dimarts, 1 de juliol del 2008

Patxangueta per al proper divendres.

Xics, tant Sèniors com Júniors, a partir d'aquest moment quedeu convocats per fer una patxangueta el proper divendres 4 de juliol al poli. Ha estat promoguda per Roc, es a dir, què teniu que acudir tots en massa, quants més millor, així podrem fer algun tipus de torneig o alguna cosa estranya!

Quan vaig parlar amb Roc, quedàrem en que ell avisaria tots els muntanyencs, així que queden com avisats. Esperem que la resta estiguen atents al blog. De totes formes, entre els muntanyencs (Roc, Enric, Pere?, Cèsar, Toni i Andreu?) i Pere, Eloi, Pito, la Iaia i Pep eixiria una bona patxangueta.

Intenteu arribar tots a les 8 al poli i així comencem a bona hora i no cal acabar tard.
Si les xiques voleu, també podríeu quedar les 8 a les 8 al poli i fer un 4Vs4!!! També li ho podeu dir a la xica que vol jugar l'any vinent!

Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

ostres, és una gran idea, eh!!!
tios, tenim q anar tots!!!

q quede clar q açò és llastimós, tindre q convocar una patxangueta pel blog, és horrible, fins l'any passat acudiem tots els divendres i d vegades n'érem 13 o 14... i no calia avisar a ningú...

pareix q la gent està passota aquest any!

b, ahí van les apostes per avuí:

Day 65

Sweden - Division 5
x1.1 Link?g Winners (C 17.92) vs Eskilstuna Talads (C 20.78) x5.2
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=313&name=Division%205

la única aposta decent q he trobat ha estat aquesta... així q ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Vale, tracatré d'anar a jugar un rato a basket... uf no se si recordaré algo d'eixe esport. Pep publica la direcció del camp perque no recorde res i tindré que utilitzar el GPS per a arribar. Ara només vos conec per el nom del blog, ja no se qui es qui.