dilluns, 10 de març del 2008

Nova victòria del Júnior Femení!

Atenció, per què ens acaba d'arribar a la redacció del blog un fax de la Federació on dona el partit front "El Pilar B" com a guanyat, per la no presentació d'aquest equip en el dia que tocava jugar-se desprès de ser aplaçat.
El partit es va suspendre per la pluja (com no!) al segon quart, quan l'Ondara manava per 18-15 al marcador. Encara que la Federació no guarda aquest marcador i ens dona la victòria per 2-0, multa a l'equip contrari amb 100 € i els lleva un punt com a sanció!
Amb aquesta victòria el Júnior Femení allarga la seva ratxa a 5 victòries consecutives amb el nou entrenador, encara que els darrers dos partits, front als "gallets" de la categoria han estat derrotes. Balanç, doncs, de 5 victòries i 2 derrotes.

Salut a tots.

26 comentaris:

eloiet ha dit...

Ie el nou entrenador eixe eres tu mateixa no?? A saber que els fas a les xiquetes per a que juguen d'eixa manera.

elpepgf ha dit...

no et reproduiré el q em va dir l'altre dia vicent xq és prou fort, ja t'ho diré en persona!!!

Pere ha dit...

Que ho diga,que ho diga!!!!!!Pep ja veus que el miler de persones del foro volen saber-ho i tu et deus als teus bloggers!!!QUE HO DIGA, QUE HO DIGA!!!

elpepgf ha dit...

no, q és prou fortet... ja vos ho diré en persona!!! panda d cotilles! dos persones q hi ha al blog a part d mi, i van emprenyant... caguen la mar!!!jejejejejejeje

eloiet ha dit...

Ie Pep, quin periodista mes conservador que eres no?? Pensaba que aquest era un blog liberal on es podien dir tacos i barbaritats sense vergonya.. vinga publica el comentari que el cap de setmana segur que t'escaquejes.

Pep Sivera ha dit...

ei eloi jo he creat un jugador en la guarrada eixa de joc, podries explicar com collons el clave en el mateix equip que el teu...al meu li diuen Paco... Huertos per supost...i és Andorrà...jejejej

Pere ha dit...

Q fort,Pep!!Tens el perfil perfecte per a treballar al Mundo o la Razón!!
Eloi continua que tinc la sensació que Pep està a punt de derrumbar-se i contar-nos-ho!!jaja!!
Estem someten-lo a un tercer grau bestial!jajaja!
Pep conta-ho!No sigues tan carca!!!segur que no és per a tan!!

elpepgf ha dit...

valeeeeeeeee!!! vaaaaaaaaaa!!! em va dir textualment q era normal q guanyaren els partits, xq al descans les espaliva al vestidor amb el meu "membre"!!!
ell no va dir membre, va dir algo pitjor, però no ho reproduïré per si hi ha menors d'edat al blog...
eixe tercer grau és molt eficient... caguen la mar...

eloiet ha dit...

Així m'agrada Pep, amb valentia. A que ara et sents més lliure? De totes formes el comentari tampoc es res de l'altre món. La veritat es que ja havía imaginat per on anirien els tirs.

Pito: Molt be per haver fet un jugador, ara el que necessites es entrenar insistentment i guanyar pasta amb les apostes. Encara no tenim un equipet nostre, la idea es pujar un poc de nivell els jugadors i fer l'equipet en un futur pròxim. Els meus jugador jugen en equips de primeres divisions, quan fem un equip nostre ja trencaré els contrats.

elpepgf ha dit...

a veure eloi, dubte: intente crear un jugador i tinc 220 punts per a repartir-los en les categories q dona, no?! fins ací tot b. el q passa es q quan li done a crear em diu q tinc q repartir 221 punts i eixe punt q sobra no el puc traure d cap lloc... q faig???

Cesar ha dit...

A VORE .....

Cesar ha dit...

JA ESTIC ACI!!!!
PRIMERA QÜESTIO, SOLS SABEU ESCRIURE TONTERIES!!!!
SEGONA QÜESTIO, PERE CREC QUE JA HA ARRIBAT AL NIVELL DE FAENA DE PEP I ELOI, PODIEU MONTAR UN ESPECTACLE TIPO TRICICLE!!
TERCERA QÜESTIO, LO DE POCA FAENA ES BROMA, PERO LO DE ESCRIURE TONTERIES NO!!!
GRACIES PER TOT.

Pere ha dit...

Hombre Cesar!!!!Merda ja no podré criticar-te ara que sé que entres al grup!Ara tu com sempre la llei del minim esforç,pedazo novel.la que has escrit al blog.Va a vore si arribes a les 5 paraules el pròxim missatge!!jaja
Pep esto se mueve!!!!Poc a poc va apuntan-se més gent al blog!Ara el dia que veja un missatge de Rafa-el ja serà històric!!!

Pere ha dit...

Va ,avore tots els xulos que van posar que em botaria el baló als peus 5 vegades seguides!!!!No m´ho direu a la cara,no GALLINES!!!
La veritat és que tampoc puc vacilar massa per el partidet que vaig fer tampoc és per a tirar coets!
Cuidao gent del blog a partir d´ara a parlar de la física quàntica i de política que ha arribat el culte de Cesar!!!!!jajaja!!!

Cesar ha dit...

PER CERT, EXPERT EN INFORMATIC SR.ELOI, JA HE CREAT UN JUGADOR I HE FITXAT PER UN EQUIP DE NOVA ZELANDA: New Zealand All Golds. ESTIC ENTRENAT-LO I JUGANT PARTITS.

Pep Sivera ha dit...

Ahi ahi Cesar clava canya que estos son uns mantes...tu que claves al teu jugador en un equip de Nova zelanda per a vore si t'acostumes abans al Jet Lag aixi quan anem (si es que anem) tu ja estas posat a l'hora no...el meu jugador es un manta que no fa res parlant de tot un poc...MIRA com jo en la realitat.
Per cert mirant el blog hi hauria que delegar les funcions de administrador a Pere que pareix que cada vegada te menys feina

eloiet ha dit...

Fotre, deixe de mirar unes hores i el blog s'infla a comentaris. Si ho se no faig la becaeta de després de dinar.

Cesar, ja era hora que et dignares a enrar al blog. Parles dels afaenats treballadors honrats com Pere, Pep i jo, pero tu et dediques a dibuixar ralletes en paperets ehh!! que els edificis els dissenya el Autocad a soles.

Ja que veig que lo del Cyberdunk s'està animant parlaré amb Toni per a vore si comprem un equipet i juntem a tots els nostres jugadors. Ens crearem un foro de l'equip i a jugar. Per cert ja parlarem a vore en quina lliga comprem l'equip, perque a Espanya està impossible.

eloiet ha dit...

Per a Pep. A mi mai no m'ha donat problemes a l'hora de crear un jugador nou. Simplement ves repartint els punts fins que no pugues pujar-ne més. No se el que passarà.

Consell: Centru-se en 4 o 5 habilitats solament en funció de la posició del jugador. Es tonteria intentar pujar-les totes de nivell perque mai no conseguireu un jugador bo. Per exemple:

Cesar segur que s'ha fet un SG o un SF tirador de triples. Jo li pujaria el tir de 3 a saco, el bot, la velocitat, el tir normal i robar balons. També necessitaràs resistencia i confiança i casi que prou.

Ala ja teniu faena per a començar. Si voleu posaré apostes bones per a guanyar pasta.

elpepgf ha dit...

q collons ha passat ací???
si torneu a parlar tant done d baixa el blog, eh!!! qui és eixe cèsar i eixe pito??? a eixos no els havia convidat, no??? aaaaahhh per cert, continua passant-me el mateix al ciberdunk, ara quan vinga pepito li ho comentaré!

elpepgf ha dit...

per cert, per al d les illes i per als valencians, q sapigau q avui si q anirem a l'entrenament, i això q fa un calor asfixiant!!! JA! però desprès al cine, clar!

eloiet ha dit...

i hui no es clavareu varios costilars i director's choice per barba??

Pep, deuries posar més noticies de l'equip femení, Ha sigut un efecte cridada sobre tots i hem batit el record de missatges del blog. A vore si continua la bona marxa.

elpepgf ha dit...

pos va a ser q no! com a molt una hamburguesa ràpida del macdonalds o del burger...

Pere ha dit...

Joder!!Acabe de perdre 25 minuts del meu valuós temps llegint els 22 missatges,abans en 2 minutets estava tot fet!!
Pep a quin hora heu quedat el dissabte per anar a Guadassuar?
Perdoneu pero jo no tinc temps per crear un jugadors d´eixos virtuals(ja em costa prou mantindren a un real com jo!!!!jajaja!!

elpepgf ha dit...

pos el partit és a les 19.30, la eixida serà cap a les 17.30 al prat, demà ho posaré amb tot detalla a la prèvia.

eloiet ha dit...

Fotre, ja podrien posar el partidet un poc abans. Tinc una sopaeta així que haurem de jugar rapidet i sense fer faltes.

elpepgf ha dit...

si? pos jo tinc convidats a casa i a més, a les 4.30 juguem les xiques a alaquàs... empalmaré els dos partits i la jefa m'ha pegat un puro... q ni te cuento xaval!!! b, demà a l'entrenament ens veiem.