... 2 pavellons i nosaltres ni mig...
tant costaria fer-li 4 parets i un sostre a la pista del poli???

la_ilu ha dit...

Jajajaja, que fort!! aixó de les noves tecnologies, en conter de ser xa b, es xa rajar a mort a gent tant decent com mosatros...

estic d'acord en que ens fa falta un pabelló xo no cal restregar...

xiques: este divendres si k em tindreu aí "molestant" i el diumenge si no em posen com a delegá, ANIMANT com una loca (xo sense insultar)jeje

weno besets a tots els que seu mereixen

elpepgf ha dit...

jo me'ls guanye a pols!!! així q algun beset em tocarà!

d passada, vos envie besets a tots i totes els qui sabeu q jo sé q ho sabeu!!! la resta feu el possible x saber-ho!!!;·)

Pep Sivera ha dit...

jo no me'ls guanye a pols aixi que no me'n toquen, pero de pep si que em toca algo, perque jo si que se que ell sap que lluis va dir que ho sabia quan leila va dir que tenia que saber-ho perque alba si que ho sabia quan ho va dir dani aquell dia que va entrar...
a tot aço el kubata i basquet ondara ho sabran???
ale sabut i força al canut

la_ilu ha dit...

no ralleu tant

leilaond ha dit...

com mola pito!!

jaja

anem a vore, PRIMER!!

PEEEEEEEEEEEEP tas olvidat del aniversari de NEEEEEEUS!! greu greu greu erroooooooor jajaja teu pense restregar per la cara buruburuburuburuburu


basquet ondara d marrulleres no tenim res!!!!


fins el diumenge!

elpepgf ha dit...

com q m'he oblidat de l'aniversari d neus?????????
en primer lloc: si no saps quan és un aniversari no el pots recordar.
i en segon lloc: evidentment, jo no sabia quan era
és avui??? POS MOLTES FELICITATS NEUS!!!

i ací ningú ratlla a ningú ilu, si d cas tu ratlles al ratllar sobre q nosaltres vos hem ratllat al tu ratllar-nos!!!

leilaond ha dit...

jajaja

Pep mira com no som nosaltres les k provokem, la idiota de altea li a posat un comentari al fotolog d neus!!

ki va a provocar a ki e senyor valero???

tururu jajajaja


Pep si k o sabies n vingues amb mentires!!


i jo no m'he rallat al vosaltres intentar rallar-me ja que soc jo la que va intentar rallar-vos despres de que vosaltres intentareu rallar-me, que com he dit no em vau rallar i jo si que vos he rallat, i pito tambe sha rallat pero bueno, que seu rallat tots!

*..alBetaa..* ha dit...

mare meua...kina ralla... bno, jo pase d comentar...stic molt asqeja...entre q el ordnadr va com el pto cul i la pasa q em va fer ahiir VA SER MLT GRAN...xqe tnia un señor comentarii i sen va anar tot a la merda...hui un fred q pela, dos notes d exam fatal, un exam pijor ncara, el meu germa smpre tocant lo q no tinc i x acabaro d rematar...me dexat a lescola el llibre qe necesitava pr studiar pr a un examen de dema...amb la llibreta dins per a tindreu tot redonet...be alba be... aixi arribaras molt llunt...
MANCANTA...

NEUS, FELICITATS!!

LEILA, JA IXES EN LA FOTOOO!!!

adeu

elpepgf ha dit...

leila i neus i totes: el q tindrieu q fer, q és el millor i ja vos ho vaig dir en altea, és passar d'elles!
si comenten ofenent, pos s'esborra el comentari i com si res haguera passat!!!
es q a vosaltres també vos va més la marxa q a ningú!!!
i sobretot no insultar!!!
x cert, si tu dius q jo ho sabia, pos ho sabria, no? i ahi queda...

alba, ets fantàstica, ja d passada podries haver-te deixat la motxilla sencera a l'institut... jejejejejejejejejeje! pringailla! b, però espere q pugues aprovar!
sort!

Rafa Durá ha dit...

Mirar... pasar de todo por favor.

Ya me dirijo solo a vosotras, pasar de lo que digan las mias.
Si teniamos razón en algo la hemos perdido con eso del fotolog, así que os pido yo disculpas y ya está.

He tratado de que las mias se callaran y punto... pero no ha podido ser, lo siento.

Bueno, un saludo!

n3us ha dit...

HOLA!....ESTIC PROVANT SE HEM DEIXXA PUBLICAR...JAJA!!!

Lore11 ha dit...

Siveraa estudiaaa jeje!! aii xèe kin escandol hi ha!! espere poder jugar el partit contra Altea kuan tornen!!...perque conforme van les coses nuse...ANIMSSSSSS A TOTES!!
Ale menvaj a calfarme el cap una mica més...
eeeeeee ke neus no pot comentar aixna ke komente yo per ella: mister...ja se q no sabies kin dia era el meu cumple...xo em podries fer un article xuloo q me lo merezco....
alee albercocsss