dilluns, 15 de desembre del 2008

El Cyberdunk i el bàsquet en Ondara IX

Un cop més, realitzem un article relacionat amb el joc virtual del Cyberdunk, allotjat en la web http://www.cyberdunk.com/.
Aquesta vegada anem a tractar sobre els contractes dels jugadors. Cada contracte és diferent a un altre i, evidentment, les exigències dels jugadors, també son completament diferents unes de les altres.
Un jugador jove, es a dir, amb una mitja d'uns 25 punts pot cobrar en un equip dirigit per la computadora, al voltant d'uns 3.000 dòlars per dia de competició, mentre que un jugador d'uns 50 punts de mitja pot estar cobrant uns 7.000 dòlars per dia.
La cosa varia quan el contracte d'aquest jugador de 50 de mitja és amb un equip dirigit per un humà. Aquests contractes son ben diferents als que es fan automàticament, ja que és el propi jugador qui li demana al propietari de l'equip quant vol cobrar per dia, quant per victòria a la lliga, quant per victòria internacional... Fins i tot, a l'hora de signar el contracte, el jugador li pot demanar una compensació econòmica al propietari, anomenada "sign fee", aquest "sign fee" és com una compensació econòmica per canviar d'equip. Al mateix temps, també es pot demanar clàusules, on et bonifiquen per aconseguir rècords tant a nivell de lliga com a nivell internacional.
Tot això ho podreu trobar en la web http://www.cyberdunk.com/.
Salut a tots.