dilluns, 2 de març del 2009

La victòria del Júnior Femení torna a ser l'única alegria de la jornada!

Una nova jornada "negra" ens deixa tan sols la victòria de l'equip Júnior Femení, mentre el Masculí perdé els dos partits que tenia el divendres i el diumenge i el Sènior Masculí, ni tan sols es presentà per jugar el seu partit en Onil.

Aquesta jornada començava el divendres, amb la visita del Júnior Masculí a Alacant, per jugar el partit aplaçat de la jornada 13 front el Don Bosco. En una primera part molt igualada, l'equip ondarenc, aconseguí arribar al descans un punt dalt al marcador, però el tercer maleït quart de tots els equips ondarencs els passà factura amb un parcial de 20-4 per als locals. Finalment els ondarencs perderen per 56-40 en un lluitat partit. En el partit del diumenge en Altea els nostres jugadors van quallar un gran partit, remuntant en la segona part i perdent finalment per tan sols 4 punts: 62-58.
Hem de destacar d'aquest partit les grans anotacions de Lluís i Niko amb 15 punts cadascú, i com no, la del flamant fitxatge: Joan, amb 24 punts.

El dissabte jugava el Sènior Masculí en Onil, front l'Onix. I degut a les nombroses baixes que hi havia, els 5 membres que tenien que anar tot sols a jugar aquest partit, decidiren no fer el viatge fins Onil, ja que a més de ser-ne tan sols 5, un d'ells estava lesionat i no podria aguantar tot el partit. Així doncs la Federació li llevarà un punt a l'equip ondarenc per sanció i deixarà el resultat del partit en un 20-0 per no presentar-se!

Per la seva part, el Júnior Femení, donà la cara alegre de la jornada, al guanyar en casa a l'Altea. El partit fou menys complicat que el de la primera volta, amb un gran primer quart, on les ondarenques realitzaren un bona defensa pressionant, aconseguint recuperar nombroses pilotes i fent cistelles al contraatac, arribant a la fi dels primers 10 minuts amb un 23-4. En el segon quart les d'Altea apretaren un poc més aconseguint un parcial de 17-8, arribant al descans amb un marcador de 40-12. El tercer i el darrer quart foren bastant semblants amb parcials de 20-10 i 25-10, arribant a la fi amb un marcador de 85-32, que donava la victòria al conjunt ondarenc.
Com a anècdota del partit quedà l'àrbitre, qui feu moure a tot el públic que estava veient el partit darrere de les banquetes, a l'altre costat del camp; al·legant que no hi havia més de 2 metres de distància fins a la pista. Tan sols aconseguí que gent del públic agafara un metre, i medís la distància que era de 4.70 metres i, que durant tota la segona part tinguera més pressió, amb el públic esperant una errada d'ell per tirar-li-la per cara.
Anotació: Alba 15 punts, Vane 14, Sandra 13, Carla 21 i Neus 5 - cinc inicial - Leila 11, Sílvia 6 i Andrea 0.

Salut a tots.

24 comentaris:

elpepgf ha dit...

les enquestes sempre tenen raó... la opció a triar era la primera, feia por tindre eixos dos partits en 3 dies... i d fet així va ser, derrota ajustada en pedreguer i no presentació x falta d gent en onil...
menys mal q ens queden les xiquetes x a redimir-nos!!! jeje
els júnior fou una llàstima q no guanyaren el divendres. esperem q el nou fixatge, josé, els puga ajudar molt!

Rafa Durá ha dit...

Enhorabuena!

Lo del árbitro en fin... hay mucho friki suelto por ahi xDD

elpepgf ha dit...

gracias valero. la verdad es q no me podía creer, cuando me decía q se fuera la gente d destrás d la banqueta, xq había 4.70 metros, xq luego lo midió un padre, para caxondeo... pero bueno!
oye, teneis q seguir con la defensa d la segunda parte, xq a las mías les costaba bastante subir el balón, pero tienen q saber recuperar rápidamente su posición en la zona! a seguir adelante q, para mí, habéis mejorado respecto a la primera vuelta!!! suerte!

Rafa Durá ha dit...

Hay árbitros que no se dan cuenta de que están pitando en competiciones normales y si ellos no pitan "perfecto" ni tienen intención de ello... no pueden coger y pedir que todo sea perfecto (lo de que el delegado de campo tenia k esperarle en la puerta del polideportivo me mató xD).
Si la gente se hubiera quedado detrás de los banquillos el no podia pitarte para nada una técnica eh, eso se lo inventó.

Y respecto a lo de las mias... se va mejorando bastante, pero esk llegan a los partidos y muchas se pierden y no tienen claro muchísimos conceptos... pero bueno, a ver si ganamos al Comenius y luego en la fase final esa hacemos algo xDD

Y vosotr@s a ver si superais al Pego y respecto a lo del Senior Masculino pues a tirar para delante... suerte!

_lluis_ ha dit...

pep, vam perdre contra l'altea de 4!!! partidas de joan amb 24 punts, yo 15 i niko 14. vam star ai fins al final del partit. va ser una llastima la derrota. weno ya xarrem dew.

garrot i pa dur ha dit...

xe lluis ho has contat malament: casi REMONTADA HISTÒRICA del juniors en altea. el jugador més important va ser el delegat d'equip, encara q també van jugar lluis(15 punts),joan (24 més gorro històric), nico(15), vicent(sense expulsió), sergi, Javi(el incansable i victor(el karateka)

elpepgf ha dit...

karateka!!!!??? q va fer víctor??? lo d javi no m'estranya, xq el xaval no para d córrer amunt i avall! lo d vicent si q és un pelet més estrany, com q no el van espulsar??? tinc q veure eixa acta, no m'ho crec!!! lo d niko i lluís també ho done x normal (o gairebé normal) i lo d joan era un poc esperable, vull q em conteu el gorro eixe històric, q va ser amb el cap i sense botar o q???!!! jeje

elpepgf ha dit...

apostes x avui al cyberdunk:

Day 60
Chile Division 9
[b]x10.96 Puerto Kevlar [/b]vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

Switzerland Division 3
x1.1 Nijmegen Matrix Bet vs [b]Los Vipers x11.24[/b]
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=614&name=Division%203

els washington generals han baixat un poc, jo avui agafaré la dels matrix, q està a x11, però "caù panye amb els seus dolors!"

lluís t'he contestat el pm q m'havies enviat!

eloi, avui a arrasar, q tornem a jugar els 36 minutets d rigor!!!

eloiet ha dit...

Ie, com va tot!! Una putada lo del cap de setmana, pero jo hauria fet el mateix. A vore si el cap de setmana podem fet un partidet aseat i recuperar el animo, que falta mos fa.

Enhorabona a les xiques!! 85 punts en un partit, no recorde l'última vegada que vam fer eixa anotoció els seniors.

Pep, a vore si tornes a donar-li minuts a Reballador, que s'estan escapant els dos primers en anotació i ha perdut la primera posició en asistencies!! Per cert, bons partits els últims amistosos, guanyant equipets prou aseats. La cosa pareix que funciona be!

elpepgf ha dit...

x això deia lo d tornar als 36 minuts! ja he vist q l'han passat, ja! eixe tio és un lastre!!! jeje, a veure si aquesta vesprada aconseguim un triple doble o un quadruple doble!!! jeje, no estaria gens malament!!! i uns 40 puntets (o més...)

garrot i pa dur ha dit...

no lo de karateka ja venia d'abans. i lo del gorro de joan va ser q un tio fa una entrada i conforme toca el balé el tauler bota i li pega manotà i despres l'agarra. No pues vicent va fer 3 personals i au

elpepgf ha dit...

llorenç, el q s'entén del teu comentari sobre el tapó és el següent: q un d'altea va fer una entrada i, suposadament, joan li va fer un tapó q va rebotar en el tauler i desprès el va agafar, no??? si és així em puc posar una medalleta, xq la teva descripció del tapó és "infernal"!!!
ets un poquet estrany fent comentaris, fill!!! es nota q no en fas molts... jejeje

garrot i pa dur ha dit...

xe pepe mecaguen l'ou! no va ser aixina el divendres te'n faré un com eixe xa q el vegues en primera persona.

elpepgf ha dit...

es q... tal i com t'expliques la cosa està xunga... jeje! b, ja m'ho diràs!
l'aposta d'avui xavals és pa variar pal washington generals:

day 60
chile division 9
x1.1 Washington Generals vs Pudahuel Italians x18.23
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

i "qui no vulga pols q no vaja a l'era!", o no era aquesta la frase màgica...??? pos ara no ho sé...

elpepgf ha dit...

ie! ací no comenta ningú, o q!!! vaja kk d bloc... jeje
eloi! qui em manaria a mi acceptar eixos amistosos front equips amb mitja tan gran... avui juguem front els Memphis Martians d 73.57 i nosaltres tenim un "irrisorio" 44.6!!! jeje
avui les estrelles no rebran massa boles, així vos tindré descansats x a demà q toca lliga un altre cop! q quede clar, q si no desprès vas x ahi rajant!!! eh!!!

eloiet ha dit...

Home, en el partit de hui t'has passat un ratet. A vore quina tocata mos arreen. Demà a vore si tornem a fer bons partits, que el lider de les assistencies s'ha escapat un poc!!

*..alBetaa..* ha dit...

jo si qe antenc lo de joan jaja pep, seras tu q ets curt d mollera??? wenuu pr fi me pasat...jojo...sort el dsabte...

garrot i pa dur ha dit...

veus pep esque eres un cafre. la gent ho enten!

elpepgf ha dit...

home, normal!!! xq alba i tu jugueu a veure qui escriu amb menys lletres i tota aquesta gent vos podeu entendre facilment, xq esteu acostumats... joé!

elpepgf ha dit...

home! la tocata tampoc ha sigut tan gran: 174-85... no han arribat als 100 punts d diferència, jejeje! però he aconseguit el q volia, així tots estan amb stamina x damunt del 95% i reballador, q a més a tingut q jugar més d 24 minuts (38), xq chuck norris pareix vicent amb els júniors o felip amb els sèniors, q sempre busca l'expulsió!!! ara està al 97%, ideal x a demà cascar-se 40 punts, 20 assistències, 10 robos i 20 rebots!!! jejeje i 10 xapes, ja q estem!!!

n3us ha dit...

Mister quin partidàs eehh??? vam jugar de categoria...UEEE ja ens toca sopaeta ueee jajajaja!!!!


Per cert m´han dit q el partit no l´has pogut canviar...( ja q no a mi no m´has enviat el sms...q fort) Aleshores q feu??? aneu cap a Benifaió el dissapte???...

bueno...ja parlem....vaig a filosofar un ratet...!!!




muaksss

elpepgf ha dit...

pos clar q tenim q anar a benifaió el dissabte!!! q vols q ens donen el partit x perdut, ens lleven un punt i ens sancionen econòmicament, si home!!!
sopaeta??? quina sopaeta??? ja vos vaig dir q no estic gens content amb vosaltres, xq esteu fallant a una barbaritat d'entrenaments, així q...
a més, x si no t'has adonat, he enviat sms a les 5 q tenen q vindre a jugar i poden!!! a les q no, pos no fa falta dir-vos res!!!
ale, i me'n vaig ja a tancar q ja ho he tingut b avui... vaja dia...

n3us ha dit...

Joder mister...!!! ja et vam avisar de q no podiem anar...la culpa no es nostra...ja et vam dir q si no es canviava leila alba i jo no aniriem...No cal q et poses axina...!!!


au bona nit...

elpepgf ha dit...

sí i vos vaig avisar q en entrenament q estiguereu totes parlaríem d quin dia venia millor jugar aquest partit, però com ni veniu a entrenar ni res... pos no ho vam poder parlar abans del diumenge...