dilluns, 26 de gener del 2009

Jornada aplaçada i aplaçat amb victòria!

La jornada 13 d'aquest passat cap de setmana es tingué que aplaçar pel fort vent que bufava en tota la Marina Alta, així com en Alacant.
Pel matí ens avisaven els directius del col·legi Don Bosco que no anaren els Júniors a jugar a Alacant, ja que el pavelló on tenien que jugar tenia un alt risc de que es caiguera el sostre i per tant no tingueren que desplaçar-se per la vesprada.

El Sènior Masculí jugava en Pedreguer. A l'hora del partit ja no bufava amb tanta força el vent, però es feia perillós jugar ja que a l'arribada al poliesportiu de Pedreguer, la pista estava coberta per moltes de les teules del sostre dels vestidors. També es decidí l'aplaçament d'aquest partit.

Per contra, el diumenge ens visitava el Casino Campello, i encara que bufava un poc d'aire ja no es podia comparar amb el del dissabte. Per tant els del Campello no calia que ens visitaren per quarta vegada!
El partit començà a la seva hora i sense que el vent ens molestés, encara que les cistelles de minibàsquet estaven tombades i un dels pals de la llum també.
En el primer quart una eixida fulgurant dels ondarencs posà un ràpid 8-0 en el marcador, però fou fins ací que durà la ratxa dels locals. Aquests s'adormiren, pensant en el mig any de Sant Jaume i els del Campello ressorgiren per igualar el partit i posar-los contra les cordes. El primer quart acabà 14-6. En el segon quart, encara més igualat per l'irregularitat en el joc dels ondarencs, es donà un marcador parcial de 6-11 (20-17 al descans).
En el tercer quart la "pàjara" ondarenca continuava en la pista, finalitzant 32-31 (parcial de 12-14) aquest quart, on el joc molt dolent dels ondarencs deixava els del Campello posar-se per davant a l'inici del darrer quart amb un parcial de 0-8 (32-39, en el minut 32). Els locals tenien que reaccionar i poc a poc ho feren, ja que en els altres 8 minuts del quart el marcador parcial fou de 13-2, donant la victòria al conjunt ondarenc per un ajustat 45-41.
Anotadors: Pito, Jordi i Eloi 12 punts, Sergi 7 i Felip 2.

Salut a tots.

23 comentaris:

elpepgf ha dit...

el millor de tot d'aquest article és el títol!!!
b... i q jordi, pito i eloi van fer els mateixos punts!!! jeje
si voleu q pose un 65-61 x a q pareixca menys ridícul ho dieu, q a aquestes hores del matí encara no ha entrat ningú a veure el bloc i ho podem falsejar x a q no siga tan horrible com és la realitat del partit...
i ja q estem, em pose q jo vaig anotar els 20 punts eixos d diferència!!! jejeje

garrot i pa dur ha dit...

El titular deuria ser: El equip resaca gunya contra campello! xq deuria de ser bo de vore això no?
aaaaaaaau

eloiet ha dit...

Vaja un partidas, si señor!! No fa falta que infles el resultat Pep, a no ser que vullgues maquillar la teua estadística anotadora tremenda.

Pere, bufat!! No tens vergonya!! Venen a vore't els fans i tu no apareixes. Que sapigues que vaig aprofitar la teua alcohòlica absència per a clavar-te unes poques navaixades en l'esquena i recuperar el favor de l'entrenador... 'barriobajero', 'sense classe'... possiblement, pero vaig jugar molts minuts i en el pròxim partit patiras, JA JA JA

elpepgf ha dit...

sí, sí... vamos... eloi! si q vas jugar minuts, sí! molts??? 20, 25 com a molt???
i a tot això, jo soc com sada o com valters, no cal anotar massa punts x a fer un bon partit (en aquest cas horrible), però vaig donar 5 ó 6 assistències, eh!!!
la millor la q li vaig donar al del campello x a q anotara sol al contraatac... jejejejejeje, q bona va ser eixa!!!

q no tio, q no busques d fer-li la pilota al míster, q eixe tema qui millor el domina soc JO!!!
x cert, això d pere és lamentable d veres!
van vindre els d la seva penya x a veure'l jugar i ell no estava i fins i tot va vindre el seu cunyat toni amb els xiquets i ell no estava!

molt mal, pere, molt mal! ja li has tornat a edu les claus d l'assut!!!??? jajajajaja

eloiet ha dit...

JE, JE, no m'has donat moltes opcions per a l'enquesta d'aquesta setmana.

PERE, quan recuperes el coneiximent escriu algo que si no les rajaes aniran pujant de tono... TONI, segur que tu estas al tanto. A quina hora se'n va anar Pere a casa??

basquet ondara ha dit...

sou molt ruins, guanyar d sol 4 punts contra eixos es fatal!
i no jugar a pedreguer d nenas

Pere ha dit...

Teniu raó!!!No tinc vergonya!!No sé en quines condicions hagués jugat però si que tenia que anar a jugar i d´ahi que fera campanya de propaganda per a que anaren la meua penya i el meu cunyat.Això és el que més mal em sap,que ara que començaven a vindre s´hauran cagat en mi i ja no tindrem espectadors més mai.
Simplement em vaig dormir,¡I JO NO M´HE ADORMIT MAI!!!!Que ràbia que em va agafar quan vaig obrir els ulls i eren les 12.50!!!!
Almenys he vist que guanyàreu encara que Pep estaria més resacós que joen vista de la seua gran anotació!!I tu ,traidor d´Eloi segur que vas estar fent-li la pilota al mister i diguent-li coses falses sobre mi.
COM NO EM TREGA NI UN MINUT EL PRÒXIM PARTIT,NO EM QUEDARÀ ALTRE REMEI PERÒ TINDRÉ QUE PEGAR-TE!!JAJAJA!!
P.D.si que vaig estar en Toni de festa així que podeu preguntar-li!!

Unknown ha dit...

La veritat es que si que sou roins amb ganes. jeje
Després, jo puc confirmar que pere no va tancarar l'assut amb edu, ja que jo si que el vaig tancar i no el vaig vore per allí (tb pot ser q estiguera amagat o be q jo no vegera molt, q es lo més possible) però la qüestió es q no va anar al partit, quin gandul. Però bo, tampoc crec q la seua absècia fos tan important, no? I a la resta, q sols jugaven 5? pq sols veig 5 anotadors, Pep? Cesar? etc... on estaven? menudos paquetillos.
Au, ja vindran més rajaetes, jeje

eloiet ha dit...

Pere, per a que ho sapies. l'entrenador va comentar que segurament no venies perque estaves en el barco per a treballar (amb tono llastimos). Segurament el tenia en massa bona posició per a imaginar la veritat. Acte seguit, i com a bon company, li vaig explicar eixos rumors que han arribat a mi sobre que tens un alcoholisme crònic i que ja has estat en varies clíniques de desintoxicació sense èxit. Li vaig dir que segurament la teua addicció t'impedia vindre a jugar pero que no et diguera res, ja que eixe tipo de gent de vegades reacciona amb violència.

Toni, imagina el que podria inventar-me si tu jugares JA JA. Ahh tens raó en lo de que pareix que només jugarem 5. Pep paquet i Cesar també!!

PD: he tornat a votar en l'enquesta a petició de Lauren, que també ve a Barcelona

elpepgf ha dit...

hem negue a comentar eixes ofenses, el meu joc brut i oscur no te res a veure amb l'anotació final, jo hem dedicava a assistir als anotadors com a pito q li vaig donar un parell d'assistències, a sergio un parell més i a jordi també!
a cèsar el defendré dient, q es va dedicar a traure al senyor àrbitre (castell) del partit i gairebé ho va aconseguir!
i si veig alguna ofensa més, em dedicaré a esborrar comentaris, q ja vaig dir q açò comença a ser una autèntica DICTADURA!!!

però és veritat q el tema d pere és molt trist, q el míster deia: "pobret, q estarà ja d camí a eivissa" i nosaltres pensàvem: "sí, sí... d camí a eivissa, però nadant!!!"

elpepgf ha dit...

x cert, ací vos deixe l'aposta d'avui del nou equip d vanilla:

Day 25
Chile Div 9
[b]x12.5 Lautaro Montt [/b]vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...22&name=League

i ja sabeu qui no estiga d'acord amb açò: "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Pep, tens raó. Eres un crack donant assistencies... sobretot als jugadors contraris per a que anoten en contraatac, que no la recordes eixa??

elpepgf ha dit...

eeeeeeehhh, clar q la recorde!!!
la pots llegir en el quart comentari d'aquesta mateixa pàgina! tens raó, aleshores en vaig donar 7 i no 6!!! jejeje, ni ricky rubio en dona tantes com jo!!! si jo jugara en l'acb m'autofitxaria en les específiques d'assistències com aler-pivot x al supermanager!!!
q bo soc collons!!! això sí, les estadístiques totals serien ronyoses completament... -4, - 10, 1... i així en molts partits! jeje

Pep Sivera ha dit...

bueno vist que ningu raja la part dels tirs lliures, que malos que sou collons, tinc que demanar jo la pilota per a que em peguen a mi i aixi anar a la linea?? que lamentable, jo pensava que homes amb experiencia, com eloi i pep demanarien la pilota, pero a eloi li tremola la ma, i a pep no li la pasen...jeje.
bueno per a defendre a pep direm que si que va fer alguna pasada bona, per les justetes, i lo de pere, la veritat es que no ho comentare perque aixo es mereix un article a part.

elpepgf ha dit...

sí, b, val! vas fer 5 tirs lliures d 6 llançats!
en el proper partit seré més avariciós i no vos la passaré, ara ja ho sabeu (espere q això no implique q vosaltres me la passeu a mi com fins ara, es a dir un parell d vegades x partit...) i me les tiraré totes, igual q fa pito!!! toma esa!

i no em faces traure actes d'altres partits a veure si faig com el míster i comence a posar-me jo també pallissa i plom i insoportable com fa ell!!! jejeje

elpepgf ha dit...

canviant un poc el tema: eloi q trobes d l'enfrontament d'avui amb els shadow chihs!!! espere q la tocata no siga massa gran...

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

Home, a vingut a rajar-mos 'mister efectividad 2009' o 'el José Calderón d'Ondara', eixe jugador que no es reballa cap tir i que les fa totes.
Tot siga dit també: La estadística de tirs lliures va ser lamentable, com el partit en general.

Pep, el partit de hui el veig xungo, xungo. Ells tenen 3 o 4 jugadors que son máquines i que ho fan casi tot. Per a plantar-los cara necessitem bloquers màquines que pugen parar als seus anotadors. a vore com va

Pere ha dit...

Estic molt content!!L´equip senior hem tornat a apoderar-nos del blog despres de 1 any de tirania de les juvenils!!!!Ara sols falta ja que comente algo Cesar(tan genial arquitecte com horroros jugador de basket)per a poder dir que el blog torna a ser nostre!!!jajaja!!

Eloi,el dissabte no volia ixir però la nit es va complicar...et sona?De veres que encara estic molt disgustat per no haver anat a jugar,però ja està tot arreglat.Ahir li vaig tocar al mister,li ho vaig explicar i m´ha dit que no passa res,que l´equip em necessita per que soc l´unic que sé llegir el joc i que la resta sou uns paquets que sols jugueu per que ha d´haver 5 jugadors en el camp!!!!!jajaja!!
Per cert´,també em va dir que el pròxim partit seria titular i que sentaria a Pep(que total que per a 2 assistències que dona...)i està pensan-se en llevar-li la capitania i donar-li-la a qui tots es penseu.

Bé ahi queda este comentari.Trobe que he repatit per a tots menys per a Toni.Eixe si que és un bon amic,acompanyan.me fins al final de la nit per a que no em passara res!!!

elpepgf ha dit...

VOL DONAR-LI LA CAPITANIA A RAFAAAAA?????????????????? ME CAGUENNNNN!!!! ARA SI Q LA PORTA CLARA AMB MI!!!
vaig a aconseguir la seva destitució!!! o q ell es canse o el q siga!!!

TONI I KIKE, TENIU Q VINDRE UN PARELL D DIES A ENTRENAR I AIXÍ EM TIREU UNA MANETA!!! jejeje

elpepgf ha dit...

eloi, una cosa: per al partit d'aquesta vesprada (d copa) si no envie tàctiques es mantenen les del partit anterior, veritat???
es q voldria deixar les mateixes, així no cal tornar-les a enviar!

eloiet ha dit...

Apoye la idea de Pep!! Toni i Kike, veniu a entrenar i monteu-la gorda per a forçar la dimissió del entrenador i que Pere no acabé com a capità o sinó serà un desastre. Pere, enxufat!!! i si, de algo em sona lo de que una nit es complique sense buscar-ho... pero tu ja sabies per la vesprada que anaves a bufar-te!! així que no tens excusa i damunt en 'alevosía' i 'nocturnidad'!!


Si Pep, les tàctiques es queden iguals si no envies de noves. Ahir ens van donar una bona... van parar a tots menos a Oncle Roc que es prou difícil de parar. El partit de huí si que el deuriem de guanyar.

Havia pensat que estaria be organitzar un amistós entre els Zagreb Lions y el teu equip perque tinc curiositat en saber si Sangatxoboy pot parar a Oncle Roc. Si vols puc parlar en el manager i si també vol li envies alguna proposta.

Si tens curiositat en saber com les gasta Sangatxoboy pots mirar el partidet que es va cascar ahir: http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=match&id=4061812

elpepgf ha dit...

pere xaquetero!!! resulta q tu vols la capitania, eh!!!
eloi tenim q defendre'ns, recorda q tu ets el segon capità!!! encara q si fores el primer tampoc passaria res, xq tan sols serveix per a posar un "C" en l'acta i ja està!!!
PERE CAPITÀ, PERE CAPITÀ!!!

ELECCIONS PER A CAPITÀ JAAAAAA!!!


siiiiii hoooomeeeee!!! q vols, una altra tocata com la d'ahir!!! home, tampoc va ser tan tocata, tan sols ens van guanyar d 74. 160 - 86, o algo així...
desprès li donaré un cop d'ull al calendari i li enviaré al shunqino eixe una invitació d'amistós!!!

elpepgf ha dit...

x cert, no vos havia posat on es podia apostar avui...
és dia d cup i s'està parlant en el foro sobre aquest partit:


Slovenia Cup
x9.54 Zalec Crew vs Nijmegen Matrix Slovenia C x1.1

estan mirant d posar 2 jugadors més als zalec crew, ja q ara mateix tan sols en son 3. jo x si d cas vaig a apostar... la resta: "caù panye amb els seus dolors!"