dilluns, 24 de desembre del 2007

Derrotes i aplaçaments...

L’equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara, va caure per segona vegada en aquesta temporada. Aquest cop la derrota va arribar a Alzira per 69-59 a la pròrroga, on a més ens van multar a l’autobús del club per estacionar de manera inadequada!
El partit va estar completament igualat del principi a la fi. La màxima diferència fou aconseguida a la pròrroga amb el resultat final. El temps reglamentari va concloure amb un 55-55, resultat al que es va arribar en el moment que "la iaia"-Pablo li va passar la pilota a "la iaia" (el base) de l'equip contrari baix de la nostra anella per a què anotès tot sol i forçar així la pròrroga. L’Ondara va pagar a la pròrroga jugar amb dos dels seus components lesionats (Toni i Eloi) i que tan sols xiulés el partit un àrbitre, un tal “Corfes”!

Pel seu costat el Júnior Masculí es va veure forçat a aplaçar el partit, ja que les goteres del pavelló “descobert” encara no han estat reparades.

El Júnior Femení va perdre a Paterna per 93-28, front el Picken Claret, en un mal partit de les ondarenques on va quedar clara la superioritat de les líders.
Salut a tots.

6 comentaris:

fernando ha dit...

ie pep que bona el bloc i quant d'avorriment acumulat. soc fer

elpepgf ha dit...

menys mal q dius q ets fer, xq no havia vist q dalt de l'escrit posa: "fernando dijo..." jejeje
salut.
pep.

eloiet ha dit...

Pues si que estic un poc lesionat. He anat 3 dies en muletes sense poder apoyar el peu i ara comence a caminar de forma mes o menys normal. Si jugarem este cap de setmana segur que m'ho perdria. Supose que en una semaneta mes o 10 dies estaré en condicions.

Au

elpepgf ha dit...

caguen la llet! jo q et tenia per a la doble jornada q no es poden fer canvis... ara et llevaré d seguida... jejeje.
salut.

eloiet ha dit...

Ara que vec la enquesta del costat. Anem a fer un amistos i un dinarot o es tot un 'bulo' per a plenar el blog?? La cama no la tinc per a jugar pero la panxa está en plena forma

elpepgf ha dit...

en teoria sí. avuí ho concretaré amb rafa, per a veure si ho fem el cap d setmana de reis o q!
ja tindràs més notícies.
salut i millorat.
PS: menys mal q et vaig vendre al supermanager, xq anit vas fer un -11, això no ho fa ni Berni!!!
salut.