dissabte, 8 de desembre del 2007

Victòria al partit amistós.

Un cop més, aquest cop en partit amistós (Dénia - Ondara), el Club Bàsquet Ondara, ha guanyat un nou partit, en aquesta fructífera temporada 2007 – 2008.
Aquesta vegada l’equip estava format per jugadors de l’equip Sénior, però també, per jugadors del Júnior Masculí, així com Fer, Sergi, Llorenç i Felip.
El resultat final va ser ajustat, 45 – 51, encara que no reflexa la superioritat del conjunt ondarenc, què va manar al marcador des del minut 2” de partit i que va jugar al "tran-tran".
Destacar el gran joc d’equip, així com alguns jugadors en concret, com Javi o Enric, tots dos amb 9 punts (màxims anotadors del partit). També destacar la gran llavor des de la direcció a la banqueta, amb una brillant actuació de l’entrenador improvisat, però amb molt d’estil i saviesa, el senyor: Giner, J. M.
I per últim, un punt negre! L’arbitratge! Com es pot ser tan casolà??? Jo faig la pregunta i qui vulga que la responga!

Fins ací una crònica més.
Salut a tots i fins la pròxima.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Iee quina merda de marcador, i contra uns juvenils de merda. Es que sou roïns. Javi només va fer 9 punts?? segur que els trau dos pams a cadascú dels juvenils y almenys 70 kilos de diferencia

elpepgf ha dit...

home, el tema, és q el super entrenador q va tindre l'equip va distribuïr MOOOOOOOLT bé els minuts (12 jugadors), i per això ningú va destacar d forma extraordinària. però va destacar el joc col·lectiu, xaval!!!