dimecres, 10 de desembre del 2008

El Bàsquet Ondara visita Vitòria

El passat diumenge 07 de desembre es disputà el partit d'ACB entre el Tau de Vitòria i el Fuenlabrada, on tingueren el plaer de gaudir de la representació d'un membre del Club Bàsquet Ondara.
Ací vos deixem amb unes fotos del partit, que guanyà finalment el Tau per un 86-74, encara que el partit fou més ajustat del que diu el marcador. Destacaren en el partit Prigioni, Rakocevic i Splitter per part del Tau, amb 16, 17 i 21 punts respectivament, mentre que pel Fuenla destacaren Valters i Oleson, amb 19 i 14 punts respectivament.


Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

no vos fa un "poquiu" d'enveja??? l'any passat ja vaig anar a veure el tau - reial madrid, també a peu d pista, però en l'altre costat, estava just darrere de la banqueta del r. madriZ!!! jejeje

quin goig, no???

Pere ha dit...

La veritat és que me n´has fet moltíssima d´enveja!!!!Has despertat a la bèstia i no tindré mes remei que penjar totes les fotos de Mexic,Dins de la piscinota i amb el mojito a les mans!!!!jajajaja!!Jo no volia però m´has obligat!!
El Pais Basc genial,no?jo tinc moltes ganes d´anar.

elpepgf ha dit...

sí q es una passada, sí! tu veus açò tot sec i ple d'urbanitzacions i arribes allí i son tot poblets al mig d boscos i boscos i més boscos!!!
ara, feia un fred q es pelava! el termòmetre no va pujar mai dels 9 graus... quan eixiem pel matí d l'hotel estàvem a 2 graus, 3... i al migdia feia una calor!!! fins a 9 graus q vam arribar a estar! jeje
l'any vinent tornarem a repetir, trobe jo! es q tenim uns amics allí, i ens passem els dies amb ells pegant voltes i fent visites a tot el q es puga visitar, els bascos son autèntics!!!

peazo enquesta personalitzada q m'he cascat!!! voteu, voteu, q tan sols tenim 2 dies!!! jejeje

elpepgf ha dit...

xics, xiques, gent d be i d pau, ací vos deixe l'aposta d'avui:

Day 64
Taiwan DIVISION 7
x12.28 Blog.tjnba.com Cougars vs Taiwan Magic x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=408&name=Division%207

x a variar un poquet apostarem en contra dels taiwan magic, però si algú no se la vol jugar x ells, ja ho sap: "caù panye amb els seus dolors!"

leilaond ha dit...

Pep....

kin articles mes aburrits....

jaja

i si es pasaren els entrenaments dl divendres a les 4? molt impossible?

poc mes a dir aeu aeu aeu

la_ilu ha dit...

Noooo, per la nit, k si no jo no puc anar!!

elpepgf ha dit...

si voleu entrenar el divendres a les 4 parleu-vos-ho entre totes i si podeu la majoria, pos millor!
però parleu-ho JA!!!
per mi millor, també!

* D€$y * ha dit...

que caxondeo de entrenamientos llevais! a mi eske a no ser k trabaje por la mañana no me da tiempo a ir! y mañana que podria ir me voy al dentista!