dilluns, 17 de desembre del 2007

Nova victòria contundent!

Un cop més, l’equip sènior de la nostra localitat s’ha imposat per un resultat contundent. Aquest cop la víctima ha estat el Picassent, que va presentar lluita fins el descans, on es va arribar amb el resultat favorable a l’Ondara per 24-23.
La igualtat manava al marcador en tot moment. L’avantatge més ampli fou de tres punts a favor dels locals, però al descans tot va canviar: un parcial de 20-1 al tercer quart i 13-3 a l’últim quart van fulminar al Picassent, que va acabar el partit jugant sense ganes, una vegada l’Ondara va demostrar tota la seva qualitat. El resultat final fou de 57-26.
Destacar l’eixida des de la banqueta de "Sang gelada" - Jordi, que si en el segon quart ja va fer 5 punts (un triple + una de dos), entre el tercer i l’últim quart va anotar 12 punts, amb 2 triples més (17 punts a la fi). Un cop més, també destacable l’actuació de “la iaia” – Pablo, amb 16 punts (6 al tercer quart).
Amb aquesta victòria dins de casa, l’Ondara continua tercer a la classificació, amb un partit menys jugat, darrere del Castelló de la Ribera i del líder, el Xàtiva.

L'equip Júnior Masculí va perdre per segona jornada consecutiva, acumulant 6 victòries i 2 derrotes, mantenet-se encara tercer a la classificació. Aquest cop la derrota fou a la pista del líder, el Teulada, en un partit igualadíssim que es va decidir als últims segons. El resultat final va ser de 73-72.

Estem esperant la confirmació del resultat de l'equip Júnior Femení.

Salut a tots.

3 comentaris:

eloiet ha dit...

Pense que el fred polar que es va colar a l'interior del nostre benvolgut 'pavelló' els va gelar les idees als del Picassent. Fer 4 punts en 20 minuts es molt,molt penós. Tot el contrari va passar amb Jordi, que sempre es mostra prou gelat a la pista, pero el fred pareix que el va animar i es va destapar amb una gran actuació...

Per cert Pep.. menuda jornada en el SM, de puta pena, el meu millor equip ha fet 160. Només el de rebots amb 71 ha fet una bona actuació.. i damunt he mirat la classificació i està 6 provincial

eloiet ha dit...

Per cert Pep, revisa la noticia o l'acta perque hi ha una incoherencia:
Si van acabar el 2 quart amb 23 punts i en van fer 1 i 3: 23+1+3=27
O el pavo de la taula no veïa Barrio Sesamo de jove o t'has passat amb el 'baqueret' per a esmorzar.

Au

elpepgf ha dit...

tens tota la raó del món!!! a l'últim quart tan sols van fer 2 punts, no 3... aquest d la taula és un crack!!! és a dir: 3er quart: 20-1 i últim quart: 13-2. i no 13-3 q posa a l'acta, no m'havia fixat. gràcies per l'anotació.
salut.