dijous, 18 de desembre del 2008

"Innova Consultores", un líder rocós!

En aquesta nova jornada que encararem el proper cap de setmana, l'equip Sènior Masculí rebrà la visita de l'actual líder de la categoria, l'INNOVA CONSULTORES "B". L'equip del Campello lidera la classificació amb tan sols una derrota i 7 victòries en el seu caseller. Aquesta esmenada derrota fou front l'Onix, equip que està segon classificat amb tan sols 7 partits jugats, però tots ells guanyats. El partit finalitzà amb un ajustat 73-67 i trencava una ratxa de 5 victòries consecutives de l'Innova.
Però hem de mirar més enllà, per què el nostre equip te una bona oportunitat de guanyar als de Campello i aconseguir pujar llocs en la classificació. Hem de mirar tant enllà com en la classificació final de la passada temporada. En el grup "E" de la Segona Zonal trobem un líder, un campió de lliga com l'Innova, que guanyà la temporada 2007-2008 amb un balanç de 21-3, tan sols amb un partit d'avantatge sobre el segon i el tercer, l'Sporting Salesians i l'Alcoi "B".
En aquests tres partits perduts, igual que el perdut en aquesta temporada, l'Innova jugava fora de casa, perdent-los tots ells per resultats ajustats (52-47, 64-58, i 60-58).
Es a dir, que l'Ondara gaudeix d'una gran oportunitat per derrotar el líder de la categoria, sempre i quan jugue oferint tot el seu bon bàsquet, i pujar fins les posicions altes de la taula classificatòria un cop més, per a, esperem, no abandonar-les fins finalitzar la temporada.

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

toma article q m'he cascat així en un momentet i sense pensar-ho massa, eh!
es q la meva tècnica articlil va a més! jejeje

eloiet ha dit...

Això m'agrada mes. T'has documentat i has escrit un article com deu mana.
A vore si no plou i podem guanyar, que no vindri malament.

VAig a tancar ja la paraeta, que me'n vaig al dinar de la Fundació. Espere que no hagen triat un dels restaurants en els que no menges res, encara que els plats tenen noms de 3 linies. La última vegada vaig tindre que tornar a dinar al arribar a casa, que estava mort de fam!! Quin desastre.

_lluis_ ha dit...

bon article jej.Espere que tagrade l'ala-pivot q te passat, jaja.
qin partidas tindrem q jugar per a guañarlos.WEno pep fins dema.

dew