divendres, 16 de gener del 2009

La prèvia de la jornada 12

Una nova jornada s'obri aquest dissabte 17 de gener amb la participació dels nostres 3 equips en una diferència de tan sols 2 hores.

En primer lloc jugarà el Júnior Masculí a les 16h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza front el Montemar. L'equip d'Alacant tan sols porta 3 victòries i ha entrat en una espiral de joc negatiu, perdent els últims 4 partits de forma consecutiva, front l'Adesavi, Altea, Benissa i Lycee Français. Els nostres tindran que aprofitar aquest mal moment de l'equip visitant per aconseguir la segona victòria en la taula classificatòria i així allunyar-se del coliste, El Verger, i a al mateix temps acostar-se al Montemar.

A les 17h. jugarà el Júnior Femení en Gata. Serà un partit complicat, ja que les locals tenen ganes de guanyar a les ondarenques i així passar-les en la taula classificatòria. Les nostres, pel seu costat, saben que no poden perdre ja més partits i han d'estar a l'aguait per si el Pego o el Tavernes tenen algun "tropeçó" inesperat; han de donar-ho tot per a repetir la victòria de la primera volta.

I en tercer lloc, a les 18h. i també en Ondara, jugarà el Sènior Masculí un partit complicadíssim front el Racing San Gabriel. L'equip alacantí està enratxat, amb 3 victòries consecutives i els nostres han de tallar aquesta ratxa si no volen veures més enfonsats en la classificació. En cas d'aconseguir la victòria empatarien amb l'equip visitant i no perdrien de vista les posicions capdavanteres.

Salut i sort a tots.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, aleeee!
ja veig q ningú comenta, però jo continue amb la mateixa il·lusió d sempre deixant-vos ací uns articles d luxe q ni el darrer guanyador del premi "pullitzer" (o com s'escriga) faria aquests articles!!!

Pep Sivera ha dit...

pep estigues tranquil que jo si que comente home!!!no tinc res que posar pero si que comente.bien pep bien eres el amo del blog si senyor, t'ho curres com ningu, continua aixi que et veig de redactor jefe en "La Razón" a la de ja!!!!jejejeje

elpepgf ha dit...

GRÀCIES PITO, GRÀCIES!!!
amb gent com tu comentant ací és quan més ganes tinc d continuar fent articles.
GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES!

eloiet ha dit...

De la razón o inclus del ABC... y que no et cride Losantos per a que actualitzes el seu blog episcopal particular!!

elpepgf ha dit...

GRÀCIES, GRÀCIES!!!
eixos ànims i eixes il·lusions d dirigir el blog espiscopal particular d losantos, o l'abc o la razon és el q més m'agrada! i per això continua amb ànims d fer aquest bloc, x si a algú li apanya la meva tècnica articlil!!!

elpepgf ha dit...

x cert he trobat una bona aposta x avui:

Day 14

SHAREHOG CUP
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...ShareHog%20Cup
Canarias Purgatorio vs Tweelbaeke Coast 6.65x

aposteu pels twwlbaeke coast, q tenen millor mitja q els purgatorio i si no passa res molt estrany guanyaran l'eliminatòria! xq no ens podia tocar a nosaltres un equipucho d'aquests i no el d 52 d mitja i d'un humà!!!??? merda!
b, ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

elpepgf ha dit...

day 16
Netherlands Rayon West
x1.1 Amersfoort Goshawks vs Arnhem Foxes x10.43

elpepgf ha dit...

fins aquesta vesprada no podré fer la crònica, eh! així q ja sabeu, a comentar i a rajar-me tot el q vulgau!!! jejeje

eloi, q gran partit el d'ahir front els raptors tugas ninja, eh!!! joe! líders en solitari, q bo!!!

ací vos deixe les apostes d'avui, son bastants interessants, jo m'incline x la d turkia, xq els "proyecto junior" tenen un jugador d airpiet, així q...

Day 17
Taiwan cup
x1.1 Hsilo Sardinians vs Kaohsiung Water Buffaloes x8.49

Turkey cup
x1.1 Bursa Talads vs Proyecto Junior x11.27

i aquesta x a demà:
Day 18
Switzerland Division 3
x10.43 Jugones Ducks vs Nijmegen Matrix Bet x1.1

i ja sabeu, si no esteu segurs, o el q siga: "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Je, Je, has vist de que es capaç el meu Reballador de Sabatilles!! 52 punts, 17 assistencies, 12 steals. El mes llamatiu es lo de les steals, ja que només te 38 en stealing...

Pense que podem guanyar la lliga. Ara lo mes important es aconseguir sempre la màxima diferencia de punts posibles, ja que així, inclus perdent en la tornada podriem ser campions. Actualment tenim 144 punts mes que els rivals.

leilaond ha dit...

Pep!
posa els resultats de este finde!!
xfa!


ui no puc anar a entrenar, i sino pasa res el dimecres si k vag!

aeu aeu

CarLa ha dit...

Pep que se ma e a olvidat dirte, que com este cap de semana no tenim ningun partit, que en contre de canviarme clarinet x a esta semana mel canvie x a laltre, aixina que no podre anar este dimecres a entrenar.

be, res mes ja ens vegem el divendres a les 7.30. dwww

elpepgf ha dit...

oido barra!!! queda clar carla, així m'agrada q avises!
fins desprès.
vaig a veure si acabe una coseta i faig la crònica!