dilluns, 15 de desembre del 2008

Primera victòria, derrota i aplaçament, de nou!

El primer partit jugat aquesta jornada per un representant del nostre poble, fou el Júnior Masculí, qui per fi finalitzà en victòria.
Tal i com apuntàvem en la prèvia d'aquesta jornada, els nostres aprofitaren la visita a la pista d'El Verger per guanyar per un ampli resultat de 29-55.
Els ondarencs realitzaren un bon partit, però fou en una excel·lent segona part, on aconseguiren despegar en el marcador, ja que al descans el Júnior d'Ondara tan sols portava 9 punts d'avantatge.
En l'altre partit jugat en aquesta jornada, l'equip Júnior Femení perdé en la seva visita a Pego per tan sols 10 punts: 61-51.
Les xiques d'Ondara visitaven el "PABELLÓ" de Pego amb ganes d'endur-se la victòria, ja que porten molts anys sense guanyar a les pegolines.
Les ondarenques aguantaren els tirons del Pego fins el minut 7 (14-10), on un parcial de 10-1, feia acabar el primer quart amb un clar marcador de 24-11 i pareixia que aniria a pitjor, ja que l'inici del Pego en el segon quart fou com un cicló, parcial de 8-2 i la diferència que se n'anava fins el 32-13. Però lluny de deixar-se guanyar les ondarenques començaren a lluitar tots els balons amb molta força i aconseguiren arribar al descans a tan sols 9 punts: 38-29.
El tercer quart estigué completament igualat, amb un intercanvi de cistelles, arribant al darrer quart amb 48-37.
En el darrer i últim quart continuà aquesta igualtat, sent un i altre equip incapaços d'anar-se'n o de reduïr la distància. Finalitzant el partit amb el ja esmenat 61-51.


El partit del Sènior Masculí front el Casino Campello fou un cop més aplaçat. Aquest partit ja venia aplaçat per pluja de la 3era jornada. Queda pendent de posar una nova data i de veure quan es dignen els polítics ondarencs a fer-nos un PAVELLÓ COBERT.

Salut a tots.

17 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, resum d la jornada, disculpeu el retràs, però he tingut un dia un poc atropellat!!!
supose q estareu tots x ahi encara q no comenteu res, no?
o m'hauré quedat jo tot sol en aquest bloc...
aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, estic sol en el bloc!!!
auxiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, m'he quedat tancat en aquest bloc i no sé com eixirrrrrrrrrr d'acíiiiiiiiii!!!

AJUDEU-MEEEEEEEEEE!!!

elpepgf ha dit...

aprofitant q m'he quedat tancat ací i q no tinc res més a fer ara mateix q esperar a q algú es digne a traure'm vos faig memòria q el dia màxim per a pagar la loteria és EL PROPER DIMECRES 17!!!

eloi, rafa diu q et guarda els dècims, q a finals d setmana o algo així els tindrà!

leilaond ha dit...

eh tu!

jo comente xo n et trec dl blog jaja kdat tancadt kdat! liu dire a ma mare k liu pague! jo n tin un duro! deixeumeeeeeeee jaja


aeu aeu bona nit!

elpepgf ha dit...

puffff! quin aborriment! uuuuuuaaaaaaaaaaaooooooooooo!!! bon dia! això d'estar tancat al bloc i no tindre res a fer és molt dur, ja q estem ací vos deixe l'aposta d'avui del cyberdunk:

Day 69 BET:
Taiwan Division 7
x1.1 Taiwan Magic vs Yilan Civics x12.39
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...08&name=League

si continueu sense confiar amb els magic: "caù panye amb els seus dolors!"
sabeu la d coses q un pot descobrir estant tancat en el bloc??? es q internet és infinita, eh!!! jejeje, he vist unes coses aquesta nit... ai mare!!!

eloiet ha dit...

Buenas, com va tot?? Ja feia temps que no entrava per ací... es el que te tindre faena i ademes fer-la.

Pep, a vore si el divendres arregle el tema en Rafa d'una vegada.

Per cert, sabeu algo de Toni?? esta a Russia o esta per ací? Es que fa 12 dies que no entra al Cyberdunk i els seus jugadors apareixen com a Inactive. Si no entra pronte li llevaran els jugadors i els posarán a la venta com a inactius... menuda putada no??

elpepgf ha dit...

ja ho crec q és una putada... joder!
se n'anava x ara a rússia, el q no sé és si encara estará x allí o ja haurà tornat i anirà d cap amb la feina (com tu... jajajaja)

aiiii! quin aborriment comença a ser açò d'estar tancat ací dins del bloc... menys mal q d tant en tant entreu a fer comentaris!!!

leilaond ha dit...

Pep i ma mare kuan veu a rafa xa pagarli lo d la loteria??!?

kina foto mes borrosa! jaja me reconegut pel flekillo! jaja


b aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

leila la loteria les xiques me la teniu q pagar a MI!!! a més tardar demà dimecres!!!
pareix ser o q no t'enteres o q passes dels meus comentaris anteriors...
en part ho entenc, xq a l'estar ací dins tancat pareix q comente massa i no podeu llegir totes les "absurditats" q comente... jeje

eloiet ha dit...

Ie Pep, estava mirant el teu equipet del Cyberdunk i que has fet amb els jugadors!! Ahh ja t'he trobat... t'has comprat un altre equip!!!

Quin viciat estas fet, je je

Apart, que menut que es el mon, tens en l'equip a Alberto Leite, ex-company meu en els Zagreb Lions de Croacia les temporades 5 i 6. Si continues fitxant d'eixa manera podrem fer amistosos com deu mana en poc de temps.

Jo haig de buscar un C nou per a l'equip, ja que el que tinc diu que vol jugar en un equip Computer d'una divisió molt baixa per a fer estadistica a saco i guanyar el MVP la emporada següent... quin tonto

elpepgf ha dit...

q tio... en lloc d guanyar títols q és el més interessant! eixe és com raúl, o com cristiano ronaldo... les individualitats x dalt d tot...
pos volia comprar l'altre equip x a la temporada vinent, però estava aquest matí tot ociós mirant equips en les classificacions i he vist q aquest anava primer, tenia prou cash i m'he dit "au, a x ell!"

però "pep lo" i "jo hosoc" estan ahi x equivocació... xq no em vaig adonar q se'ls acabava el contracte ahir... i ara no els puc re-fitxar amb els ballistic missles fins passats els 4 dies d plaç! una errada q x sort no serà important xq els partits q venen ara son facilets... i els he posat en l'altre equip! jeje

Pep Sivera ha dit...

a vore aixo de les individualitats de raul sobraba perque el tio sera tot lo malo que tu vulgues pero no juga per a ell, mes que res perque no te recursos per a fer-ho, no com eto'o que nomes volia que tirar el penalti i mira, va tindre que acabar marcant com raul, de baix de la porteria...jejeje que malo!!! a tot aço jo en cap moment parlat del partit, nomes he comentat el del penalti. i final!!

mes coses, pep per on s'entra al blog per a quedar-me tancat, es que tinc unes ganes de vore el que te internet per la nit que flipes.
a pero la loteria es paga??els diners no son per a cadascu??quin rollo no??jejeje
per cert trobe que Tin-Tin (es a dir joanvi) torna el divendres, per si algu vol saber si es ell el estudiant que es va carregar la policia en grecia!!!jeje que cruel que soc!!
bueno leila a tu no et dire res, bueno si, que nomes fas les canastes quan et peguen per tots els costats!!!ERES UNA CRACK!!!jeje
ale a pasar fred x ahi un rato!!

elpepgf ha dit...

sí, sí, sí...
tal i tal i tal i tal, bla, bla, bla...
avui les apostes estan com sempre ultimament:
aposteu en contra dels taiwan magic d la divisió 7 d taiwan, passe d posar l'enllaç el q donen (q és x12), etc, etc, etc...
i si no sabeu entrar vos passeu el dia tancadets com jo ací al bloc i veureu com acabeu desqueferant-vos!!!
sí pito, sí, la loto s'ha d pagar, evidentment! xe! q coses dius: quedar-te els diners...

XIQUES PORTEU-ME AVUI ELS DINERS, Q SI NO RAFA SE'N RECORDARÀ DE TOTA LA MEVA FAMÍLIA I JO NO TINDRÉ LA CULPA!!!
em podreu trobar, tal i com entreu al bloc al segon article d la dreta, entre les paraules "bona" i "jugada"!
ací vos espere, q no tinc res millor x fer...

leilaond ha dit...

Pep pos aclarixte tu amb ma mare jaja wn bee anire a pagarteeeu jolines....

Pito...jo o fag tot dl reves! kuan marreen d galtaes es kuan les fag si n! jaja


ale aeu aeu

elpepgf ha dit...

les apostes d'avui:

x a variar aposteu en contra dels taiwan magic d la divisió 7 d taiwan... bla, bla i bla... "caù panye amb els seus dolors!" i amb les seves neures i tot això! i bla i bla i blablabla...

eloiet ha dit...

Pep, cada vegada t'ho curres menos ehh!! No m'agrada eixa falta de motivació. Potser unes vacances nadalenques no et vinguen malament.

elpepgf ha dit...

es q, trobe q se m'ha apegat això d q la gent no entre a comentar, i jo els comentaris q faig son mollllttt breus i sense trellat...
jeje, així i tot em fa gràcia! q gràcia, tu!!! jejeje

elpepgf ha dit...

va toca, tens raó! vaig a currar-m'ho i vaig a fer un articlet sobre el proper partit front el líder... a veure q tal es queda!