dilluns, 1 de desembre del 2008

Victòria apurada i derrotes esperades!

Aquesta jornada finalitzà amb una única victòria per al Club Bàsquet Ondara i no fou una altra que la del Sènior Masculí en la seva visita a Alacant per 62-65, confirmant la seva milloria en el joc i la bona disposició dels jugadors tant dins la pista com a la banqueta.
El partit estigué en tot moment igualat, de fet, el primer quart finalitzà amb un 13-13 on ningú aconseguia cap avantatge clar. En el segon quart continuà l'igualtat, però quan quedaven 2 minuts per arribar al descans un parcial de de 2-12, quan els ondarencs perdien de 4 punts els posà al descans amb un 28-34 favorable, que donava nous aires per a la segona part.
La segona part començava amb dues cistelles de l'Ondara que els posaven 28-38, però l'Alacant amb uns jugadors molt físics, poc a poc anava retallant el marcador, fins que en el darrer segó del quart un llançament apurat a cistella els donava l'empat a 49. Començava el darrer quart i els ondarencs, ara sí, no deixarien que els locals agafaren cap avantatge, amb dues cistelles ràpides al primer minut de Sergi es posaven 49-53 i ja no abandonarien aquest avantatge fins a la fi del partit, on s'arribà amb el ja conegut 62-65.
Anotadors: Eloi amb 20 punts, Jordi i Pep 11, Sergi 10, Felip 8 i Cèsar 5. No anotà cap cistella Lluís, però realitzà un gran partit en la direcció d'atac i encara millor en defensa, ajudant en tot moment. Gràcies també a Niko, que es quedà al partit, encara que no arribà a jugar.

El Júnior Femení començà aquesta jornada el "Tourmalet", igual que en la lliga de futbol s'enfronten continuadament al Sevilla, Barça, Madrid, València i Vilarreial, en aquesta categoria tenim el Benifaió, Pego, Tavernes i Alboraia. Quatre partits consecutius on les nostres tindran que demostrar tot el bàsquet que porten dins, ja que son rivals molt durs i complicats.
En aquesta primera pujada al "Tourmalet" el Benifaió visitava Ondara, amb ganes de continuar acossant a l'Alboraia, i les nostres aguantaren fins els minut 7 de partit, on un parcial de 0-12, posava les de Benifaió amb un 6-20 que ja ho deia tot. El primer quart finalitzà 8-24. El segon quart també fou bastant favorable al Benifaió amb un parcial de 10-18, que donava al descans una renda de 24 punts (18-42). La segona part fou ben diferent, amb les d'Ondara ja més ficades en el partit a les de Benifaió els costava anotar, en el tercer quart el parcial fou de 8-10 i en el darrer quart de 6-11.
Un marcador de 32-63 que no feia justícia a les ganes que li posaren les ondarenques a un rival tan superior.
Anotació: Carla 12 punts, Sandra 8, Vane 6, Leila, Alba i Sílvia 2.

El Júnior Masculí jugava en Alacant front l'Albufereta i perdé el partit, el resultat final reflexava un clar 66-15 a favor del local Albufereta, i es que el líder de la categoria tenia que demostrar la seva superioritat en aquest partit front l'Ondara Júnior que encara no ha aconseguit guanyar-ne cap. Esperem que la truita es gire la propera jornada, on els ondarencs visitaran la pista del veïns de El Verger, que igual que els ondarencs porten tots els partits perduts.

Salut a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

Day 54
taiwan div 7
x12.19 Rattlesnakes vs Taiwan Magic x1.1

Dolta Allstars x1.1 VS Golden Knights x5.49
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%208

x ara tan sols he trobat aquestes 2 apostes. avui la d taiwan em pareix un poc arriscada, ja q els rattlesnakes tenen un 14.5 d mitja, però ja sabeu el q diu la dita: "caù panye amb els seus dolors!"

Pep Sivera ha dit...

molt be xics aixina m'agrada, se que si jo no jugue teniu dificultats en el joc en estatic a un jugador amb el meu dribling atreu molt a la defensa i ens permet anotar cistelles facils des de baix l'anella pero es el que te estar explotat per els megacentros del deporte!!!
bueno tornem a la realitat, menys mal que no vaig anar al partit perque sino entre cesar i jo haguerem aconseguit un magnific 1 de 15 en triples i la destrossa haguera sigut d'escandol, molt be eloi com sempre i supose que la resta tambe, encara que segur que els 5 puntets de cesar son a ultima hora quan el marcador ja estava clar...
a les xiques hi ha que animar-les que es van cascar un partidas (segur que l'anotador no tenia res en contra vostra) es conya ehhh no comencem en la polemica que vos apanya de lo mes...
a pere no li direm res perque sino es posara a parlar i no parara, es veu que en mexic li van tancar la boca i nomes baixar de l'avio li la van destapar!!!
per cert hi ha que saber que jo se que pep te que pasar-li les fotos a lluis pero sempre sabnet que despres de pasar-me-les a mi primer...

elpepgf ha dit...

una cosa!
xq sergio en la foto fa cara d mort! i la cara d lluís no la comentaré... xq fa un poc d por...
pito no he entès la darrera frase, q vol dir "sabnet"? és una paraula trinquetera, tipo "val i net"???

eloiet ha dit...

Molt bona la crònica. No farás una petita crònica del sopar Pep?? Hi han fotos que poden quedar be al blog i unes quantes caretes que demostren que som l'equip amb mes glamur de la competició... no diré res mes.

Pito... 1 de 15 en triples?? Els que toquen anella no conten ehh!! En una cosa si que tens raó... Pere, quina manera de xarrar!! tens mes rotllo que una persiana.

elpepgf ha dit...

ie menudet, parlant d poc un tot: com tens els peuets??? cridem a felip i q page indemnització o no caldrà!!!?
demà o el dimecres faré un article (amb fotos, per suposat) sobre el gran sopar del dissabte!

eloiet ha dit...

Els peus no els tinc massa be, un poc inflats i amb dolor, pero encara puc caminar i moure tots els dits, així que pense que anira passant en uns dies.

Quan faces l'article, no poses les fotos eixes on ixen parts del cos vergonyoses, que tinc una reputació que mantindre!

leilaond ha dit...

jajajaja

ai reputacio reputacio jiji


jo vull vore eixes fotos!! a dmes anian k jo tmb ix! lo menos 2!! jaja


Pito!! a k vam jugar aceptablement??? jeje


Mister no anire a entrenar en tota la semana, tinc el colze fotut, el tobillo inflat i un costipat k n puc ni parlar axina k....asta lany k ve!


aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

eres una mentirosa, xq si q pots parlar!!! q m'has trucat pa dir-me q no vindries a entrenar i pareixies rita barberà!!! t'has fet 4 casalles desprès d dinar, o es q com ahir anaves amb una jaqueteta tan fina pel poli t'has refredat?!!! jejeje

tranqui eloi, q hi ha fotos q no es deuen posar mai en un lloc públic com aquest, com pito desmuntant l'arbre del comambo, parts privades d la gent i coses així, això faré força x a no posar-ho, però faré un lleuger foto-muntatge... jejeje, ja veuràs q xulo!
tinc unes fotos d jordi, sergio i pere, boníssimes!!!
b, i d lluís, q no saps si és ell o una bolva d neu d lo blanc q ix a totes les fotos... jejeje

leilaond ha dit...

soc lluis.

que cabro!!! ya se q pareixc un ninot de neu, pero yo nopuc fer res , es la teua camara.
En el partit no vag fer punts pero si assistencies no valides(cada triple q samollaba cesar) i ,pero, tame en vag fer de valides(unes 3 o 4), i rebots( O i D)
ya em pasaras les fotos no tan privaes, i el muntge, jaja.
pito et vas perdre el gran partit pero b jaja

el dimecres mos vegem a lentreno.

au

elpepgf ha dit...

l'aposta d'avui... d nou tornem a confiar amb els magic... ahir ho veia xungo i finalment vaig apostar x ells: 340.000 dolors a la butxaca! jejeje

Day 55 BET:
Taiwan Division 7
x1.1 Taiwan Magic vs Team Eckx x12.24
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...08&name=League

avui també toca arriscar-se x ells, i si no esteu d'acord "caù panye amb els seus dolors!"
la veritat és q no he trobat cap aposta més, a banda d'aquesta!