dimarts, 20 de gener del 2009

Complicada jornada 13 i aplaçat!

El proper cap de setmana es jugarà la jornada 13ena de lliga, on per part dels respresentants ondarencs el Júnior Femení serà l'únic conjunt de la localitat que tindrà descans. Els altres dos representants en categories federatives tindran complicades eixides, i a més el Sènior Masculí un partit aplaçat.

El Sènior Masculí contarà aquest cap de setmana amb una doble jornada. El dissabte tindrà que traslladar-se fins la veïna localitat de Pedreguer, on "gaudeixen" del mateix problema que els ondarencs al no tindre pavelló cobert. Aquest partit es disputarà el dissabte 24 a les 18.30h. Serà un partit ben dur i a més el diumenge 25 a les 12h. tindran que estar ben forts els nostres representants degut al partit aplaçat de la 3ª jornada front el Casino Campello.

El Júnior Masculí gaudirà d'una nova oportunitat front un rival de la part baixa de la taula d'aconseguir un nou triomf si juguen tot el partit amb intensitat. Aquest cop viatjaran fins Alacant per enfrontar-se el dissabte 24 a les 16.30h. a l'equip dels "Salesians Don Bosco", equip situat dos posicions per dalt dels ondarencs amb tan sols 3 partits guanyats i 7 perduts.

Salut a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

vamos q no!!! vols q escaneje l'acta i ho subraye o alguna cosa així x a destacar-ho o q???!!!
vas fer altres tirs lliures, però dels adicionals no en vas fer ni UN!!!

elpepgf ha dit...

ací vos deixe l'aposta d'avui q els magic i els nijmegen ho tenen xungo...

day 19

Slovenia Divison Four
x11.61 Ptuj Timberwolves vs Prozac Differents Slovenia x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...ivision%20Four

"caù panye amb els seus dolors!"

elpepgf ha dit...

mira tu! 3 comentaris, i son tots meus... quines coses, eh! aquest deu ser el bloc més divertit del mon, tots comentant i dient coses sense parar, jajajajaja!

eloiet ha dit...

Si que es divertit el blog si, paeix un blog personal on només tu tens dret a comentar les teues propies noticies... JA JA es broma.

Hui estic en Denia de vacances ja que es Sant Vicent(patró de Valencia) i m'he montat un pontet aseat així que faré el gamba tot el matí(paregut a un dia normal vamos).

Pep, t'has fixat en el partidet de Reballador?? Està fet un crack. Per altra banda es nota que vas pulint les tàctiques ja que ara ens acostem als 200 punts i això es molt bo.

Ale, ja no parles amb tu mateixa

elpepgf ha dit...

la veritat és q reballador m'ha sorprès moltíssim no m'esperava q amb 43 d mitja es cascara els partits q s'està cascant!!!
tot siga dit: li passe una burrada d pilotes, més o menys com a tu als partits!!! no com a mi... buaaaaaaaa (estic plorant, pobre d mi!!!)

avui tenim un amistós amb "the team" q si oncle roc no es casca ell solet 100 punts serà xq els contraris el defenen massa b, xq l'he posat gairebé com a únic rebedor d pilotes... jejeje, desprès veuré el resultat!

i tu, pos com sempre a reballar-te en el sofà (cadira en la feina) i a fussar x internet, eh! es q la vida dels "mig-funcionaris" és molt dura!!! i la dels funcionaris (tipo pere) ja ni et dic...

elpepgf ha dit...

home... la veritat és q no m'esperava guanyar tan sobrat... i sense pròrroga!!!
http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=game&id=4186096

a la fi oncle roc és un lastre, tan sols 48 dels 120 punts d l'equip... un poc fluix no??? jejejejejejeje

eloiet ha dit...

Bon partit si senyor... hem guanyat un equip de calitat i be, Oncle Roc ha fet sols 48 puntets, es que no feia falta mes.

De Reballador, a mi també està sorprenent-me. Pense que els 140 de speed que te fan molta faena. Ho vaig llegir en el foro que era bo per als anotadors i pareix que funciona. Ara a entrenar floor shooting fins que puga...

Unknown ha dit...

UENAS COM Q JA M'HE CANSAT DE FER FEINA PER HUÍ, I PER A QUE EL FORO NO SIGA COSA DE DOS VAIG A DEIXAR ALGUNA DE LES MEUS "PERLES" JEJE
A VORE, EL QUI RAJE DE L'ONCLE LA DUU CLARA, EIXE ES EL MILLOR DE TOTS, X SI NO HO SABIEU (GRÀCIES ELOI PER MILLORAR-LO TANT, JEJE)
DESPRES, PEP TANT DE RATO Q PASSES DAVANT L'ORDINADOR, I TANT Q T'AGRADA TRUCAR FOTOS (MAL TRUCADES, PER CERT), JA PODRIES CREAR UN BON LOGO PAL TEU EQUIP EIXE, Q DONA PENA VORE LA BANDERETA EIXA (DE FET NO ENTRE A VORE ELS PARTITS PER AIXÒ)
I RESPECTE AL BARQUET REAL, IGUAL EM PASSE ESTE DIUMENGE A VORE-VOS, COM Q ES MIG ANY D SANT JAUME POT SER ENCARA ESTIGA DESPERT A EIXES HORES I EM PUGA ACOSTAR A ANIMAR D VERITAT (I A DIR-LI ALGO ALS ARBITRES DE PAS), BO I RES MÉS, Q SEGUI SENT UNS PAQUETS I TENIU UN ENTRENAOR... (ELOI MIRA-HO PER LA PART POSITIVA, TANTA BANQUETA VE BE JA Q EL DIUMENGE NO ESTAS EVENTAT, JAJA) ADEU.

elpepgf ha dit...

ara t'agrada més el logo d l'equip??? es q no pot ser, em dieu qualsevol cosa i jo ràpidament actue!!! jejeje
també és prou estrany q tu et canses d fer el q no fas, no toni??? es q...
i a veure si és veritat q vens a veure'ns el diumenge, millor dit, vaig a fer-te una proposta ja q juguem a pedreguer el dissabte a les 18.30: podries vindrer a veure'ns a pedreguer, quan s'acabe el partit clavar-te dins del "més enllà" q està al costat i eixir el diumenge d matí del "més enllà" per a vindre directe al nostre partit!!!
mola, no??? jejeje, però no val emportar-te a ningú d l'equip, q si no el diumenge no podrem jugar!!!

leilaond ha dit...

ufff wenas!

nia gosera i no he llegit els comentaris... Pep...dema no falle...sorry k se k et vas enfadar...


xau!