divendres, 11 de juliol del 2008

El Cyberdunk i el bàsquet a Ondara III

Ja tenim ací el tercer capítol relacionat amb el Cyberdunk (joc virtual de bàsquet allotjat en http://www.cyberdunk.com/) i el nostre equip de bàsquet (o més ben dit, els nostres jugadors).
En aquesta tercera entrega explicarem com es crea un jugador, ja què se'l pot crear amb els "skills" (característiques) que el seu mànager desitje.
En primer lloc hem de saber quin tipus de jugador volem, un pivot, un aler-pivot, un aler, un escorta o un director de joc (base). Una vegada tenim això clar, hem de decidir si volem que siga un jugador ofensiu, defensiu, una cosa entre els dos o bé, què siga el "jugador franquícia".

Si es vol crear un jugador molt ofensiu, deurem posar-li moltíssims dels 220 punts que ens donen en un principi a les característiques de tir, si el volem defensiu, li posarem més punts a les característiques de furtar balons, rebotejar, taponar...

Evidentment, també, pots crear un jugador de terme mig, es a dir, es pot fer un base que furte balons, done assistències i al mateix temps anote, o un aler-pivot (tipus Garbajosa), que siga un bon llançador de 3 punts, a banda d'agafar rebots i defendre. També pots crear un "Felipe Reyes", es a dir, un jugador que tan sols sap defendre i que en atac és bastant llimitat (i és un rabiós, però això no ho tractarem ara mateix).

Doncs bé, ara ja esteu tots assabentats de com crear un jugador del format que més vos done la gana. I recordeu que tot això ho podeu fer en http://www.cyberdunk.com/.

Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

ací tenim la tercera entrega del cyberdunk, aprofitant q avuí és jornada d descans i reflexió i no hi ha partits...

recordeu q hem quedat a les 20h. al poli pa fer una gran paxangueta, eh xavals!!!
i com a tots els partidets dels entrenaments destroçaré a eloi i me n'ixiré!!! jojojo

elpepgf ha dit...

hola, q tal? com va? tot b?

leilaond ha dit...

Wnas!!
macabe dalsar!! jiji k bna vida xe.
Mister air ja et vag dir k els articles del cyberdunk eixe no tenien gens dexit i k eren aburrits, i mira, asi sta la prova, n comenta ningu! jaja
explica xk poses articles d la cosa eixa explica explica jaja

5 dies i SANT JAUME!!! TIRORI TIRORI TIRORITORITORITERO JAJA ja o tenim ai!! men vag a desdejunar-dinar-casiberenar jaja

adeu adeu!

eloiet ha dit...

Jo mateixa explicaré perque Pep escriu articles del cyberdunk. Te l'anomenada febre dels Cyberpoints!!

Els Cyberpoints o CDP son com una moneda del joc que permet fer coses que no son accessibles amb els diners normals o 'dolors' que aconseguim amb les apostes. Cada vegada que Pep escriu un article li donen 100 CDP amb els quals pot millorar els seus jugadors.

No cal que li digueu que els articles son aburrits... no els escriu per a que els llegim sino per a guanyar CyberPoints.

Es o no es Pep??

elpepgf ha dit...

bon diaaaaa!
així és, eloi, així és! trobe q mai ho haguera esplicat millor! i mira q venen b els cyberpoints, eh!
avuí és festa ací a ondara, així q no espereu res semblant a un article, estic en plan perro, demà ja veurem...

elpepgf ha dit...

buenoooo, ja estem ací un altre cop!
pareix q açò està més mort q el cemetiri municipal... estic x anar allí amb el portàtil a fer un article sobre tombes, morts, flors, o alguna cosa semblant... q vos pareix?
jejeje - 3 dies!!!

eloiet ha dit...

Pues si que està aço prou mort, podriem dedicar-mos a rajar als lectors camuflats estos que tens al blog, que el pareix. Potser així trauen la cara i diuen algo.

Ara mateixa no hi ha ni cyberdunk!! Falten uns quants dies per a tornar a tindre partits.

elpepgf ha dit...

el més trist d tot és q no sols pere es dedica a llegir els nostres comentaris, si no q cèsar també!!! ho va confesar el divendres al poli, i toni no va dir res al respecte, però estic segur q també fa el mateix!

XAQUETEROS!!!