dijous, 12 de març del 2009

El "Tourmalet" del Júnior Femení

La passada jornada, l'equip Júnior Femení començà una sèrie de 4 partits consecutius que l'enfrontaran als 4 primers classificats de la lliga.
El dissabte passat jugaren el primer d'aquests partit en casa del Benifaió, el segon classificat en la taula i què tan sols porta 2 partits perduts, tots dos front el líder.
Aquest diumenge 15 les nostres "guerreres" jugaran en Ondara front el Pego, el quart classificat i contra qui, en la primera volta, perderen per tan sols 10 punts (61-51). En aquesta segona volta intentaran batre a les jugadores del Pego intentant aprofitar el factor "pista", ja que del "pavelló descobert" d'Ondara és ben difícil emportar-se la victòria!
En la penúltima jornada, el diumenge 22 de març visitaran la pista del Tavernes, contra qui perderen en Ondara per tan sols 7 punts: 48-55. Intentaran donar-ho tot, per emportar-se la victòria de la dificilíssima pista del Tavernes.
I ja, en la darrera jornada, el 29 de març, rebran la visita del "tot poderós" Alboraia, equip que no ha perdut, encara, cap partit, i qui en la primera volta arrasaren la pista front l'Ondara amb un clar 91-36.


Així doncs, les nostres jugadores han de donar-ho tot per intentar emportar-se les victòries front el Pego i el Tavernes, ja que front l'Alboria és gairebé impossible i front el Benifaió també ho era...


Salut a tots.

9 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala pos, nou article, amb gran actitud articlil i nou tema d debat!!!

podran les xiques amb el pego i el tavernes!!!!!!!??????

eloiet ha dit...

Pep, saps ja si podras vindre al partit del dissabte... no es que em preocue la teua absència per al joc de l'equip, es perque tinc sopaeta en ma casa i tinc que tornar a tota castanya per a encendre el foc i tot això, perque sino soparem a les tantes i els animalets dels meus amics si no els tires pienso pronte... uf quina por!! Si vas al partit i tornes només acabar, jo m'apunte en tu.

elpepgf ha dit...

sí, ja, clar!!! estàs acollonit d q no vaja... ja sé q sense mi ja no saps jugar, necessites eixes assistències a la palma d la maneta tan exactes, perfectes i directes q et done!!! d fet, tots ho saben, i x això no rajarà ningú el meu comentari!!! estic segur!!!

ah, x cert, sí q aniré! i tornarem volant, més q res, no x l'equip, ni x la boda, si no xq em preocupen molt els pobres famolencs dels teus amics!!! xq si arribes amb el temps justet, estic segur q et menjaran les mans a tu, xq si son com tu d golafres o estan prop d'eixa golafreria q demostres en els sopars i q no deixes res x a ningú en els plats i "copes", la cosa pot ser alarmant!!! jejeje

elpepgf ha dit...

ie, però ningú diu res sobre el "súper" article q m'he cascat sobre les xiques, o q!!!!!!!!! estic ofés!!!

xq el cyberdunk dels ouets no em deixa entrar...??? aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
clar, com fa gairebé un mes q no els faig cap article, pos han dit: "anem a fotre a este tio...!"

garrot i pa dur ha dit...

ieee pep, et recorde que demà em tindràs ahi a l'oficina donant per sac per a que em poses lo dels comentaris!

si parles tant de les xiques nosaltres no sabem que dir!

FER

elpepgf ha dit...

colló, pos digueu q son guapes, o q son simpàtiques, o q no les conegueu i q voleu més articles sobre el sènior masculí, jo q sé...
o canvieu d tema ràpida i experimentadament, tal i com fa pere... q, tot siga dit, se li dona d perles, eh!!! jejeje 5-2

CarLa ha dit...

Hollaa!!
( a tots)
Pep , que el divendres ( osea dma)
no puc anar a entreno, esq el disapte per la vesprada tinc concert, i be em toca anar a l'ultim assaig, sols era aixo, que al final el disapte x el mati si q vaig a vore com apunten, una cosa si veus a sergi dilui x a que si en veu q no sestranya, gracies era tot, adew

elpepgf ha dit...

oido barra!
ai carla, filla! quina patidora estàs feta!!!
no cal q li digues a ningú si vols o pots anar a veure com es fan les actes! tu et plantes allí i li dius a fer (supose q serà ell qui farà l'acta): eh, fer, jo estaré ací darrere d tu espiat a veure com es fan les actes, si tinc algun dubte te'l pregunte, val?
i ell et dirà: eh! q? pos si jo l'únic q faig es escriure numeros, no sé com es fan aquestes coses...
carla, si vols un consell, deuries ensenyar-te a fer actes dels grans gurus d les actes d'ondara, com poden ser cèsar, toni o jo, xq la resta no tenen ni idea!!! jeje! vamos a decir nombres d gente q no sabe hacer actas, un, dos, tres, responda otra vez: fer! eeeeeeeeh, sí: fer, jordi, sergi, mateu...
jejejejejejejeje, així done un poc d vara a tots, ale me'n vaig a fer la prèvia!!! jeje

CarLa ha dit...

jajajajaja, eii!! xo si tu mai estas apuntant....
no xo de moment el que no entenc meu expliquen!! ( bueno meu explica).
be jo dema anire i agafare una cadira com laltra volta i estare al costat la taula i ja esta!! jejej be fins diumenge a les....¿??¿!! esq no se a kina ora ia k estar ho preguntare a les altres .
res mes adeu!!