divendres, 19 de desembre del 2008

La prèvia de la jornada 10

En aquesta 10ena jornada, l'equip que aconseguí la victòria la passada setmana, serà l'equip que descanse. Així doncs, el Júnior Masculí ja no tornarà a la competició fins el proper 18-01-08, ja que en la jornada de l'11-01-08 (11ena) també descansarà.
Ens centrarem amb els equips que sí juguen aquest cap de setmana, ja que és molt el que es jugaran tots dos.

El primer en jugar serà el Sènior Masculí, el dissabte 20 a les 18h. en el poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara, i no farà contra cap altre equip que front el líder, l'Innova Consultores, que arriba amb un balanç de 7-1, mentre els nostres tenen un 5-2 que tampoc està gens malament.
Els ondarencs intentaran aprofitar el factor "pista", per que es quede la victòria en casa. Serà un partit molt difícil, però des d'ací volem convocar a tota l'afició per a que vinga a animar el seu equip en aquest "pavelló descobert" tan bonic que tenim en Ondara i que ben segur no farà gens de fred!

En segon i darrer lloc jugarà l'equip Júnior Femení front el Tavernes de la Valldigna, equip tercer classificat amb un 4-3. L'equip ondarenc te la possibilitat de posar-se amb un 4-3 si guanya al Tavernes, encara que per això tindran que jugar totes les ondarenques un partit gairebé perfecte, sobretot en defensa, i aprofitar els nombrosos contraatacs dels que sempre disposen. Igual que l'equip Sènior, deuran aprofitar el jugar en casa per què siga un punt més a favor.
El partit es disputarà el diumenge 21 a les 16.30h. en el poliesportiu d'Ondara.

Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ja tenim ací la prèvia!
espere q la disfruteu! vaig a veure com van quedar les apostes del cyberdunk d'ahir i posaré les criaturetes a fer algo, q aquesta matinada han finalitzat l'entrenament i tenen q currar-s'ho un poquet més!

* D€$y * ha dit...

buenas!!
pep a hora que esta clara aki le comete lo del partido seniors contra juveniles y cuando lo hacemos antes de el 6 que clara se va que ella tambien kiere jugar!!! jaja
comentalo hoy con tus chicas y dime cuando kedamos! un beso!!

* D€$y * ha dit...

a y tendras que hacer un articuñlo y todo y una encuesta que ese partido sera bueno las veteranos vuelven a jugar juntas !! jajaja

elpepgf ha dit...

no he entès res del q m'has dit, filla...
es q tens un castellà més tancat q jo q sé q!!!
torna-m'ho a dir, però escrivint un poc millor i si pot ser en valencià-català-mallorquí o com vulgues dir-li!

* D€$y * ha dit...

ala esagerado!
joder es facil que prepares un partido femenino de la seniors contra las juveniles ablalo con ellas hoy y ya me dices algo!
que clara esta aki y se lo comente y ella dice que quiere jugar pero que lo agamos el partido antes de 6 del enero xk ella se va otra vez.

y que ese partido se merece un articulo y una enquesta!
hijo no es tan dificil!

elpepgf ha dit...

a q tampoc és tan difícil parlar en valencià????????

Pep Sivera ha dit...

bueno deixant a part les tonteries que puga soltar desi, anem a tornar a les dates del sopar del equip (es a dir jugadors i entrenador) SENIOR MASCULI, jo propose el dia 3 de gener que no hi ha jornada i podem jugar a les birres (que no a les bitlles) al terra o a l'assut no?? i si no pues el dia 9 o 10 de gener no?? que vos pareix?? espavileu que la crisi esta ahi i el patrocinador dira que no ehhh....vamos
ale a entrenar un ratet que dema venen els "bons"