dilluns, 4 de febrer del 2008

Jornada irregular

La jornada no va començar massa bé, per als nostres jugadors de l'equip Sènior Masculí. En el moment en què Pablo va dir que aniria directe a Albaida, ja es va presagiar el pitjor!
L'equip va aconseguir un 3,8% en el tir de dos punts i un 0% en el llançament de triples. S'ha de destacar aquesta faceta, ja que, tan sols el 50% dels llançaments triple va arribar a tocar l'anella, la resta van fer "aigua" estrepitosament!!!
Destacar la gran actuació anotadora dels nostres, amb Eloi - El Melenes, Jordi - Sang Gelada i Pep - el Capi, amb 6 punts cadascun d'ells. Destacar també, que Eloi, desprès de 7 jornades consecutives xuplant-se els 40 minuts, aquesta jornada va deixar jugar a la resta de companys i tan sols en va jugar 38! Tot un repte!!!
I així van anar les coses! El partit fou un continu despropòsit, arribant a la fi amb desavantatge de 20 punts. El resultat final va ser: Albaida 51 - 31 Ondara.

El Júnior Masculí va perdre a Calp, per un clar 51-34. Els nostre Júniors tan sols van ser capaços de plantar cara en el primer quart. També van mostrar un joc massa irregular, i s'acomiaden del possible lideratge de la lliga, ja que es queda a 2 partits del Teulada i a 3 de l'Alfàs.

L’equip que va complir les expectatives i va guanyar, va ser el Júnior Femení. Amb una gran direcció des de la banqueta, les ondarenques van guanyar per 50-20 al Guadassuar. La sort que van tenir les ondarenques va ser que l’equip contrari no es va mostrar massa lúcid, ja que les Júniors d’Ondara van perdre moltíssims balons.

Salut a tots.

4 comentaris:

eloiet ha dit...

Ie cabró no vam quedar que esta setmana 't'oblidaries' de posar la crònica al blog?? No passa res, la nostra humillació ja està publicada, ara Pere es replantejarà lo de jugar amb nosaltres.

La veritat es que va ser un desastre de partit. Pense que encara has sigut benèvol amb el percentatge de tirs de 2. El de 3 no hi ha dubte. Si els triples que almenys toquen l'anella sumaren 1 puntet, potser hauriem tingut opcions.

PD: esta setmana estic de vaga al SuperManager... menuda merda

elpepgf ha dit...

has vist el resultat del castelló de la ribera - caudete??? el caudete ha guanyat de 14 xaval!!! ai la q ens espera!!!!!!!!!!!!!! jejeje

Pere ha dit...

Així que volieu amagar-me la crònica d´aquesta setmana,eh?menys mal que Pep és un senyor i compleix amb les seues obligacions"para lo bueno y para lo malo".
Pel que veig esteu molt molt molt fins en el tir!Eloi estigues tranquil pitjors partits em viscut altres temporades ,enguany almenys tenim una classificació digna,¡encara que ultimament estem perdent massa partits eh xavals!!!
Jugueu a ondara la stmana que ve?Què he de fer per a poder jugar jo lo antes possible Pep?Supose que aquest dissabte serà impossible no?

elpepgf ha dit...

necessite una còpia del teu dni, a poder ser compulsada per l'ajuntament, dos fotos de carnet, q signes la fitxa i q un metge et passe la revissió, o q angi pose el número d'algun metge d'aquario i un signeta... i amb això ho passe a la federació i "a jugar" (q deia aquell presentador del precio justo). ui, q mal estic... jejejojojijijajajuju