dijous, 15 de gener del 2009

Jornada amb esperances... i 15.000 visites

Aquesta mateixa vesprada hem superat les 15.000 visites al nostre bloc, gràcies a tots per la vostra col·laboració.
Aquest cap de setmana tenim una jornada on els representants del bàsquet ondarenc en categoria júnior opten un cop més a la victòria.


En primer lloc, el Júnior Masculí jugarà dins de casa front el Montemar, equip que porta 3 victòries i 5 derrotes, 4 d'elles de forma consecutiva. Els ondarencs intentaran aprofitar-se d'aquesta mala ratxa de l'equip visitant per aconseguir la segona victòria de la temporada, a més de forma consecutiva, desprès de guanyar front El Verger abans de les festes nadalenques. Els ondarencs contaran amb l'inconvenient de jugar desprès d'un mes sencer d'inactivitat, però esperem que això no siga problema i puguen sumar la segona victòria en el seu caseller i així allunyar-se més encara dels darrers llocs de la classificació.

Just desprès d'aquest partit jugarà l'equip Júnior Femení en la veïna localitat de Gata. Un cop més s'enfronten tots dos equips amb ànims de victòria.
Les ondarenques volen guanyar aquest partit i separar-se de la zona baixa de la taula i tindre a tir de pedra equips com el Pego i el Tavernes, per si flaquegen en algun moment donat de la lliga, poder-los agafar en la classificació. Per la seva part, el Gata intentarà empatar a victòries amb les ondarenques aprofitant el factor "pista". En el primer partit de la temporada ja s'enfrontaren tots dos equips amb clara victòria d'Ondara per 53-30, les ondarenques intentaran repetir victòria i no deixar-se sorprendre per les locals.

Salut a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

ale, aleeeeee!!!
quins resumets vos faig a mitja setmana, eeeeehhh!
això no vos ho guanyeu, xq no poseu suficients comentaris com pa q faça tanta feina i em calfe tant el cap...