dilluns, 19 de gener del 2009

Jornada victoriosa però dolenta pel joc oferit!

En primer lloc jugava en aquesta 12ena jornada el Júnior Masculí dins de casa front el Montemar. Després d'una primera part mitjanament igualada (al descans els nostres tan sols perdien per 20-28), una segona part desastrosa on tan sols s'anotaren 5 punts per part dels locals determinà el marcador final de 25-48. Una llàstima, ja que els nostres lluitaven front un rival que podien guanyar si hagueren jugat tot el partit amb les mateixes ganes i forces.

En el segon partit jugat aquesta jornada, el Júnior Femení visitava la sempre difícil pista del Gata, on guanyaren per un ajustat 42-44. Però les ondarenques en cap moment es guanyaren la victòria, en canvi les gateres, en un partit molt ràpid i amb molta guerra baix les cistelles estigueren a punt d'endur-se una victòria per la que lluitaren en tot moment.
El partit començà molt igualat, arribant a la fi del primer quart amb un 8-6 que ja deixava veure la poca gana de les visitants. En el segon quart tot començà pitjor, i un parcial de 5-0 posava les gateres 13-6 en el marcador amb 14 minuts de partit jugats. En aquest moment pareix que les ondarenques començaren a jugar com saben i un parcial en els 6 minuts restants de 4-24 sentencià el partit. Al descans un 17-30 reflexava el marcador, però en el tercer quart, en lloc d'ampliar o guardar aquest avantatge, les ondarenques baixaren un cop més els braços, deixant que les de gata amb un 10-0 es posaren a 5 punts, el quart finalitzà 31-38 i tot per jugar-se en el darrer quart on les d'Ondara continuaven adormides. Un nou parcial 11-2 en 7 minuts posava les locals per davant des del minut 3 del segon quart amb un 42-40. Les ondarenques tiraren ma de l'estratègia per a aconseguir dos cistelles més, però en l'última jugada a punt estigueren les locals de forçar la pròrroga, un pròrroga on segurament hagueren guanyat, ja que les nostres estaven ben carregades de faltes.
Anotació: Leila 12 punts, Alba 11, Carla 8, Sandra i Neus 4, Vane 3 i Sílvia 2.

En tercer lloc jugaven el Sènior Masculí en Ondara front el Racing de San Gabriel. També fou un partit bastant espès, com el del Júnior Femení, però amb més ganes per part dels jugadors ondarencs de guanyar, ja que des del minut 6 on es posaren per davant en el marcador, ja no baixaren els braços per deixar que l'equip visitant es posara per davant. El primer quart finalitzà amb un ajustat 16-15, amb un gran Sergio, qui aconseguí 6 punts, posant per davant a l'equip local. El segon quart fou novament igualat, dominat per un constant intercanvi de cistelles d'on ningú eixí beneficiat, ja que s'aconseguí un parcial de 18-18 en aquest quart, arribant al descans amb el marcador favorable de 34-33. En aquest quart destacaren Eloi amb 6 punts i Pere amb els mateixos (2 de 2 en triples).
La tornada del vestidor reflexà novament l'igualtat en el marcador, però per parcials. Els primers 5 minuts estigueren completament dominats pels ondarencs amb un 11-1, respost en els darrers 5 minuts per un contundent 0-9, arribant al darrer quart amb 45-43.
En el darrer quart no s'aconseguí cap cistella fins el minut 4, on l'Ondara començà a ampliar el marcador per a guanyar amb major tranquil·litat, notant-se que acabava d'arribar al partit des de Gata Pep "el Gran Capità". El parcial fou de 12-6 i donava el partit als locals per un ajustat 57-49.
Anotació: Eloi 12 punts, Jordi 11, Cèsar 9, Pere 8, Pito i Sergio 7, Felip 2 i Pep 1.

Salut a tots.

16 comentaris:

elpepgf ha dit...

m'he tirat alguna floreta en la crònica, eh! així q no vull llegir ni UNA CRÍTICA!!!
açò s'ha convertit en una DICTADURA!!!
cada comentari q no diga q vaig fer uns grans últims 10 minuts (els únics q vaig poder jugar "gràcies" a les "xiquetes") li esborraré el comentari!
ala, ja ho sabeu!!!

eloiet ha dit...

Pepe... PAQUET!! No veus que els vam dir a les xiques que feren el possible per jugar un parell de pròrrogues per a assegurar-nos de que no arribaves a temps de jugar i així guanyar amb mes contundencia!!

elpepgf ha dit...

eloi, eloi... q t'estàs jugant una esborrada d comentari!!!!
a punt van estar les "xiques" (ho pose entre comentes pa no dir-los un insult fortet...) d jugar pròrroga, xq l'últim tir del gata va estar a punt d'entrar!
i no te'n passes més q t'esborraré tots els comentaris, i faré més encara, no et deixaré veure el bloc!!!

x cert, açò t'interessa a tu i a toni: sabeu q estan projectant 2 pistes d padel al poliesportiu??? en quant tinguen el projecte finalitzat les comencen xq és dels diners q dona el govern i si no ho fan i se'ls gasten els tenen q tornar!!!
podreu jugar d bades en ondara, ja no caldrà anar pel mon!!!

garrot i pa dur ha dit...

Pep confirmació; els juvenils van perdre de 23. Després d'una primera part mijanament igualada (van perdre de 8) i una segona part on es van fer 4 i 1 punts en el 3º i 4º quart respecivament. Ale!

P.D: Gran últim quart que no vaig vore! Així s'evita la censura?

elpepgf ha dit...

així m'agrada llorenç!!! la resta vos ensenyeu d'ell i calleu!!!
ale, bona nit, q ja és hora d tancar la paradeta!

Unknown ha dit...

Contra el Racing de Santander? eixos no juguen a futbol? i qui va marcar ar Zigic? pq eixe es alt, jeje. Bueno, q seguiu sent uns paquets, tant d entrenador i tanta hostia per a q?
Respecte lo del padel, Eloi i jo podrem jugar si Pere i els seus amics deixen la pista lliure en algun moment, clar. I d'ací a que les facen, primer li hauràn d'omplir la butjaca al Jefe i al seu subdit Castell, jejeje
I el pavelló, quan el fan?, així igual torne a jugar a basket, jajajaja

Unknown ha dit...

Ah, per cert, Pep fes el favor d'actualitzar la foto de l'equip sènior, q la q hi ha ara es un poc velleta, d fet la meitat de la gent ja no juga, i hi ha d'altres q diuen q juguen, pero més be s'arrastren, jeje.
Salut a tots!

elpepgf ha dit...

ja sé q la foto és velleta toni, però si ens en fem una nova... a veure si el diumenge d matí estem tots i ens la podem fer q hi haurà bona cosa d llum.
recordeu q el partit del diumenge d matí és a les 12.00 en la magnífica nova pista del pavelló descobert d'ondara, eh!!!
toni, tu no has vist la foto d'aquesta temporada q vaig preparar i publicar per desembre??? eixa és MOLT bona!!!
i no patiu en quant al padel q jo m'agenciaré unes claus, com faig en tot i vos fareu còpia!!! jejeje

leilaond ha dit...

Pep!! soc la k mes punts va fer??
bieeeeeeen! jajaja


Ei! vam jugar mal i tu vas arribar tard...xo no tens xk voler insultarmos! ññññ


ah! i si! eres un paket! jaja


ale aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

no vos vull insultar x arribar tard, si no pel pèssim partit q vau fer.
ja vos vaig en el vestidor el q pensava d vosaltres, amb respecte i un poc en broma, però era la veritat! ho recordes??? pos no ho digues ací, q les coses q es diuen dins l'equip deuen quedar-se dins l'equip!!!

i paquet seràs tu, q tan sols saps fer cistelles si t'estan pegant x tots els costats, q si no et peguen o t'empenyen no saps fer la cistella!!!

leilaond ha dit...

uiiiii

calla mister o sino comensare a xarrar!

ale ahi queda eso


jajajja te mes merit fer una cistella k dius tu si em peguen, xk es mes complicat i damunt tires un tir! jajaja

Pep Sivera ha dit...

anem per parts: eloi passam un parell de toalles que ahi sentat a la banqueta estavem els dos de puta mare no??? jejeje
toni tu calla que no va marcar zigic, va marcar Gatay que es del madrid!!!
pep de tu no dire res!!
i leila aixo si que te rao pep, no pot ser que nomes anotes quan t'espolsen per tots els costats i despres estas asoletes baix de la canasta i cantala que te crio!!jejeje

elpepgf ha dit...

a més, a més!!! cada vegada q va anotar, d'eixos 12 punts q vas fer, en tres cistelles et van fer falta i van xiular un tir lliure adicional i vas i falles els tres tirs lliures adicionals... tia!!! això és prou lamentable, eh!!!
ja no diré res sobre el q diu pito, q un poc d raó te... ejem!

pito, eloi, toni... vos vau adonar d la jerarquia en l'equip??? vaig arribar i li vaig al míster: "escolta, ja estic ací, quan vulgues puc eixir" i la resposta va ser: "queda menys d'un minut x acabar el tercer quart, en quant s'acabe ixes tu"
no vull dir res, però això deixa una oloreta a total confiança del míster cap a mi i no cap a vosaltres q vos passareu el partit sentadets, eh!!! (així vam quedar, guanyant apuradets... jejeje)

eloiet ha dit...

Pito, he pensat en portar uns paquets de pistatxos i/o pipes, així puc fer algo de negoci en els trams finals dels partits, ja que mai jugue en els últims quarts (i poca cosa en els tercers). Per altra banda... Pep i Pere son uns enxufats de merda, si que fa un poc d'oloreta si!!

Ale a cascarla

elpepgf ha dit...

d'on vos penseu q ix el sou d l'entrenador??? vos pensaveu q el pagava el club o l'entrenador!!! vinga home, va! el paguem entre pere i jo!
pringaos! si voleu jugar minuts pagueu-li un "sobresou" i així vos tindrà més ben mirats!!! jajajaja

leilaond ha dit...

estic indigna amb els dos xo b...ja em cobrare vengança!

no vag fallar els tirs adicionals!