divendres, 20 de març del 2009

La prèvia de la jornada 21

Aquesta nova jornada començarà amb l'enfrontament del Júnior Masculí front l'Albufereta, el dissabte 21 a les 16h. en el "pavelló descobert" d'Ondara. Serà un partit molt complicat per als ondarencs, ja que jugaran front el líder de la categoria, encara que deuran aprofitar el baix moment de forma del conjunt visitant, ja què dels darrers cinc partits tan sols n'han guanyat 2. Els nostres deuran jugar un bon partit si volen sorprendre'ls.

A les 18h. i també en Ondara jugarà el Sènior Masculí front l'Alacant. Serà un partit molt dur i complicat, ja que els de la capital compten amb jugadors molt forts físicament i molt ràpids, i a més estan en un gran moment, amb 3 victòries consecutives. Els ondarencs han de trencar ja la mala ratxa, que s'està allargant massa i per primera vegada en tota la temporada tenen balanç negatiu de 8-9, mentre els d'Alacant tenen un 9-9.

El diumenge 22 a les 17h. de la vesprada jugarà el Júnior Femení en Tavernes. Les de Tavernes eixiran a tope, ja que es juguen la tercera plaça amb el Pego, qui en cas d'empat es quedaria aquesta plaça. Les ondarenques han de demostrar que la derrota del passat diumenge front el Pego fou tan sols per culpa de l'àrbitre i tindran que jugar de nou un gran partit per intentar derrotar un dels equips de la part alta de la taula.
El bus eixirà a les 15h. des del Prat.

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

què!!!!??? vos pensaveu q faria pont i no faria la prèvia, eeeeeeeehhhh!!!??? pos no!!! ací teniu la prèvia!!!

toni, estàs bé!!! no córregues tant q acabaràs fen-te mal, home!!! jejejejejejejeje

leilaond ha dit...

Pep no puc anar a entrenar... tinc la ma i el peu fets un ask!


wenoo xauuu

elpepgf ha dit...

intenta no fer cap animalada i estar "bona" x al partit del diumenge (lo d animalada vol dir q intentes no eixir el div. i dissabte i si ho fas q siga amb calma...)
a veure si aconseguim guanyar aquestes ties, q seria un triomf súper important!!!

la darrera aposta d la temporada: aprofiteu-la!!!

Day 77
Chile Division 5
[b]x10.19 San Javier White Sharks [/b]vs 1919 Chicago Black Sox x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php...e=Division%205

encara q si no voleu aprofitar-la: "caù panye amb els seus dolors!"