divendres, 28 de desembre del 2007

Partit amistós a Ondara

Els Boston Celtics vindran a jugar un partit amistós a Ondara el proper dissabte de reis (dia 5) al poliesportiu Vicent Zaragoza. Tal i com deia el "Celtic" Kevin "Granett": "serà un partit dur, per què els ondarecs tenen un bon joc en equip i la gelor de la pista els afavoreix, ja que estan acostumats a jugar a temperatures inhumanes..."
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20071228/noticia_53422236488.html
L'equip de Boston jugarà amb les normes ja pactades entre les dos directives, entre les què destaquen que tots els jugadors dels Celtics han d'anar amb els ulls tapats, amb una ma lligada a l'esquena...
Evidentment aquest partit es jugarà a petició de Garnett, Pierce, Allen... i en benefici de l'ONG "Equips sense pavelló", on entre altres membres destaquem el Club Bàsquet Ondara.

Esperem que el rival estiga a l'altura del nostre benvolgut club.

Salut a tots i bon cap d'any.

1 comentari:

eloiet ha dit...

Que colgat que estàs cabro!! Aixi i tot segur que ens guanyarien per 100 0 150 d diferencia. No dius res de dinarot pero dec suposar que està inclos en l'agenda oficial un dinar benèfic per ajudar els damnificats per jugar al ras i destrossar-se les sabates cada setmana. Bon cap d'any i no es bufeu massa.