dimecres, 2 de juliol del 2008

El foro del Cyberdunk

Un cop ja hem parlat de la pàgina http://www.cyberdunk.com/, no podem deixar de banda el seu foro: http://www.talkdep.com/. I es què, en aquest foro es pot parlar de tot tipus de coses que tinguen a veure amb el joc del Cyberdunk.

Es poden consultar apostes, proposar-les, preguntar per elles.
Si ja has creat els teus jugadors els pots oferir als equips que te fets la gent, i d'aquesta manera guanyar més diners que en els equips de la "computer", es a dir, els equips que estan fets automàticament.
També pots renegociar els contractes. Per exemple, si s'ha acabat el teu contracte i et draftetja un equip on no vols estar, pots dir-ho al foro i algun mànager et fitxarà per a desprès deixar-te lliure de nou.


Els posts estan dividits per països, idiomes, tipus de jugadors (si és un SG, un PF...), per contractes...


Tot el que te a veure amb el joc o pots comentar, llegir o respondre en aquest foro.


Salut a tots.

14 comentaris:

eloiet ha dit...

Ie Pep, ja tens el vici dels Cyberpoints al cos ehh?? Esque això de pujar els skills amb cliks de ratolí es una passada. Estic esperant a que comence la temporada 7 per a millorar un poc els jugadors bons.

elpepgf ha dit...

mmmmmmmhhhh, q booooo!!! 100 cyberpoints al "pap"!!! jejeje
tampoc és massa, però he pujat el SG d 28,38 a 28,54! més val això q res, no?
escolta, ara quan s'acabe la temporada, també donen més cyberpoints? jo pensava q era xq la pàgina complia 1 any!
pos la temporada s'acaba el dia 16! just abans d sant jaume, eeeeejejejeje!!!

iiiiiieeeee, albius!!! a veure si el dissabte els cuguços, q fem un soparet d'aniversari ens acostem a eixes festes d benimeli i et peguem un poc la brasa!!! jejeje

les teves companyes del bàsquet segur q no van a veure't, xq ja ni es dignen a escriure al blog...
però nosaltres si q anirem, entre nosaltres vull dir: jo, el mister; pepito, i els aficionats número 1: salva i sergi!!! a més d'altra gent molt curiosa i surrealista... jejeje

Pep Sivera ha dit...

estaria be que parareu de parlar del punyetero cyberdunk...aço es el blog del basquet ondara no el de los amigos de la fantasia...jejeje
eloi, pep esta fent trampa, porta 6 jugadors al vol...o es trampa o vici una de dos.
home si vols que ens fem unes birres no hi ha cap de problema, tu saps que nosaltres estem oberts a totes les propostes, no com tu que desprescies la de anar a correr en lo bo que es aixo per a la panxeta, i no com els esports eixos de nena que feu tu toni i pere que es penseu que el padel es dur...jejejeje

per cert pep, m'he adonat que ets capaç de estar totalment despert a les 7.25 del mati pitant-me a l'eixida de oliva, ets un campio
ale almendraus

Pep Sivera ha dit...

a tot aço, com estava aborrit he trobat una perla que no pot faltar en cap videoteca. no es veu molt be, pero lo que cuenta es la intencion...http://www.youtube.com/watch?v=mzO8Up_Lqjc

no se que osties fa esta gent en internet pero be

elpepgf ha dit...

home, no està malament, penjen un vídeo on perden d 16 punts dins d casa i el títol és "quasi guanyem"!
no està malament!!!

q quede clar, q aquest partit el van guanyar les meves xiquetes d 16 punts, exactament: 44-60!

q quede clar!

entreu a veure'l xiques: http://www.youtube.com/watch?v=mzO8Up_Lqjc

pito, sàpigues q eloi, té més d'un conter! eh! i q sàpigues q jo no tinc 2 conters (6 jugadors), el q passa es q ets tan gos, q tinc q portar avant els teus jugadors!!!

q quede clar!

(avuí estic aclaridor!)

elpepgf ha dit...

eloi, finalment t'he fet cas i he oferit el meu PF: http://www.talkdep.com/showthread.php?t=120867&highlight=looking+for+a+competitive+team

entren molts a veure'l, però ningú em pregunta res, ni em fa cap oferta! tan dolent soc???!!!!!!

signat: "l'aclaridor!"

eloiet ha dit...

Ie Pep ja he vist el teu anunci. La meua recomanació com a viciat supremo es que especialitzes el jugador per a trobar un equip. Entrena només un skill de tir, strenght, jumping i speed i si vols alguna skill defensiva i prou. Bo, al final 'caú s'apanye amb les seues skills'.

Jo tinc 5 jugadors en 2 conters (que no s'enteren els jefazos que es ilegal). Tinc els dos jugadors bons, dos de 30, i un experimento que estic fent(es diu cagalló per sequia :)

Pito, el padel es un esport per a domingueros i no ho puc amagar. Lo de correr ja em pilla massa major, ara faig un partidet pel mati i despres ens fem uns litrillos de birra per a contrarestar l'esforç.

elpepgf ha dit...

la veritat, és q la única aposta decent q he trobat ha estat aquesta:

Turkey div 2
Cesme Ogres (20.74)x5.3 vs Usak Addicts(18.43) x1.1

però ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

eloi, q et pareix aquesta aposta pel dia 69:

day 69
varsity trophy
Supper Hero Fights vs Fehervar Kc
x3.17

fixat b, q els titulars del fehervar tenen millor mitja, tots en 60 i pico, el tema és, si juguen molt els reserves els hero fights els passaran x damunt!
jo arriscaré, total... els dolors els tinc jo i ningú els patirà x mi!!!

jo es q el PF el vull fer molt complet, no tan sols en vàries skills, en canvi el SG, si q el vull especialitzat en tir i assitències!

x cert! XICONES!!! el diumenge, diu ilusion q ens convida a la seva caseta a una barbacoa.
teniu q confirmar JA si aneu o no, i, sobretot, avisar a carla, lorena, vane, marissa... (es a dir, les q no entren al blog!)

PERE XAQUETERO!!!!!!!!!!!!!!! jejejejejejejejeje
ara resulta q pere entra tots els dies al blog i el tio no comenta res... rajeu-lo tots, a la d 3!!!
1, 2 i 3...

elpepgf ha dit...

ooooooooooohhhh!

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=team&id=5901

aquest equip m'ha oferit un contracte, però tan sols em paga 3500 dolors/dia!

q faries eloi???

m'he emocionat!!!

elpepgf ha dit...

vaig a signar, xq he estat mirant els equips d dalt i son pèsims!!! a vuere si aconseguim l'ascens, l'equip ara mateix està a 6 partits dels llocs d'ascens... tindrem temps???
dona igual, jo signe, i au!

*..alBetaa..* ha dit...

pere qe fuerteee!! ens estas defraudaaant!!

weno, canviant d tema. moltes gracies mister, eres un cumplidor com toca!! aqi t'esperare amb els braços ben oberts =D !!

per cert, vos dic la meua data d naixement, pa q al meu cumple em feliciteu: o3-o7-91 jijiji

el diumenge?? juer pues jo no puuc...stic en festes...i stare rendida!!

bsiitos gentt :)

elpepgf ha dit...

FELICITATS ALBETTTTTTTTAAAAAAA!!!!!!

si vols el diumenge anem a x tu i tot! pa q no tingues escusa pa no vindre! a més, les festes s'acaben el dissabte, tens tot el dia del diumenge per a recuperar-te!!!
x cert, tu no estaves treballant??? ja s'han cansat d tu i t'han tirat???!!!!! jejeje, eixe pare teu és massa dur!!!

eloi, aprofitant q l'equip eixe tampoc te shooting guard li he oferit el meu, parlant-li al foro privat d l'equip, trobes q el manager d l'equip ho llegirà? no hi havia cap post més obert... però supose q rebrà un mail d'advertència o alguna cosa semblant, no?
VICIO, VICIO...

eloiet ha dit...

Pere gossarro!! Que passa que lliges els comentaris pero no escrius res. Quin desastre es eixe?? No tens vergonya. Encara que no tingues res a dir, inventa't una xorrada i prou!

Enhorabona Pep, ja he vist l'equip. La millor forma de parlar amb el manager es enviant-li un PM(missatge privat) a través del joc. Mira qui es el manager de l'equip i escriu un PM a eixe conter. Segur que ho llig. Jugar amb equips humans es un altre rollo. Per a mi es mes divertit. Tens amb qui parlar al foro i et pot enviar tàctiques i tal. ja diràs que tal va.

Si el manager es actiu avisa i podem recomanar-li al meu jove Center de 30 que ja te 100 de Inside Shooting. Seria com la realitat, Pep Lo de PF i Eloiet el Dominador de C. Au, quins viciats estem fets

*..alBetaa..* ha dit...

graciies miisteer...!!

pro sqe el dumenge x la vespra son carroses..i mos "disfrasem"..tonsess...bueno, mirare lora i si es tardet avore si puc nar a dinar i au.

aah!! i el divendres, osiga dema, aneu al poliesportiu a les 11 de la nit qe jugue un partit d futbet amb les dondara jaja axina amistoset amb clara etc, q em va kridar air pa dirme si volia jugar i lo mes segur es q vaja...asomeuseee i ens vegem!! i d paso ho parlem lo d la basbacoaa!