dilluns, 22 de desembre del 2008

Derrotes sense mal gust...

El dissabte a les 18h. es jugava el partit del Sènior Masculí de la 10ena jornada de la lliga 2008/2009 front l'Innova Consultores del Campello.
El partit començà igualat completament, finalitzant el primer quart 17-19, en el segon quart els ondarencs punxaren absolutament, ajudats per l'àrbitre principal del partit, el senyor Garcia P., qui xiulava coses molt estranyes als de casa, mentre que per a l'equip visitant regnava una pau arbitral absoluta. D'aquesta manera arribàrem al descans amb un marcador de 29-48 i 13 faltes personals a 5, una estadística un poc desequilibrada...
A la tornada del descans les coses continuaren com estaven, l'àrbitre traient del partit els jugadors ondarencs, expulsà a Sergio i gairebé a Cèsar i els xiulà noves coses inverossímils. Aquest quart finalitzà 6-10 (35-58) i màxim avantatge per als visitants!
En el darrer quart s'arreglaren un poc les coses amb el parcial de 17-7, però ja era massa tard i el marcador final reflexà un impotent 52-65 que no feia justícia al bon joc ofert pel nostre equip.
A la fi un total de 25 faltes personals dels ondarencs per 14 dels visitants; una desigualtat massa gran per a la defensa individual tan agressiva que feien els de l'Innova i que gaudiren de la gràcia arbitral durant tot el partit.
L'anotació: Eloi 12 punts, Pito 9, Pep i Sergio 6, Cèsar 5, Lluís i Fer 4 i Jordi i Pere 3 punts.
El diumenge 21 a les 16.30h. es jugava el Júnior Femení un important partit per mesurar les seves forces per veure si podien aspirar més amunt de la cinquena plaça, i les ondarenques demostraren molt bones maneres, front un dur rival com fou el Tavernes.
El partit començà amb un ràpid parcial del Tavernes de 2-12, però ràpidament les ondarenques sense ganes de deixar-se guanyar fàcil, respongueren amb un 8-2, arribant a la fi del primer quart amb un 10-14. El segon quart estigué molt igualat, amb les nostres furtant nombrosos balons, però perdent velocitat en el contraatac contrari i no podent frenar-les, així s'arribà al descans amb un 22-26 (12-12 en aquest quart).
Començava la segona part i continuava l'intercanvi de cistelles del segon quart, a la fi d'aquest tercer quart 13-14 i 35-40 per als darrers 10 minuts de partit. Però de nou un intercanvi de cistelles (13-15) que no beneficiava a les ondarenques regnà en aquest darrer quart i deixà el marcador final en 48-55.
Un partidàs en tota regla del nostre equip, que esperem que continue millorant en el seu bon joc oferit ahir.
L'anotació: Alba 13 punts, Vane 12, Sandra 10, Carla 7, Leila 4 i Silvia 2.

El Júnior Masculí jugà el partit aplaçat per pluja (com no!) de la 3ª jornada en casa el dissabte 20 a les 16.30h. front l'Adesavi de Sant Vicent del Raspeig, estem esperant la confirmació del resultat, encara que vos podem adelantar que aconseguí la victòria l'equip visitant.


Salut a tots.

9 comentaris:

elpepgf ha dit...

uffff, quines hores d posar la crònica, no???
però es q això d ser dilluns i nadals i pitos i pites... m'ha retrassat la feina i no l'he poguda fer abans, però no passa res, m'ha quedat molt ben cuidaeta! jeje

apostes del cyberdunk per avui (les d sempre):

day 75
Taiwan Division 7
x14.2 Chuck Sexy vs Taiwan Magic x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=408&name=Division%207

Slovenia Division Four
x10.09 Velenje Dilligents vs Nijmegen Matrix Slovenia C x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=136&name=Division%20Four

això d'apostar en contra del magic i dels matrix és una ganga absoluta, eh!!! q bo, ale q "caù panye amb els seus dolors!"

Pep Sivera ha dit...

per pitos no sera que jo acabe de arribar ehhhh!!! bo espere el article de pep felicitant els nadal, recordant les 14000 visites i fent-nos memoria de que el dia 3 de gener hi ha sopar del senior masculi, mes lluiset, que la veritat se lo esta currando...jejej, una cosa, sergio wifi no podra vindre a sopar ja que no hi ha manera de justificar que es del equip perque el seu amic el panchito del arbitre es va emportar la fitxa, jaja, va estar be aixo de soltar-li, !PERO QUE MALO QUE ERES!!!JEJEJE

leilaond ha dit...

Pep ui nia entreno???

la_ilu ha dit...

no, no ia entreno, ai em estat desi i jo fent les gfambes al poli, i no a aparegut ni deu, xo b...

el partit contra les senior xiques... volia preguntar si vos pareix millor este diumenge 28 (trobe), contesteuli a desi, ja k ella u organitza...

altra cosa.. com k jo no estic convidà a eixa sopa del senior masculí??? jaja com a bona delegà tocaria estar almenys convidà...


weno gent si no ens vegem, bones festes

elpepgf ha dit...

bona nit!
en efecte no hi havia entrenament, xq jo he tingut una reunió aquesta vesprada i m'han avisat aquest mateix matí, i he arribat a casa farà 20 minuts... tinc el cap pa l'arrastre...
el q he fet ha estat avisar a les q tenien q vindre, però com no sabia q avui vindrieu no vos he avisat a cap d les 3...

el 28 jo no puc ilu, estic d'acampada a benissivà el 27 i 28! però si totes poden el 28 quedeu i ja està!

i sàpigues q no estàs convidada al sopar xq no ets component del sènior masculí, més q res xq el patrocinador és qui paga aquest sopar i li va dir a rafa q pagaria sempre i quan anàrem tan sols els jugadors, sense les novies ni res, xq està curtet d peles... així q si no venen les novies, tu... ejem!
"te ha quedao claro, o q?" jejeje

leilaond ha dit...

gracies x lo d k jo n anava a nar xo en fi, acostumbra ja... em dona iwal


i..ilutacaba d pegar una supr vacila k la flipes jajajaj

elpepgf ha dit...

d vacilà res! he dit exactament el q li va dir el patrocinador a rafa, q podia pagar un sopar o dinar, però tan sols x a 12! i tan sols jugadors!
a més, jo no tinc xq donar-vos explicacions sobre això, si voleu alguna cosa, com anar a sopar li ho dieu a rafa! ala, va!
i leila, no se si vas dir q vindries o no a entrenar xq com te'n vas anar correns... i no vas contestar!

eloiet ha dit...

Ie Pep, que passa. Mira el Cyberdunk que t'he enviat un PM, ja em dius algo al respecte...

elpepgf ha dit...

resposta enviada, el q tu trobes millor farem!

JUGADORS DEL SÈNIOR MASCULÍ:
A TOT AIXÒ GENT, HEM QUEDAT EL DISSABTE DIA 3 DE GENER PER FER UN PARTIDET CAP A LES 19.30H. ENTRE TOTS NOSALTRES I DESPRÈS ANAR AL SOPAR DEL PATROCINADOR, aneu deixant comentaris al respecte sobre si podeu vindre o no podeu vindre o no vos dona la gana d vindre o si q vos dona la gana d vindre... o qualsevol parida q se vos ocòrrega! jejeje