dilluns, 30 de març del 2009

Jornada suspesa

La jornada del passat cap de setmana acabà finalment suspenent-se, degut a les inclemències meteorològiques.
Mentre l'equip Sènior Masculí descansava aquesta jornada, els equips Júnior Femení i Júnior Masculí tenien que jugar el diumenge per la vesprada en el "pavelló descobert" d'Ondara, però ja que els tècnics encara no han tingut temps de reparar les nombroses goteres que han eixit en el sostre de l'esmenat "pavelló descobert" no pogueren jugar els partits front l'Alboraia i el Verger, respectivament.
L'assumpte és més gros encara, si tenim en conter que aquesta era la segona jornada en tota la temporada en la que els nostres equips podien disposar del "pavelló descobert" ja que sempre que juguem dins de casa, coincideix en que hi ha diversos actes que ens impedeixen jugar els nostres partits en el nou "pavelló descobert de la vila, com reunions d'ames de casa, concurs de boixets, fires gastronòmiques...

Esperem que la propera jornada es puga disputar el partits del nostre equip Sènior Masculí, que jugarà en El Campello, davant l'Innova Consultores el diumenge 5 d'abril a les 11.45h., mentre el Júnior Masculí descansarà i el Júnior Femení ja ha acabat la lliga, a falta de posar data per aquest darrer partit.

Al descanar, el nostre equip Sènior Masculí va fer un partidet-paxangueta el dissabte de matí. Demà, dimarts, podreu gaudir del resum i la crònica-anècdota d'aquest gran esdeveniment.

Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

alaaaaaaaa
ja ho teniu ací!!!
això sí, demà faré el resum bo!!! el de la paxangueta!!! jejeje

leila es nota q tu tan sols estaves d cos present ahir en el poli, no??? xq vam dir i re-dir q el partit no es jugara entre aquest dimecres 1 d'abril i el proper dilluns 6, xq les teves companyes estan en roma!!! es a dir q tan sols podríeu jugar tu, neus i alba, encara q si voleu, jo dic a la federació q el posen aquest cap d setmana i au, eh!!!

b, res més xics i xiques, tan sols una advertència (x als sènior): prepareu-se x al resum d demà xq en tinc algunes preparades q aniran al coll dels respectius........... jejeje

garrot i pa dur ha dit...

crònica-anècdota ja!

garrot i pa dur ha dit...

pep, bep, beo, peo: eres un cabró, com t'apanya fer esperar al personal. Mira que demà, com estaré ansiós per llegir la crònica no aniré a classe i si suspenc serà culpa teua

FER

elpepgf ha dit...

a mi no em tires les culpes!!! si suspens serà x culpa teva, d'haver vingut el dissabte a jugar i haver-t'ho passat tant bé i no ajudar al pobre d ton pare a tallar la bardissa!!!
ara ton pare estarà cabrejat amb tu xq suspendràs i xq no li vas tallar la bardissa, cosa q tindrà q fer ell quan tinga un ratet, tot sol! pobret!!!

ala, vaig a fer unes coses i em pose amb la crònica-cronicril!

elpepgf ha dit...

jejejeje, ja tinc l'article preparat!!! jejeje
q faig el penje o l'aguante un poc més... jejeje
vos faig esperar???