divendres, 21 de desembre del 2007

La prèvia

Complicats partits per als nostres jugadors aquesta setmana.
L’equip Sènior Masculí jugarà el dissabte a les 16.30 a Alzira, equip que està situat just darrere (4rt lloc) de l’Ondara (3er) a la classificació. L’Alzira porta quatre partits consecutius guanyats, amb un total de 6 victòries i 3 derrotes. Ve de guanyar a la pista del Rocafort per 40-44, un resultat molt baix, digne d’eixa pista...

El Júnior Masculí, què ve de perdre dos partits consecutius, el darrer a la pista del Teulada (72-73; equip que es queda líder en solitari), jugarà al Vicent Zaragoza el dissabte a les 16 hores contra l’Alfàs del Pi. El partit es presenta complicat, ja que l’Alfàs tan sols porta un partit perdut (6 victòries i 1 derrota) i en cas d’aconseguir la victòria es col·locaria per davant de l’Ondara.

El Júnior Femení, desprès d’anular el darrer partit a casa per la pluja, jugarà aquest diumenge a les 17 hores a Paterna a la pista del Picken Claret, equip que està compartint el liderat de la lliga amb 8 victòries i cap derrota. Serà un partit molt difícil ja que les de Paterna han guanyat tots els partits per una mitja de 48 punts de diferència. Les nostres, situades a la 6ena plaça amb 4 victòries i 3 derrotes, intentaran trencar la ratxa de les paterneres.

Esperem que els nostres equips puguen guanyar aquests complicats partits.
Salut i sort a tots.

3 comentaris:

eloiet ha dit...

Partit complicat esta semana. Espere que puguen vindre tots a jugar i que guanyem.. Per cert hui entrenarem o el camp està molt xopat???
Fa 1 mes que no vaig a entrenar facilment

elpepgf ha dit...

ací fa dos dies q no plou, i segur q el super-conserge ens neteja la pista... però, ara en serio, segur q entrenarem.
ens veiem desprès.
salut.
pep.

elpepgf ha dit...

pos ara si q plou!!! caguen la mar!!!
pep.