dilluns, 7 de juliol del 2008

Les perles de l'equip VI

Recuperem la secció de "les perles de l'equip" per a donar-li un cop d'ull al nostre capità, més conegut com a Pep, o "El Gran Capità", o per l'equip Júnior Femení, com "Míster"!

En aquest cas, tractem un jugador què, com tothom sap, a la pista es transforma, ja que quan està fora del terreny de joc, és incapaç d’estar seriós durant una llarga estona. Quan s’entra al vestidor al descans d’un partit, és el primer en fer la broma per a baixar la tensió, tal i com estiga el partit. En els entrenaments sempre està fent passades als companys als peus i emprenyant-los de les formes més pesades que existeixen (pessics defensius, manotades quan no toquen...). També, diuen per ahí, les males llengües, què corre una llegenda sobre ell, que diu que a totes les fotos d'equip que es fà, ell ix sempre de puntilletes, però que en realitat tan sols té d'alçada vora 1,70 metres!
Pep, és un gran jugador de bàsquet (en els entrenaments). Les seves estadístiques son extraordinàries! Veient-lo (quan entrena) no s'entén com està jugant en 1ª provincial. Però clar, desprès arriben els partits, i és l'hora de la veritat... I entre què els seus companys no el busquen mai, per què sempre intenten la passada a Eloi o el llançament exterior i què ell prefereix donar una assistència abans que tirar, la estadística ja no és tant bona!!! De fet, als partits no sol fer més de dos o tres cistelles. Això sí, dona unes assistències "què pa què"!!!
La seva jugada preferida és la treta de fons! On gairebé tots els contraris estan cobrint a Eloi i Pere llisca "cual serpiente" per la línea de tres i es casca un triple! O quan rep el baló al tir lliure, i amaga el tir, però en realitat li la dona baix de l'anella a Eloi, per a què aquest la falle tot solet...

A banda de tot això és un jugador què no mira les seves estadístiques i què ho deixa tot a la pista per la resta de companys. Guarda bastant els nervis i no es deixa dur per les emocions negatives de qualsevol moment dolent i sempre intenta animar a la resta de companys.

Ací vos deixem amb un arxiu gràfic del “Gran Capità”:
Sopars del bàsquet, sempre lamentable, no?

Entrenador sempre responsable - Fugint dels globus d'aigua de les xiques.
Amic dels seus amics!
De festes, prou seriós, no???!!!
I un poc més seriós quan deu ser-ho!!!

Salut a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

això sí q és un article ben fet d "les perles d l'equip"!!!

algun volutari per a ser la següent victima!!!??? jejeje

elpepgf ha dit...

eloi, trobe q has errat l'aposta, no?
jo he encertat les dos! jejejeje
no passa res, tots dos estem forrats d dolors!!! q més ens dona 35.000 més q menys! jejeje

Pep Sivera ha dit...

no t'has rajat prou...tens que ser mes dur en tu tio!!!!!
menys mal que has posat alguna cosa relacionada amb el senior masculi perque aquest blog estava convertint-se en el blog del junior femeni on tu i eloi parleu del cyberdunk...jejejej
per cert em pareix superfort (com dirien les xikes) que a alba li fas un article i a mi...NO!!!!traidor!!!!

Leila, la teua coca, jo si que se on va parar, t'ho pots imaginar no...a algu li va agarrar el esperit de netejar i ho va arrasar tot...jejejej
ale a menjar coques de mullaor que fan la panxa fina...au

elpepgf ha dit...

més dur??? trobes q les fotos son poc "dures", o q??? en tinc més degradants d sant jaume, però volia posar-ne més q tingueren a veure amb el bàsquet q cap altra cosa, xq aquest blog, trobe q tracta del bàsquet, no?
o no? o sí? ui, ja no ho sé! q? qui sou? qui soc? on esteu? on estic jo? però xq parle amb una pantalla? q està passant ací? ai mare...
trobe q tindre q anar-me'n un altre cop al psiquiatra eixe d l'altre dia...
b, pos això q me'n vaig al psiquiatra, quan torne ja vos avisaré! collons, ja estic un altre cop parlant amb la pantalla!!!

*..alBetaa..* ha dit...

mira tu, el pito esta seloos...
va, el proxiim rajat ell val??
fesli un "homenatge"..qe le vist seloset...(per el qe ha dit de qe aso sestava convertint en blog del junior femeni).

bueno, la basbacoa molt bee =D qiina panxa mos vam pegar jeje stava tot molt bo!! (flors per als cuiners)

i bueno...lo del sapo eixe ja va ser....jajaja qina risa perfavor... aix petra...qe penetraa eeh neus?? jajaja

eloiet ha dit...

Ie Pep, si que t'has fet un auto-homenatge light no?? Pensaba que et degradaries molt mes! T'ha faltat dir entre altres coses que destaques per la teva qualitat als entrenaments on teu fas tabaco pero despres als partits deixes que els companys agafen protagonisme.

En general està be, tampoc anem a rajar tant... per a la pròxima ja li aniria tocant a Pepito no??

Per cert, la meua aposta de ahir va anar be. Van guanyar 92-108.

Per cert, com va l'equip eixe al que jugues? el manager es actiu? hi ha foro? envia tàctiques per als partits? es que tot això es important per a portar al meu C allí. ja diras algo

Pere ha dit...

Hola familia!Teniu tota la rao,jo llisc tots els missatges però no escric res, més que res, pel vostre bé però com m´esteu picant...Com porteu la feina bé no?jo estic preocupat per que porte 15 dies de vacances i ja soles me´n queden¡ 1 mes i 3 setmanes!jaja!Estos putos professors que be que viuen!(vegeu com estava millor sense escriure res?)
Jo si que vuic anar a jugar el divendres de una volta per totes.Va Eloi a vore si ens juntem un bon grapat i fem un partidet aseat.Seria massa demanar un 5x5?Comenta-li-ho a Toni.
Per cert professionals del padel a vore quan m´aviseu per jugar un partidet per que pel que veig es busqueu cada pardillo..si no no entenc com podeu guanyar(ja comença Pere el picaor).
Bé a vore si prospera la paxanguta eixa i Pep si el s gateros et van pegar esperat que jo tinc ganes de defogar-me.
L´article molt light deuries reescriure´l i comentar algo tan real com els teus cabrejos als partits per que no et passen el baló i t´enfades i te´n vas al vestidors, els impresionants percentatges de tir que tens als entrenaments on sols berenar-te a Eloi o al teu germa i que tota la vida estarem esperant a que faces eixa demostració de poder a un partit(quan et passem algun baló,jaja)i sobretot haver comentat algo de la teua millor jugada:passe de treta de fons a Pere per a que este es reballe un triple sota la pressió de pensar la posterior rajà de Toni .Eixa jugà la bordes!jajaja!!

elpepgf ha dit...

home, no està malament, no??? tindria q haver passat la censura abans, o q???
està clar q els comentaris no son massa durs, xq un mateix no sap q "rajar-se", però les fotos son prou deplorables, no?

estava pensant, d la pròxima tornar-te-la a fer a tu, xq tinc prou més fotos teves... jejejeje, és broma, eh! amb una ja ho has tingut b!

pos, amb l'equipet portem 4 victòries consecutives, segurament quedarem quarts o quints, una llàstima haver-ho agafat tant tard, xq el tercer el tenim a 6 victòries i tan sols queden 3 jornades... l'any vinent serà!
el tio pareix prou actiu, tàctiques encara no ens n'ha dit cap, però ens ha comentat q tindrà l'equip 4 o 5 temporades més, i q vol aguantar la base q hi ha ara. ja ha fet fora els 3 o 4 jugadors inactius q hi havia i vol anar creixent amb els q te ara. i ens ha renovat el contracte a tots amb un sou d 8.000 dolors/dia x jugador, està prou b!
dona-li un cop d'ull:

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=team&id=5901

elpepgf ha dit...

pere traïdoooooorrrrrrrr, porte mitja hora escrivint el comentari, el clave i veig q tu estaves pel mig!!!!

q tio! és veritat, això d q no m la passeu ja ni ho recordava, és tan feliç la vida desprès d'acabar la temporada, xq tan sols hi ha paxanguetes on soc l'amo del cotarro!!! on faig totes les canastes q vull!!! però clar, desprès arriba el partit, i entre q no m la passeu, i entre q quan m'arriba el baló tan sols busque q l'assistència... pos això, q no faig gairebé punts!
però això sí, una assitència x partit done segur! a tu, d treta d fons!!! jejeje, i dic una, xq a la segona toni, a banda d xillar-te a tu x a q no tires, em xilla a mi x a q no t la passe, i si t la passe la següent jugada la trau ell i punto!!!

i q, les vacances b? jo com estic d vacances tot l'any no em puc queixar... jejeje

eloiet ha dit...

Pere cabró tu si que vius be!! ara a xuplar de l'estat uns mesos... ui que es el que faig jo també tot l'any. Que passa que ací ningú te una faena com deu mana o que!!

Per mi el divendres anem a jugar a básquet. Pep confirma la paxanga i així no quede per a jugar a padel. Ja parlarem el divendres i quedem per a fer un partidet a padel Pere. Et mostraré el meu super revés invertit amb l'esquerra(els oliver i benji del padel).

Pep, volem una reedició de l'article i que incorpores les rajaes del personal!!

elpepgf ha dit...

ale, ale... he cedit a les pressions!!!

doneu-li un cop d'ull al nou parràgraf q hi ha a l'article! jejejeje

i SÍ, queda confirmada la paxangueta, eloi, dis-li-ho a toni. per ara serem: pito, eloi, pere, cèsar, kike, roc, pep, toni i qui més vinga, benvingut!
li ho diré també als medio-meles, es a dir a diaz i a javi, a veure si s'animen, javi ho tindrà xungo, xq son festes a dénia i estarà fins dalt d feina, però si ve diaz, ja tenim un pivot més i pere pot jugar d 2 ó d 3 i no cal q jugue d 4 per a pegar-me a mi, q veig q em te ganetes... jejeje

leilaond ha dit...

wnas!!
algu sap xk neus no entra a comentar?? te vergonyeta x lo dl bixo akell k mos va fer botar a totes del lloc?? jaja..

Pito!! t vas tirar la meua coca??!! k fort em pareix, va parar a la basura, siskera se la menjar algu??

Mister, larticle n es gens humillant home, als altres has maxacat molt i t casi casi tas tirat floretes jaja

ki es la proxima victima? n es pot dir?? dismos x lo menos el dia k ixira larticle.

Pere, els profesors teniu molta xorra d n treballar a lestiu, i es una pua, kuan tingues fills k et comenten ells xk!

men vag adeu adeu

leilaond ha dit...

la ultima foto es bonisima!!!! kom portaves eixe cap?? jajaja n lavia vista de prop! jja aeu