dilluns, 28 de juliol del 2008

Retorn a la actualitat!

Desprès de les més que merescudes festes de Sant Jaume en Ondara, tornem a posar d'actualitat el bloc del Club Bàsquet Ondara.
I per això volem convocar a tots els qui vulguen participar en una patxangueta el proper divendres 1 d'agost a les 20 hores en el poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara.

Vos preguem que confirmeu l'assitència, tant els xics com les xiques.

Salut a tots.

21 comentaris:

elpepgf ha dit...

eloi, pepito te tota la raó, et vam posar al·lucinògens en la beguda, i anaves "més q meló"!

pos això xavals, q tornem a la realitat!
com ho teniu el divendres x fer una patxangueta???

leilaond ha dit...

Jo mapunte, xo xa voreu i aclarir lekip denguany, k lo del peu encara n o tink be, x n dir k o tink iwal k al principi.....

Mister, dime xfavor, k n tens totes les fotos d ilu (sopaes, partits, etc)esk eixes fotos en mans vostres poden ser un perill xa tota persona...magarra algo...jaja, jo e fet tota una seleccio d fotos on ixirem totes be i elles van i te les pasen totes....jo n ix a ninguna be...ni una!!! aaaaaaaaaaaai, n pense ferme mes fotos. nunca mais.

men vag a vore la tele aeu aeu aeu gent

eloiet ha dit...

Pep, Pito... no sabeu que a mi no em fan falta els al·lucinògens per a anar mes que meló!!! Amb l'abundant cassalla i els múltiples cubates ja en tinc prou.

Si som prou gent per al divendres aviseu i aniré també a donar-vos un clinic de bàsquet.

Pere... lo del partidet de padel el dilluns dia 4 seguix en peu o que?? Es perque com anavem 'tocats' potser vas parlar mes del que tocava i ara et veus en un compromis!!

elpepgf ha dit...

fotos? jo no sé res d cap foto??? d fet, fa mesos q espere q tu me'n passes alguna...

eloi, segur q això d pere va ser una xuleria d'alcoholitzat! li ho dius ara i segur q no s'enrecorda!
pere, recordes el pico q em vas pegar l'últim dia d festes??? me'l vas pegar tu, eh!!! jo no vaig fer ni dir res!!!

eloiet ha dit...

Pere cada vegada mostra mes signes d'homosexualitat. O les vacances no li senten be o 'algo pasa con Pere'!!!

Pep, tu tampoc et queixes, que a tu t'agrada que et besen.

Pere, ara et voras obligat a escriure algun comentari per defendre el teu honor no??

*..alBetaa..* ha dit...

buenas...pues la veritat qe jo encara no he tornat a la realitat...stic feta pols...intente alsarme pronte i per moltes alarmes qe em pose...NADA!! fins lora de dinar no puc alsarme...sera posible?? ara aixo si, em posen mes festa i jo mapunte jaja ara a les d orba xiqets :)

jo mapunte a la paxangueta!! pero sols estare un ratet...prqe men vag a les festes d orba... no pot ser un pok abans?? alla les 7 i mija??

bno gentola...me les pire...q n tink gana dskriure... bsitoss

leilaond ha dit...

n se xk kina rao aço n em deixa comentar!

mister ara k ilu ma pasat les seues, acab jo d pasar les meues i te les porte...a la oficina??? axina agarre picapica jaja estic enganxa a la cosa eixa!!

albius n et pegues tan la festa k et necesitem en forma o x lo menos k n mou restregues xk asi nia gent k x desgracia te k recuperar...en fi, jaja, pasateu d pm xo n cal diro, jaja

ens vegem el divendren aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

més q res xq ets un poc "soqueta" i segur q no poses b el nick o el password...
x cert, la idea d'alba d'anar a les 7.30 m'agrada prou, xq a partir del divendres ja faré horari intensiu i tindré les vesprades lliures!!! yujuuuuú!

eloi, acabe d parlar amb pere pel carrer i trobe q s'ha acollonat un poc pel q li he dit q hem posat al bloc... a veure si entra i aclareix un poc les coses... jejeje

leilaond ha dit...

oye d soca nada monada! jaja em dia fallo del blogger....

wno, dema et porte el cable... i el divendres anire a les 7 i mija jo tmb, kuan antes aplegue antes men anire jaja, total no puc correr.


aaeu aeu aeu

eloiet ha dit...

Pep, mira esta aposteta que he trobat per ahi


slovenia division four
x12.48 Ljubljana Whites (17.72) vs Celje Pivovarna Lasko (14.5) x1.1

400000 dolors de ganancia!!! Es la millor aposta que he vist en el CyberDunk!!!

elpepgf ha dit...

home, no està malament l'aposta, però segur q jo l'haguera trobada millor... jejeje, a x16 o alguna cosa així!!! ahir en vaig trobar una a 7.9, es a dir 250.000 dolors guanyats!
eloi, pere m'ha dit q s'apunta a la paxangueta i colau em va dir ahir q segurament també vindrà.
igual q cèsar, pito i jo. falta x confirmar toni i enric (aquest segurament tindrà "senyoritis aguda" i deurà quedar-se amb la jefa...)

lpivot13 no sé q dir-te... el blogger a mi no m'ha fallat mai... ejem, ejem... però b, si tu ho dius serà veritat, no???

Pep Sivera ha dit...

Pere...eixe qui es???...jo no conec a ningun pere...eloi...es eixe de la melena que anava tot cego en festes de ondara????enric eixe que vaig vorer JO per ahi enrollant-se en tios davant de la dona????cesar es el doble de Jesus??? i finalment: TONI es eixe que anava a les 8.10 del mati amb un tal Pau en 50 o 60 litres de birra en conter de 50 o 60 bocadillos????
jo no conec a ningu d'eixos!!!!!jjejejej

Pere ha dit...

És normal que tots es tiren als meus braços a besar-me,és el que passa quan un està tan bo.Jo voldria remediar-ho però la natura m´ha fet així i hauré de viure amb aquest "cossarro" per sempre!!jaja!!
Eloi clar que va avant la partida de padel entre raul, toni tu i jo però vaig parlar amb Toni i diu que el dissabte té la boda d´un company de la penya i com serà"molt tranquileta" necessitarà 3 dies per recuperar-se i em dir si podiem canviar la partida per al dimecres.Que conste que jo si que m´enrecorde de les coses i no la banda de cugussos borratxos que han acaparat la primera fila de tots els concerts i verbenes fent els gansos.Menys mal que jo li he posat un toc d´elegància a les festes.
Ale!!
Eloi ja concretarem la partida i parla en toni a vore que et diu que jo avise a Raul.

*..alBetaa..* ha dit...

sii pere sii!! sobretot al futbol vaca...qe no et van dexar jugar del pet q portaes...tiio..exe diia et vas lluir eeh?? xD

bueno, pues ja qe no treballeu x la vesprada, a les 7 alli aixi mes o meñs comensarem a jugar a les 7.30 (mentres ens ho pensem)..i a les 8 ja estem cansats jaja! i a les 8 i algo ja jugueu sols els homes...xqe se qe tots no volen jugar am mosatros...

bueno, fins el divendres!!

elpepgf ha dit...

nyas!!! t'agrada la canyà q t'ha pegat alba, pere???
jo no sabia q no t'havien deixat jugar per alcohòlic major!!!
quin piltrafilla!!! així q ara els d "la vellea", desprès d l'accident i la trencada d braç d ramon, ja van posant impediments als membres dopats... això es posa interessant...

a les 7, alba? val, per a tu a les 6.30, no? així arribaràs a les 7.15, més o menys... jejeje

x cert pere, és CUGUÇOS, amb Ç!!! ja t'explicaré xq en un pricipi ho vam posar amb "SS"!

a tot això, pito s'ha cascat un resum d festes en 3 línies q és boníssim, eh! posa a caldo a "tot-cristo"!

eloiet ha dit...

Pues si que t'han rajat un poquet Pere. Vamos que no t'han deixat participar en un event pensat per a borratxos... per anar MASSA borratxo!! Mare meua, m'agradaria haverte vist.

Lo del padel em te igual el dia. Estré tota la setmana de vacances. Si vols ho parlem el divendres mentre vos ensenye a jugar a basquet un ratet.

Qui es el tal pito eixe que raja tant... es el que li pegava 'bistecaes' sense parar a una xiqueta i que despres va desapareixer unes quantes hores??

elpepgf ha dit...

tornem al mon del cyberdunk!!!
ojo a les apostes per a DEMÀ:

Day 14

Norway Division 5
x6.14 Oslo Neptunes vs Nesoddtangen Cheetas x1.1

Slovenia Division Four
x1.1 Celje Pivovarna Lasko vs Fortaleza Familiar x6.44

pareixen molt segures, xq la diferència entre els equips contrincants és prou gran!

per a les copes d'avui no m'agrada cap d les apostes q he trobat així q no les posaré!
i ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

leilaond ha dit...

cyberrollo altra volta no x favor!! jaja

alba....tik indigna en tu x certes fotos pasades a certa persona k n deurien haver sigut pasades a eixa certa persona xk posen a una altra persona en compromis! mala amiga! jaja ara sabras qui soc jo! ja ja ja (risa maligna)

ens vegem dema, aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

xavals, xavales i ents estranys, pareu atenció al següent enllaç:

http://www.acb.com/redaccion.php?id=50626

cosa molt curiosa i original!

*..alBetaa..* ha dit...

leilaaa...perdona???
digues nooms boniica qe jo no e pasat fotos a ningu nomes qe a ilusion!!
i les vaig triar...osiga qe jo no pose en compromis a ningu!!
soc mol bona amiga...
si algu ha pasat fotos a qi no tocava ha segut ilu xqe jo no he pasat fotos a ningu mes!!

elpepgf ha dit...

no vos baralleu, x l'amor d'andreu i el nostre retor!!!

q més vos dona q JO tinga fotos vostres amb carasses bastant boniques...? eh!
total, no pensava publicar-les al bloc, però ara q veig q vos esteu tirant dels cabells, estic pensant com les podria posar, en quin tipus d'article... ejem, ejem...

JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO

això si q és una rialla dolenta! jajajajajajajajajajajajajajajajajaja