dimarts, 15 de juliol del 2008

Sant Jaume i el bàsquet en Ondara

Una llarga tradició ha unit els jugadors del Club Bàsquet Ondara amb les festes populars del poble, les festes en honor a Sant Jaume. I es que tots els jugadors residents en Ondara tenen la seva penya, o quadrilla, que a festes aprofiten per ajuntar-se tots els amics i gaudir dels actes organitzats pel poble o dels seus propis actes.
Per exemple, en la penya "els Carrwaigt" podem trobar a dos ex del bàsquet d'Ondara, com son Roc i Manolo, en "Els Cuguços" podem trobar el nostre benvolgut capità Pep i Pepito, en "Els de l'esmorzà" podem trobar a Toni i a Pere Enguix, en "Succeïdors de Jaume Matamoros" el Colau (Vicent), en "Me la bufa la Gamba" estan Sergio i Vicent Aparisi, en "la vellea mos akasa" podem trobar a Pere Giner, en "la Vernàcula" a l'ex-entrenador i jugador Paco Llença i així un llarg etc...
Membres com Eloi (viu al Grau d'Ondara), s'han compromès aquest any a fer-nos la visita a les seus de les diferents penyes de membres de l'equip de bàsquet.
En el Júnior Masculí hi ha una gran representació en els Quintos del 2008, i alguns pre-Quintos, mentre en el Júnior Femení està Ilu com a única Quinta i la resta seran pre-Quintes (llevant a Carla i Vane que encara els queden uns anyets per arribar a ser quintes).
Salut a tots i bones festes de Sant Jaume!

48 comentaris:

elpepgf ha dit...

toma ja!!! jejeje
vos agrada aquest article, es per a veure si eloi s'anima definitivament a vindre!
eloi, sàpigues q et tenim preparat (x si vens) un boçal d gos, per a controlar-te quan et poses a beure, q si t'ho acabes tot, malament...

Pep Sivera ha dit...

bueno despres de les festes de la soledad vull demanar-li perdo a Pere (ell sap perque), aquella nit va ser una cosa sense nom!!!!!!
la pregunta es: si el que li vaig fer a pere li ho vaig fer en festes de la soledad...que pot passar en sant jaume?????
pere agafa el vaixell i cap a eivissa rapid!!!!!!jejejejejeje
avise que despres d'aixo pep esta molt celos i esta buscante, ell sabra per a que....

ale a cascarlo, i eloi, esperem que no falles aquest any!!!!

leilaond ha dit...

weeeeeeeee SANT JAUME!!! esta semana es la pitjor, xk estan les ansies d k arribe i la problematica d la organitazacio, k xa mi enguany es un marro d cuidao xo wno x sant jaume lo k faja falta jaja

mister, este article magra k el dl cyberdunk eixe es un abu x molt k t guanyes punts jjaja. supose k la semana k ve n iauran articles no??

xikes, k es d vosatros k ja ni comenteu??? weno men vag a vore la penya com la tenim!! aeu aeu

elpepgf ha dit...

així és, així! el dijous o divendres posaré un nou article (encara no sé d q o d qui) i en tota la setmana d sant jaume, ni entraré al blog...
es q teniu q entendre q no anava a fer un blog apostes pa posar 3 articles del cyberdunk al mes, no?
tampoc queden massa malament... o sí...

pere, este pito no te frens, però sàpigues q jo soc un xic més tranquil q ell... ;·))) jejeje
això sí, si a festes ens veus a pito i a mi junts: fuig!!!

*..alBetaa..* ha dit...

si si sii q san jaume ja sta acii!!

sense gana d comentar res...:)

cuideuse gentt*

*..alBetaa..* ha dit...

x cert! avore qi te el meu super USB q la sñorita ilusion n sap a qi lil va donar...si a leila o a pep...seraa...

elpepgf ha dit...

albeta, jo no se nada d tu usb, me declaro inocenteeeeee!!!
comentaves més quan eren festes a benimali i anaves mig zombi al despertar-te q ara q en teoria deuries estar descansada!!!

eloi, mira'ls... ahí estan, llegint i sense dir res un altre cop... com son, eh?
quins XAQUETEROS!!!

*..alBetaa..* ha dit...

pero sqe ara treballe jeje i desde festes q me engosiit jeje
si no son festes no tink gana d res...pff
xo ja steem jaa..ja ho tniim ahii..
el diia d san jaume es un dia señalat parapapapa.....jojo

leila, CULPABLE, se cierra la sesion, mi USB nada mas puedaas d vuelta pliixx muaakk

elpepgf ha dit...

no poses excuses d mal pagaor, q a la ofice d ton pare tens internet i tot el q et faça falta, i més gossa del q ets d normal, trobe jo, q no pots ser... o sí??? seria interessant veure fins on arriben els teus nivells d gossera!!! jejeje ;·)))
x cert, trobe q el teu usb el te ilu, ni leila, ni jo (jo segur q no... o sí! mmmhhh, interessant, a veure si el tinc jo i no ho sé! ui, q ja estic rallant-me un altre cop... para ja! no puuuucccc! deixa-ho estar, mai estaràs b del cap xicot!!!

q bo tu!!! ja ho tenim tot a punt x a festes, avuí hem anat a comprar el q quedava: l'alcohol!!! bueno, i els gots i plats d plàstic, però això és secundari...

eloi, com tens el tema!!!??? has rebut el programa d festes cuguç al mail o q??? ja em diràs quin dia t'animes a vindre definitivament!

*..alBetaa..* ha dit...

lo del rally umoristic com va??
jo ste añ voliia apuntarmee :)

pep, i tu q sas si el te leila eeh?? xq ixes axina a la defensiva?? no et kexes d mi q mira..soc la unica q senrekorda d tu i q te un lloqet en la seua agenda pa pasase per asi...sabes o qe?? ale...

elpepgf ha dit...

ai, cuanto te quiero!!!! jejeje
ho sé, xq l'altre dia, ilu em va dir q se l'havia trobat a un caixò, i anit van coïncidir les dos amb mi al meu garet i vaig traure el tema, i leila va dir:

"ah, jo no, jo no el tinc..."

i ilu contestà:

"no et vaig dir ahir q el tenia jo, me'l vaig trobar dins d'un caixò!"

et queda la conversa clara, o vols més explicacions!!! si això et passes pel meu garet en qualsevol moment, q segur q et trobes a ilu!!! jejejejeje, trobe q s'ha posat un llit i tot pa quedar-se a dormir... jejejeje
ai, es q soc bo, xe!!!

ja s'acaba la sisena temporada!!! demà comencem una nova aventura cyberdunkistika!!! tinc esperances d guanyar la "Norwegian Division 4" amb el "ballistic missles"!!! ja veurem

mira tu! però si resulta q tinc jo l'usb! caguen la mar! però q fa ací baix d la impresora???
ara resulta q ja m'has pillat inventant-me tota la història d la conversa amb ilu i leila...
però clar, amb tanta imaginació com tinc jo, és normal q m'invente alguna historieta per a q no t'enfades amb mi, però clar, tampoc pots enfadar-te amb mi, xq jo no sabia q tenia l'usb, la cabrona d la impresora va intentar sopar-se'l l'altre dia i clar, qui s'havia adonat? xq jo no! tu sí?

ai mamacita! q ja m'estic embolicant un altre cop i encara és matinet... help me, please!!!

elpepgf ha dit...

ui, perdó! una xicoteta confusió, no és un usb, és una cucaraxa d'eixes marrons i grans... però acaba d'adonar-me q pot fer-se servir com usb, encara q quan ho claves al port d l'ordinador es desfà en prou trocets...
deixa q ho grane... q açò està plenant-se d bruticia!

eloiet ha dit...

Buenas, finalmente el dissabte aniré a Ondara si la invitació segueix en peu.

En principi no podia anar, perque estaba organitzant un sopar sorpresa per a Lauren, ja que es el seu aniversari. Finalment el sopar s'ha cancelat i si puc acudir a vore-vos.

Encara que he marcat en l'enquesta la quarta opció... la veritat es que quí tremola soc jo perque no estic en bona forma alcohólica i si m'ampreteu molt no se com acabaré.

Vegeu com jo sempre complisc les meues promeses... amb uns 10 anys de retras pero bueno :)

leilaond ha dit...

k asco Mister!!! buah!! acabe d desajunar i dpus d llegir aso em fa mal la panxa! jaja

eeeeeh!! k jo soc inocent! no e tingut mai eixe usb, k n estaria mal k mel deixares albius i com k som d la mateixa penya d un dia pa atre ja el tens coxina!! vine ui a pintar i despres anem a emprenyar un rato a estos, k ui ja es sant jaume!! jaja si si si k sant jaume ja esta asi! tirori tirori...........

b, una k se las pira a clases, a este ritme, jo n acabe sant jaume enguany, vetlar, beure, i clases...mal rollo... en fi, xau!

elpepgf ha dit...

aviso para navegantes:

avuí no estarem al garito!
Leila, per si no ho vas veure al programa, avuí ens toca el putxero a oliva... es a dir q no estarem!
però si voleu ens truqueu x telèfon i comentem les jugades i tot això!

eloi, ara ja ho has dit, ja no tens eixida! ves preparan-te, q el tema pot acabar finet... el dissabte a partir d les 17 h. estarem al garito, començant a preparar el putxero, es a dir, q quan vulgues t'acostes, si vols vindre just per a sopar vine cap a les 9.30, soparem a les 10 (si no passa res).

elpepgf ha dit...

x cert! també vindrà el pollastre, àlies "juan carlos"! supose q el coneixeràs, xq també viu al grau, i segons tinc entès vos coneixeu des d fa anys!!! si vols queda amb ell per a vindre!

eloiet ha dit...

Mare meua, juan Carlos també ve. Això pot ser prou perillós. Trobe que se de qui estem parlant... es amic de Salva no? El conec desde fa molts anys... mare meua anem a liar-la ben gorda. Que por que tinc!!

Ja tinc ganes de que comence la temporada del Cyberdunk. Estos dies sense activitat, ni apostes, ni partits, ni amistosos, ni res de res son molt aburrits. Que feia jo quan no estaba conectat al cyberdunk............................................... ahhh treballar!!! Pues això vaig a fer un ratet.

Au cacau.

elpepgf ha dit...

eloi, canviant un poc el tema d la festa... el manager d l'equip del cyberdunk, ens ha dit q li enviem les estadístiques del principi d la passada temporada (quan encara no estàvem al seu equip) x a poder planificar millor la propera, això com ho faig?

i sí, és eixe juan carlos! no sé si el q deu tindre por ets tu, ell o nosaltres, xq ens ajuntarem tots ben bons, saps!!!

eloiet ha dit...

Pues m'has deixat un poc descolocat amb això de les estadístiques.

Si es referix als punts/rebots...etc, no se com ho pots mirar. L'única cosa que es necessita per a planificar la temporada son els skills actuals de cada jugador.

Sabent els skills de tots pots fer les tactiques, distribuir les passades, les estadístiques de tir, les estrelles i tot lo demés.

Les estadístuques anteriors no son un bon indicatiu de les qualitats del jugador, ja que jugaveu en equips computer i les tactiques van 'a voleo'.

Si no saps que fer inventa-te-les i prou :)

*..alBetaa..* ha dit...

pep, tot axo era el q tnia q llegir?? pues ya veus...ja ja !
[b]cuideuse gent[/b]
ultiim dia q entre q dma ya...a prepararo TOT!! :)
fins el mes qe veee!! jaja
qe s'ho paseu beee
ja ens voreeem per ahii no??'
x cert..jo propose, q el ultim dia s tnim d anar a la mar pr el mati kuan akabem desmorsaaar...d fer una dinaeta ja qe estem alli jajaja asta q el kuerpo aguante...(si aguanta) q trobeu?? masa escesiu n?? pos despues em direu gosa...xo jo kuan toka aguante...es o no??? bno..pa la festa..pa poc mes jejeje

elpepgf ha dit...

bon dia a tots!
no comment!

eloiet ha dit...

Bon dia Pep, despres de la cridada de ahir nit, puc imaginar com va acabar el puxero eixe a oliva.

Haig de dir que tu encara no feies molta veu de bufat, pero Pito i Juan Carlos... mare meua quina castanya que portaven.

Per si no recordes la conversa d'ahir, el dissabte aniré a mitja vesprada cap allà. Com no se quin es el garito ni res et trucaré a tu o a pito per a trobar-mos ok??

Au

elpepgf ha dit...

sí, ara q ho dius, la recorde, però q sàpigues q si no ho arribes a dir no m'haguera enrecordat!!!
el garito nostre és el més fàcil d trobar del poble, està a la carretera mateixa, just al costat d la meva oficina, però x si tens qualsevol dubte tu truca i ho aclarirem tot!!!
aquest cop no faré un article per a posar un plànol, xq encara tinc el cap embotit i no sabria q escriure........
imagina q no tinc forces ni per a ratllar-me dient 4 xorrades...
b, pos això, fins demà! i si vols vindre a la paella del migdia, també pots vindre, a les 2 a l'assut, q les paelles les farem allí! edu paga la cervesa i la casalla... ai mare quin perill!

elpepgf ha dit...

eixos "navegantes"!!! estem en sant jaume, el temps pareix q no passa i ací estem, en el garito fent-nos uns cubates!!!
i sí, son les 5.30!!!

eloi, tremola!!!!!!!!!!!!
anem a destroçar-te! però el pollastre és un nyicris! anit se'n va anar a les 3 i avuí per l'estil!!! està fent-se un "nena"!!!

eloiet ha dit...

No vos tinc por, ondareros. Un Heavy Metal com jo mai ha de tindre por a la casalla, els cubates ni a les drogues. Esta nit aniré a la batalla d'ondara i eixiré victorios!!! Fins un ratet.

Pep... com no em voras a mi abans que al comentari ja t'ho diré en persona.

Au

elpepgf ha dit...

eloi, rajat! q no has vingut a sopar!!! ets un rajat!!! no tens paraula!!!
però tranquil, ja ens ho beurem tot x tu!!!
fins ara!

eloiet ha dit...

Com que no estic ahí home... Pep eres un cabró!!!

I pito??? emcara no ha acabat de tirar-se a la perrilla eixa???

elpepgf ha dit...

eloi, vas fer la cucaratxa i vas desaparèixer amb toni!!!
on està el pollastre, el pollastre on està!!!
també va desparèixer.... quin perill!!!!

Pep Sivera ha dit...

no encara no!!!!

eloiet ha dit...

Bon dia a tothom, primer que tot gracies a Pep, pito i als cugussos(s'escriu així??) per la invitació. La veritat es que lo de sopar putxero no ho tenia molt clar per el tema de la calor, pero he de dir que estaba bo i que va entrar de maravilla.

Despres, com diu Pep vaig fer la cucaratxa i la nit es va complicar un poquet. Així i tot vaig arribar a casa sencer i per els meus propis mitjans, cosa que no tenia tan clara en algun moment de la nit.

Espere que passeu bones festes... per la meua part ací estaré treballant. Cada matí controlaré a vore si compliu i deixeu un missatge provant que no esteu dormint per la nit.

i pito... encara no ha acabat??

elpepgf ha dit...

eloi, cucaratxa!!!
diu el pollo q ets (finament) un "fill d puta", diu q va estar tota la nit buscant-vos i no vos va trobar... (no comment)

ara acabem d dinar i ens n'anem a veure com es destrossen les mans jugant al raspall, el pollo, àlex i salva! vaig a partir-me el cul d riure, ja veuràs!!!

eloiet ha dit...

Al final em fareu sentir malament i tot... nomes vaig desapareixer un poquet i vaig estar amb Toni i amb Pere.

Dis-li al pollo que no m'ho tinga en conter, que la cosa estava complicà i no va poder ser. Ja li ho explicaré quan el veja.

demà miraré a vore si compliu esta nit i ha ha un missatge a hores intempestives. Si puguera ja aniria jo també... es que sempre he dit que deuria ser de poble.

Pep Sivera ha dit...

eloi continue picant, nomes descanse per ha escriure en el blog!!!!estigues tranquil!!
per cert espere que el dissabte aparegues per asi per al final de festa ehhhh......

elpepgf ha dit...

ie eloiet, com portem la feina, això q diu pito és veritat, el dissabte podries tornar a deixar-te caure, vens a sopar i desprès l`armem q és el darrer dia i la tenim q fer grossa! no?

ja ens dius alguna cosa.

ja van els partits dl cyberdunk!!! oeeee, però ara no em posaré a buscar apostes, esperem q passen festes, xq si no...

x cert, les xiquetes, sí q pareix q estan destruides del tot, no? xq no diuen res des d fa dies...

eloiet ha dit...

Ie Pito, ya pararas no?? que al final de tant de 'roze' li deixaras a la xica la cosa escaldà!!

El dissabte que ve tinc compromis a Pego amb uns amics que ens han invitat a sopar i no crec que passe, pero si la cosa acaba a bona hora passaré a vore-vos que ja se on esteu.

Per fi ha començat el cyberdunk i amb victories, encara que ajustades.

eloiet ha dit...

Finalment no aniré a Ondara a clausurar les festes. El cap de setmana el tinc mes que completet.

El divendres vaig al Lorca Rock a vore a Amon Amarth, WASP, Helloween i Apocalyptica. Ha sigut tot improvisat de ahir. El dissabte tinc compromis a Pego i el diumenge haig d'estar en condicions per a dinar en la familia de Lauren.

No es bufeu mes del que jo em bufaria(amb igualar-me ja ho teniu be) i passeu-ho be.

Pito, deixa a la xiqueta brut, para ja no!!!

elpepgf ha dit...

eloi, traidor!!! buuuuuuuuu, ens abandones a la nostra sort! quin mal amic!!!
tindries q haver estat anit... juan carlos va intentar tornar a ser el pollastre, però es va estavellar i tan sols va arribar a ser un "pollet"!!! jejeje
passa-ho b al concert, q segur q amb eixos grups ho fas, xq si anares a un concert d melendi, amaral i monica naranjo no ho passaries tan b!!!

a tot això, jo q faig despert a estes hores del matí??? ah, sí, q m'he despertat xq ha vingut el del gel i ací estic posant a entrenar als cracks del cyberdunk!

fins ara, i bones festes!!!

x cert! alba no em tingues por, q lo d tirar-te dins del camió d la brossa va ser tot broma, eh!!!

eloiet ha dit...

Ie com van les festes?? arribeu vius al cap de setmana o que?

Pep, he estat mirant el teu equipet de Noruega i ho teniu difícil per a guanyar la lliga. Hi han dos equipets per ahi amb bons jugadors. Com estic aburrit i esperant a anar cap al concert he mirat a vore que es podia fer.

Si voleu tindre opcions(mínimes) concentreu l'atac en una mateixa posició per a intentar expulsar a algun jugador rival i poseu als vostres millors defensors. Podria funcionar.

elpepgf ha dit...

ja ho sé, ja... ja he vist eixos equips, però com a mínim tinc esperances d poder ascendre a la categoria d dalt! espere quedar entre els 3 primers! no demane massa, no?

sant jaume va b, avui és el dia gran i portem bon ritme, els últims dies porte una mitja d'hores dormides d 3 x dia... abans arribava gairebé a les 5 hores... tinc por d no dormir avui ni demà... tot és possible... et mantindrem informat!

q vaja b el "mega-concert"!

elpepgf ha dit...

eloi, les catarrumbes volen envoltar-nos però no seran prou grans...

Pep Sivera ha dit...

eloi, estic tirant-me a la perrilla! jojojo

leilaond ha dit...

buenas!!

quan de temps mareeee, es k una necesita les seues ores d dormir i tal, entre aixo i k man llevat el meu ordenador, no puc entrar a comentar quasi mai.

k desgraciats k desgraciats les festes de sant jaume ja san acabat..... i men vag a plorar xk mespera un mes dagost d gos...

Xiketes tenim k emprenyar tant al mister xa k vinga al ball de la rosa k vindra nomes xa k callem vle??? jeje

wno men vag a dormir k tik morta.... aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

b, pareix, q açò ja s'ha acabat!!! l'any vinent més, o això diuen x ahí!
avuí m'he alçat a les 6, i a les 7 estava amb peixo i amb salva fent unes pesses i a les 8 hem anat a còrrer una horeta... eloi, estic segur q t'haguera encantat vindre...
i per a finalitzar li hem pegat un repassonet al garito i a la cera, q tenia 2 pams d merda!

el ball d la rosa... si fa calor i tinc q anar ben vestit, no vaig, eh!

leilaond ha dit...

x supuest k vindras, k eres el nostre entrenador i estara la mitat del teu ekip dalt dun escenari ben vestides i ben wapes totes xa vore reina i dames axina k...ja sabes!

xates ajudeume!! jaja

aeu aeu bna nit

elpepgf ha dit...

el ball d la rosa...?
tu deixa la data i l'hora i tal vegada em deixe caure!

tinc una d feina retrassada... ai mare!!! quin matinet porte, i quins dies m'esperen...

eloiet ha dit...

Buenas a tots i totes.

Ara torneu a la realitat de la faena ehh!!! a que vos agrada?? Ja Ja

Jo també estic en la meua última semaneta de faena abans de les vacances.

Pep, quina llastima no haver pogut anar a correr amb vosaltres, a la pròxima aniré.

Pito, estas currant?? Ara deixaras a la xiqueta no?? que portes una semana pegant-li 'pardalaes'

leilaond ha dit...

Wnas!!

Mister es el dia 30 dagost, falta mes dun mes jopeeee. Gloria li va dir a Neus k si k aniria o meu vaig imaginar jo...k tot es posible jajaj pero crec k va dir k venia axina k....posat wapo pa eixe dia i punto. Xates n va servir d res k votareu el 23 xk lajuntament la posat el dia k ells volien, osease el 30.


el peu n se me cura i n puc correr i fer 1000 abdominals al dia com tant magrada fer tots els dies (jaja).


Bonikes meues, farem ekip enguany u k?? k jo me d buscar la vida sin.... digueume algo paves...


aeu aeu aeu

Pep Sivera ha dit...

Eloi, ja em tornat a la realitat...la xiqueta va ser "ficció publicitaria" com diria Pita, tot el que has vist aquestes festes no ha passat, nosaltres em estat totes les festes en el garito jugant al cau i fent-nos cubates de aigua, el que passa es que tu et possares cego nomes arribar i et vas montar una pelicula totalment inexistent, que nomes estava en la teua ment, no volia dir-te-ho pero es aixi de dur...
ale a cascarla