dilluns, 29 de desembre del 2008

Bon any nou!

Arriba un cop més el final d'un bon any per al nostre Club Bàsquet Ondara. En la darrera temporada finalitzàrem en un meritori 4rt lloc de l'equip Sènior Masculí en un difícil final de lliga on fins l'última jornada ens jugàrem aquesta plaça front un fort Alzira.
Pel seu costat el Júnior Masculí, finalitzà en la mateixa posició en la taula, 4rt, però sense massa competitivitat, ja que el tercer estava a 3 partits de distància i el cinquè a 2.
L'equip Júnior Femení finalitzà la temporada passada com començà aquesta, oferint un bon bàsquet i guanyant bastants partits. A la fi quedaren en una treballada 7ena posició, a tan sols un punt de les sisenes, i amb les vuitenes ben lluny, a cinc partits!

Cap dels tres equips finalitzà amb balanç negatiu. En aquesta nova temporada, els resultats son un poc més irregulars, però ben segur que els nostres equips aconseguiran jugar molt millor i, estar com sempre, en les posicions altes de la taula classificatòria.

Aprofitem per a felicitar-vos l'any nou, que els dies que ens queden del 2008 siguen els millors de l'any i, per suposat, que els reis vinguen carregats de regals per a tots!

Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

xics, xiques i elements estranys q hi ha x ahi, a tots vosaltres: bon any 2009

elpepgf ha dit...

xiques, avui no entrenarem, eh! q no para d fer gotes i el poli deu ser una piscina!
ja ens veiem el divendres a les 7.30 d la vesprada.

Salva ha dit...

ssisi, excusa barata
que tots sabem que teniu un pavelló per a estrenar!

Pep Sivera ha dit...

bon any a tots menys a leila...(jejeje, com mola emprenyar)
aprofite per a recordar al senior masculi que el divendres s'entrenara per a quedar per a el dissabte sopar que paga el patro!!!! ale a pasar-ho be, i no es bufeu molt que despres no pasem el dopping

elpepgf ha dit...

això, això, el divendres a entrenar TOTS els sènior masculí!!! i el dissabte a les 6.30 al poli per a jugar el partidet a les 7 el partidet!!!
desprès anirem a sopar tots, el lloc està encara per determinar, ja q serà el q trie el patrocinador!!!
toni, et vull puntual a les 6.30 al poli, eh!!!